eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Erkekler hala bir tarafı ilkel canlılar bence :)
Yani ihtiyaç duyulmasını istiyorlar. Ben elime bir çekiç alıp duvara tablo asamaz mıyım? Çok şükür ortalama 2 yaşından bu yana kaba ince motor becerilerim işliyor :)

Ama eşimden talep etmem gerekiyor bazı şeyleri. Kendini işe yarar ve oyunda görmek istiyorsa ona istediğini veririm. İnanır mısın aylarca bekler o çiviyi hatırlatır ama çakmam :)

Ama diğer taraftan ne kadar dirayetli bir kadın olduğumu da bilir. Soğukkanlı duruyorum. Narin biri değilim. İstesem olamam çok belli ediyorum :)

Kendi kendime yetiyorum mutlu olmak icin ona ihtiyacım yok kendi arkadaş çevrem ve akrabalarim var ama ilk sevgiliyken çok darliyordum benimle ilgilen diye galiba ondan benincok da sallamauan bir kocam var

Aynen bu haldeyim , aynen. Bazen bekar evimi bile özlediğim oluyor valla.Keşke kapatmasaydım , gidip arada orda da kalırdım diye düşünüyorum.Bence de

Eşim ağzımın içine düşmez fakat bana değer veriyor bunu biliyorum. Ağzımın içine düşmesi sürekli benimle ilgilenmesi beni sıkar. Sıktı da zaten anladı o da biraz daha dijkat ediyor. Sevmiyorum ben öyle eli hep üstümde olan koca falan. Hep üstümde olursa asıl duygu yoğunluğun bir anlamı kalmaz gibi geliyor

Aynı benim eş. Duvar gibi. Sürekli Düşünceli bi tuhaf adam. Özel gün felanda bilmez benim ki. Ben beklenti içindeyim ve mutsuzum ama beklediğim şey bi öpücük bi sarılma çok mu? Onun neden böyle şeylere ihtiyacı yok? Gencecik insanlarız değersiz hissediyorum kendimi artık

Yani her erkek bir degil iste ayni her kadinin bir olmadigi gibi :)
Benimkinin de hic oyle huyu yoktur , ev icinde uyumluyuz biz , ikimizde birbirimizin neyi yapip yapmayacagini biliyoruz ona gore davraniyoruz
Bide daha once de yazdim benim karsima hic boyle erkek cikmadi yani ciktiysa bile ben elemisimdir , hicbirseyi karsimdaki adamdan istemiyorum , ilk flortumu 13 yasinda yasadim , o gunden beri boyleyim

Aynen bu haldeyim , aynen. Bazen bekar evimi bile özlediğim oluyor valla.Keşke kapatmasaydım , gidip arada orda da kalırdım diye düşünüyorum.Bence de
Ahhaa daha gecenlerde pabicla yazisiyodik ayni konuyu, cok zengin olsam kesin kendime ayri bir ev acardim , arada sirada kacardim demisyim ona da

Valla 2 sene beraber yasadigim eski sevgilimde evde yanyana otururken bile wp.dan cicek yada kalp yollardi bana. O an Allah Allah kim yazmis derken sasirir mutlu olurdum. Hep boyle romantikti. Is seyehatlerinde gece goruntulu arar oyle uyurduk, sabahin korunde kalkar kahvaltiya inmeden 1 saat konusurduk. Toplantilarinin ortasinda bile wp.dan kalp veya cicek yollamayi asla ihmal etmezdi. Ben ise ozellikle birsey yapmazdim. Aksine zaman zaman aksilikler cikartan kisiydim. Bence bir taraf cok verici olunca diger taraf birakiyor. Iki tarafinda ayni oranda bu derece verici oldugu nadir olabilir.

İnsan her zaman aynı olmuyor.çok çok iyi olduğumuz zamanlar da var bana tahammül etmediği zamanlar da.bazen ben kendi kendime yetiyor kendim için bişeyler yapıyorum,bazen eşimin ilgisine ihtiyaç duyuyorum.yani böyle şeylerin kuralı yok,her zaman aynı devam edecek hali de yok.kabullenmekle başlıyor hersey

Bu kişilik yapısıyla alakalı biraz bence. Kimi kadınlara bakıyorum kocaları bana göre o kadar da değer vermiyor yani benim değer yargılarım farklı olduğu için ama kadın nasıl aşık adama ve nasıl anlatıyor etrafa hani şöyle böyle diye bana göre anlattığı şeyler basit şeyler o kadarını da mı yapmasın oluyor. Ama imreniyorum da öyle insanlara ne güzel herşeyden mutlu oluyorlar, huzurlu ve sakinler. İlişkileri de yolunda.

