eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Eşim gözümün içine bakar, ben de onun. Ben onu şımartırım o da beni şımartır, her şey karşılıklı olunca güzel. İkimizde yeri gelir fedakarlık yaparız, tek taraflı gayrete inanmıyorum

Aynen öyle düşünüyorum, çabalıyorum ama karşımdakinde hiç bir kıpırdama dahi göremiyorum. O zaman bırakıyorum, diyorum ne için, kim için? ???
Eğer karşılığı yoksa haklısınız.
Sonuçta insan ilişkileri karşılıklıdır.
Bu durumda bu deveyi güdeceksiniz ya da gideceksiniz.

Ta kendisiyim:)
Gezerim,tozarim,sacimin boyasi manikurum pedikurum asla aksamaz. Arkadaslarimla plan yaparim, hobilerim var kurslara gidiyorum, spora gidiyorum, daha sayamadigim bir suru sey yapiyorum esim olmadan.
Bunlari siz de yapabilirsiniz, biraz cesaretli olun. İnanin cok keyif alacaksiniz. Esinize de biraz nefes aldirirsaniz zaten istediginiz ilgili erkek kivamina gelecektir merak etmeyin:)

Ben de romantizmi sevmem ama eşimi çok severim, sürekli temas halinde olalım isterim. O da benim gibi. Ama canımın istemediği hiçbir şeyi yapmam mesela çalışmıyorum hamileliğimden beri ve bebeğimi büyütmeyi düşünüyorum evden çalışıyorum fakat yemek de yapmam, temizlik de yapmam kadın gelir, yemeği eşim halleder arada kafama eserse yaparım. Valla hiç de aramızds böyle şeyler asla sorun olmaz.
Seviyoruz birbirimizi. Sürekli de ararız. Şimdi bi tane de yavrumuz oldu çok şükür, artık ikiniz de benim canımsınız çok seviyorum der, önce onu sonra beni öper. Yani ben hep dipdibeyim eşimle. Özlesem damlar giderim. O da gelir.
Biz de böyleyiz. Bu herkesin yapısına bağlı mesela biz hiç kavga etmeyiz, hoşlanmadığım bir şey yapsa direk söylerim o da söyler öyle anlaşırız. O beni bilir ben de onu bilirim. Bunca yıl boş boşuna evlenmedik artık tanıdık birbirimizi.
Bak mesela az önce konuştuk dedim ki bugün de canım hamsi çekti ya kızartılmış. Yarım saat geçmedi kapı çaldı hamsi getirmiş. Şimdi yiyorum. Bilmem çok seviyorum ben mıç mıçız sürekli seviyoruz böyle olmayı.

Edit: ne kadar çok seviyoruz kelimesini kullanmışım
Ama ayrı da takılırız tabi her şeyimi tek başıma halledebiliyorum ona bağımlı değilim. Sürekli mıçmıç olmak bağımlı olarak algılanmasın

Son düzenleme:
Yerine gore olursa guzel. Cok fazla ese endeksli yasamiycaksin, isin sirri bu bencede..Herseyi birlikte yapmayi sevmem..bugun tam hepsini uyutup tek basina durum yemeye gitcektimki olmadi.

Yuruyuse cikiyorum bazen biseler icmeye..kafam atar gidip bi turlar gelirim. Insanin yanliz kalmayada ihtiyaci var.

Haricinde bebelerle esimle gezmeye gideriz havuza gideriz.. alisverise gideriz. .. birlikte yapmak guzel bazi seyleri..cocuklar kucukken kisitli sadece..

+1

Neyden şikayetçisiniz tam olarak?

bu yip bir ilişkinin sırrı vars da erkekler kulübündedir.bunu kadının yaptıklarıyla veya yapmaddılarıyşa işgisi yok.tamamen adamlarla ilgili...

bazı kadınların bu özgürüm kendime yeten bencil bi kadınım ama eşim bana tapıyor muhabbetlerini de sevmiyorum ben.

