- Konu Sahibi greengirll
-
Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Eğer karşılığı yoksa haklısınız.Aynen öyle düşünüyorum, çabalıyorum ama karşımdakinde hiç bir kıpırdama dahi göremiyorum. O zaman bırakıyorum, diyorum ne için, kim için? ???
Yorucu olsa da deveyi gütme yi kabullendim. TeşekkürlerEğer karşılığı yoksa haklısınız.
Sonuçta insan ilişkileri karşılıklıdır.
Bu durumda bu deveyi güdeceksiniz ya da gideceksiniz.
Ahhaa daha gecenlerde pabicla yazisiyodik ayni konuyu, cok zengin olsam kesin kendime ayri bir ev acardim , arada sirada kacardim demisyim ona da
+1Ben bencil bi insanım, önce kendimi düşünürüm
Kendimle de mutluyumdur.
Eşimden tabiki beklentilerim var ilgi gibi, bunları yapmadığı takdirde benim de kendisine olan ilgimin azalacağını bilir. Çünkü ilişkiler başlayana kadar olan ilgi, sevgi, düşkünlük asıl ilişki sırasında devam etmeli ki ilişki sürdürmeye değsin diye düşünürüm. Eşimi çok çok severim, ilişkimiz için çok da fedakarlık yaptım, yaparım ama yanlış hareketlerinde ona eyvallahım olmayacağını bilir o yüzden dikkatli davranır.
Kendi kendime cok mutluyum , romantizmi hic sevmem , asiri ilgiyi de hic sevmem
Romantik ve gercekten pesimden ayrilmayan bir kocam var
Adam yurtdisindayken ozleminden ucak biletini iptal edip yeni bilet alip sabahin dordunde eve geldi gecen hafta
Ilk evlendigimde cok sikayetciydim bu durumdan ama artik alistim
O kitabı bana da önerdiler bir türlü alamadım en kısa zamanda alıp okumalıyım :)Bir kitap var erkekler marstan kadınlar venüsten, orda okudum bunları, meğer böyle olunca erkeklere kıymetli oluyormuşsun :)
Eşim bu konudan çok şikayetçi ya resmen beni anlatmışsınızmutluluk insanın kendi iç dünyasındadır..ne ilişkiler, ne para, nede mal mülk mutluluk kaynağı değildir...bizim kadınlarımız, sadece sorun üretmeyi beceriyor. evde yapılan iş, tutumlu olmak, bunlar erkeği çok fazla ilgilendirmiyor. ilişkimiz olan erkeğe yada kocaya birey olarak değer vermiyoruz...sürekli bir dır dır, sürekli başka ilişkilere özenip aynılarını isteme vb. konularla adamları darlıyoruz...ayrıca evlendikten sonrada, kaç yaşına gelmiş adamı tekrardan eğitmeye, kendimize uydurmaya çalışıyoruz...tüm bunları bir tarafa bırakıp, önce kendimiz için yaşamalı, kendimiz mutlu olmalıyız ki, eşimize, çocuklarımıza mutluluğumuz yansısın...herkesi olduğu gibi kabul etmeli, sınırlara saygı duymalı, en önemliside karşımızdaki insana ( sen değerlisin) mesajı vermeli...
Ay cok sekersin :)20 sayfayı da okudum ama en çokMilana22 abla dikkatimi sen çektin . Şimdi benim ki
Eve gelir sıkıntısı bana anlatır veya biley alınacak yapılacaksa bana sorar . Pazar günleri genellikle benim dediğim olur gezme olarak .
Onun harici Yanımda durur genel olarak mutfağa gitsem çağırır yanına .
Ama garip bir şekilde cooldur . Ben istesemde öyle olamıyorum. Ben çocuğu alır bir yere giderim dolaşmaya falan YÖK demez. İşim olmadan da çıkmam. Ha bu aralar çocuğa hava aldırmak işin çıkıyorum o ayrı. Gün içinde 2 kez arar . Başka da bir şeyi yok .
Sence ben kaçıncı evredeyim . ( çok saçma bir soru oldu :) ) İyi miyim? Bu yorumlara göre benim halim nasıl sizce ?
Aynı benim eş. Duvar gibi. Sürekli Düşünceli bi tuhaf adam. Özel gün felanda bilmez benim ki. Ben beklenti içindeyim ve mutsuzum ama beklediğim şey bi öpücük bi sarılma çok mu? Onun neden böyle şeylere ihtiyacı yok? Gencecik insanlarız değersiz hissediyorum kendimi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?