Eşimde bende birbirimizin ağzının içine bakıyoruz, peşlerimizden koşuyoruz.
Ufacık bişey olma kaç kez özür dilerim. Oda aynı şekilde.
Eşimin yüzüne bakarken gözlerim dolar.
İkimizde o kadar bağlıyız ki keşke hayatıma daha önce girseydi.
Kolum bacağım herşeyim.
Ben şu an ev işi yemek yapamıyorum.
Yemek yiyemedim.
Şu an istediğim şeyleri pişirmek ve bana hizmet etmekle meşgul.
Valla eşimin bana yaptıklarını anam babam yapmaz.
Allah herkesin kalplerini doğru insanla doldursun.
Ve benim ikinci evliliğim çok genç yaşta iki ay süren bi evliliğim oldu. Bir kere konusunu dahi açmayı bırakın. Soru dahi sormadı.
Her iki cihanda da eşimden razıyım.
Tüm mutluluk isteyen insanlar İnşallah çok mutlu olurlar.

Sevgilimle 7 yıldır birlikteyiz ilk aylarda çok romantik ve düşünceliydi şimdi benim kapıyı açmamla onun koşarak buzdolabını açması arasında saniyeler var söylediği ilk şeyde ben çok yoruldum ve açım ne yemek var

Ben kendimi çok severim. Öyle yiyip içip hiçbi iş yapmadan gezmem tabi.
Daha sevgiliyken bile eşime kendi ayaklarımın üzerinde durabildiğimi gösterdim. O yüzden eşim kendisine bağımlı olmadığımı sadece sevdiğim için yanında olduğumu biliyor. Ona göre davranıyor.
Birazda mizacı gereği sanırım gerçekten tam bir aile babası. Ev işlerine de yardım eder yeri geliyo çamaşır bile asıyor. Gıkı çıkmaz. İşten yorgun da gelse mutlaka bana zaman ayırır.

Hep derim 33 yaşına kadar neden kimse değerini anlayamadı diye.

Ben erkek olsam tüm ruh hali bana endeksli olan birinden soğurum.Bunu belli etmeyin en azından.
Kendi kendime mutluyum, ama ben de saplantılı yım biraz kabul ediyorum.Asla sıkmıyorum ama kafamda da onlarca senaryoyu aynı anda kurma yeteneğim var.Sözcüklere bile aşırı mana yükleyebiliyorum..
Mesela dün malum dizi vardı tv de..Gözü olmasa da kulağı orda..Bitane kaşı gözü oynayan adam için,”Adamım bu benim , gözler mimikler “gibi bişey dedi..Oyunculuğuna mı iltifat etti,yoksa kendine yakın mı buldu karakteri,mesela baya buna kafa yordum.Hiç de ortak bi noktaları yok niye şimdi öyle dedi ki diye..Saçma sapan şeyler işte ben de kızıyorum kendime çok..Neyse derslerim başlıyor allahtan

Bunlar ne istediğini bilip evlenmekle alakalı. Ben mükemmelliyetçi takıntılı ve tripkoliğim eşim tahammülsüz dikbaşlı huysuz

Bunlar evlilikten önce de böyleydi.. yani insanlar değişmez. Sen değişebilir misin birden ? Hayır. Ben de değişemem. Yani romantik adam zaten romantiktir huysuz zaten huysuz başlarda iyi tutsa da eninde sonunda özüne döner. Yani senlik bi durum yok eşin başkasıyla evlense romantik bi adama evrilebilir mi sence? O kadınların yaptığı şey baştan ne istediğini bilip kendilerine göre olanı seçmek :)

Romantizm beklemem, muhabbet ve dozunda bir ilgi beklerim. Eşim sürekli ağzımın içine baksa bunalırım, kaçmak isterim. Eşim romantik değildir ama çok sevecendir. Ben de öyleyim. 10 yıldır birlikteyiz, hala gece uyanıp saçımı okşar, öper, üstümü örter, şimdilerde buna göbek sevme eklendi. Arada ikimiz de odunlaşabiliyoruz ama bunu fark ettiğimizde özür dileyip, birbirine sırnaşan tipleriz. Bu bize şimdilik yetiyor. Bir 10 sene sonra ne olacak, yaşayıp göreceğiz.

Haftanin 3 gunu arkadaslarimla gezerim eger yaz ise cocuklar yazliktaysa bu sayi artar. Evde temizlige elimi surmem. Eve mobilya alsam sesi cikmaz. Surekli pesimde ve bana asiri duskun.yemek yapmasam yumirta yer sesi cikmaz. Harcamama karismaz. Marka alma vs demez. Ve evet kiymetliyim. Bakimliyimdir ayrica . Arkadaslarinin esleri yanimda da cok derler şansli adamsin vs diye. Kuaförsüz haftam olmaz . Yani var oyle adamlar. Ve ben bu durumdan çok sikayetciydim. Cok ilgili diye. Kadınlar kulübünden sonra dilimi tutttum. Herkesmi sikauetci olur kocasindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…