- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi greengirll
-
Aynen oyle , simdi anlatinca burda pek cazip geldi insanlara ama gercekten degil , hele ilk baslarda cok bunaliyordum , simdi ben duruma alistim esim de biraz azaltti bu davranislarini ama zor gercektenSizin ki de asiriymis valla..3 cocugunuz vae gibi.evde bile surekli pesinizde..
Yani her erkek ayni degildir , ben hic kavanoz kapagi actirinca dibimsen dusmeyen adam gormedim ama kavanozu kendim actigim icin dibimden dusmeyen cok adam gordum :)
Bir de 40 yillik gozlemim ve yasadiklarima dayanarak soyle bir genelleme yapabilirim , gozu surekli disarda olan , capkin olan , kompleksleri olan , egosu cok yuksek erkekler hep gucsuz , sessiz , sakin kadin istiyor hayatinda
Kendine guvenen , duzgun karakterli , saglam adamlarda guclu kadin istiyor hayatinda
Aynen bu haldeyim , aynen. Bazen bekar evimi bile özlediğim oluyor valla.Keşke kapatmasaydım , gidip arada orda da kalırdım diye düşünüyorum.Bence deBen bilincli birsey yapmiyorum
Hayatim boyunca boyleydim , ben tek basima olmayi seviyorum , tek iken cok mutlu huzurlu ve gucluyum
Karsima cikan erkeklerde hep esim gibiydi bu arada , belki de karsimdaki erkekten beklentimin fazla olmamasi onlara cazip geliyordur , acikcasi pek ustunde durdugum bir mevzu degil bu
Ilk evlebdigim yillarda adama resmen yalvarirdim lutfen disari cik gece arkadaslarinla bulus diye , ne isim var benim sensiz disarda derdi , bende biraktim artik soylemiyorum hic , evde baska odada olsam bile pesimden gelir yada beni goremezse duyarim sorar milana nerde diye , o da bi nevi cocugum gibi
Ya aksamlari koltukta oturutken bile 2 cocugum tepemde , kocam da yan koltukta ama elini uzatir mutlaka bi yerime dokunarak oturur
Bazen ciglik atip kacasim geliyor
Aynı benim eş. Duvar gibi. Sürekli Düşünceli bi tuhaf adam. Özel gün felanda bilmez benim ki. Ben beklenti içindeyim ve mutsuzum ama beklediğim şey bi öpücük bi sarılma çok mu? Onun neden böyle şeylere ihtiyacı yok? Gencecik insanlarız değersiz hissediyorum kendimi artıkYani ne bileyim akşam eve gelince duvar gibi suratla değil en azından bir gülümsesin öpsün istiyorum. Uyardım biraz şimdi zorla gülümsüyor :) Ben de sonuçta tüm gün çalışıyorum gerginim ama eşime yansıtmamaya çalışırım. Bunun gibi ufak şeyler aslında beklentim.
Çiçek gönderir özel günlerde, her gün çiçek vs istemem zaten.
Yani her erkek bir degil iste ayni her kadinin bir olmadigi gibi :)Erkekler hala bir tarafı ilkel canlılar bence :)
Yani ihtiyaç duyulmasını istiyorlar. Ben elime bir çekiç alıp duvara tablo asamaz mıyım? Çok şükür ortalama 2 yaşından bu yana kaba ince motor becerilerim işliyor :)
Ama eşimden talep etmem gerekiyor bazı şeyleri. Kendini işe yarar ve oyunda görmek istiyorsa ona istediğini veririm. İnanır mısın aylarca bekler o çiviyi hatırlatır ama çakmam :)
Ama diğer taraftan ne kadar dirayetli bir kadın olduğumu da bilir. Soğukkanlı duruyorum. Narin biri değilim. İstesem olamam çok belli ediyorum :)
Ahhaa daha gecenlerde pabicla yazisiyodik ayni konuyu, cok zengin olsam kesin kendime ayri bir ev acardim , arada sirada kacardim demisyim ona daAynen bu haldeyim , aynen. Bazen bekar evimi bile özlediğim oluyor valla.Keşke kapatmasaydım , gidip arada orda da kalırdım diye düşünüyorum.Bence de
Eşimde bende birbirimizin ağzının içine bakıyoruz, peşlerimizden koşuyoruz.Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Aynen öyle düşünüyorum, çabalıyorum ama karşımdakinde hiç bir kıpırdama dahi göremiyorum. O zaman bırakıyorum, diyorum ne için, kim için? ???Yoo.
Hiçbir şey için geç değil.
Zararın neresinden dönerseniz kardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?