Iki yetişkin olarak kendi hayatımız hobilerimiz ilgi alanlarımız var..20 yıla girdik..birbirimizin ağzına değil gönlüne bakmaya çalıştık.. ben ne eş ne arkadaş ne sile vıcık vıcık sevmiyorum.belli bir resmiyet hoşuma gidiyor..kendimle saatlerce vakit geçirebilirim...hiç sıkılmam.. eşimden öyle çiçek böcek beklentim hiç olmadi..oda böyle şeyleri pek sevmiyor.bende üzerinde durmadım.sevginin belirtisi saygıdır.. çok şükür daha en ufak çirkin bir sözünü duymadım.. ev işi dahil her konuda yardımcı olur..ailesine kesinlikle tek bir laf ettirmedi..20 yıldır. Çok şükür.

Bir kitap var erkekler marstan kadınlar venüsten, orda okudum bunları, meğer böyle olunca erkeklere kıymetli oluyormuşsun :)
O kitabı bana da önerdiler bir türlü alamadım en kısa zamanda alıp okumalıyım :)
Eşim bu konudan çok şikayetçi ya resmen beni anlatmışsınız beğenmediğim bir ton hareketini davranışını değiştirmeye çalışıyorum , bir şey istesem çoğu zaman yapmaya çalışır fakat istediğimin olmadığı birşeyde derhal surat asma konuşmama tartışma başlatıyorum o da hep bana ben ne yapsam yaranamadım zaten sana hiç der , sen bana hiç değer vermedin ki hissettirmedin ki bunu bana der ben biraz zor bi insanım sanırım hep istediğim olsun konuşmadan bile beni anlasın ne istediğimi çözsün istiyorum bi erkekten fazla şey bekliyorum sanırım

Başak gibi insanın içi dolmadan olmuyor bu işler.. bi kere hiç kimse vazgecılmez degıldır,bunu ınsan ozumsedi kimseye oyle aman aman baglılıgı kalmıyor.. ciddi sekılde kendıne yeten ve ayakları üstünde durabilen biri olmak lazım yalnız.. eşlere de ömür boyu kalıcı olunmayacagını,ciddi bir hatada (şiddet aldatma) ellerinden kayıp gidebileceğini göstermek hissettirmek gerek.. sonrası basit

Saçını süpürge etsen de madalya takan yok
Ama huy işte fedakar kadınlarız

Kimisi erkeğe, de kadına da tapar
Ben bunu da sevmem
Onsuz yaşanmaz diye birşey yoktur

Sağolsun bir dediğimi iki etmez
Sever , sayar ,başına tac eder

Öyle hergün çiçek sevmem bende
Adam davranışıyla gösterir sevgisini

20 sayfayı da okudum ama en çok Milana22 abla dikkatimi sen çektin . Şimdi benim ki
Eve gelir sıkıntısı bana anlatır veya biley alınacak yapılacaksa bana sorar . Pazar günleri genellikle benim dediğim olur gezme olarak .
Onun harici Yanımda durur genel olarak mutfağa gitsem çağırır yanına .
Ama garip bir şekilde cooldur . Ben istesemde öyle olamıyorum. Ben çocuğu alır bir yere giderim dolaşmaya falan YÖK demez. İşim olmadan da çıkmam. Ha bu aralar çocuğa hava aldırmak işin çıkıyorum o ayrı. Gün içinde 2 kez arar . Başka da bir şeyi yok .
Sence ben kaçıncı evredeyim . ( çok saçma bir soru oldu :) ) İyi miyim? Bu yorumlara göre benim halim nasıl sizce ?

Ay cok sekersin :)
Gayet iyisin , boyle devam et
Esin olmadan da yasayabildigini gorsun , ona sevgini tabinki goster , ailecek bol bol vakit gecirin , ama erkegin sunu herzaman bilmesi gerekiyor , ben olmasam da bu kadin gayet guzel yasar :)
Hep mutlu olun insallah

Özel günlere falan düşkün, hepsinde çiçek yollar şiirli sözlü bilmemneli. Geçen ben onun doğumgününü karıştırdım çok bozuldu ben unutsam beni yersin dedi:) Ama klasik bir kadın gibi ufak tefek şeylere önem veriyorum , her gün çiçek yollasa önemli değil ama ufak bir sarılma öpücük gibi. Ama tabi bu sarılma ve öpücük onlar için cinsellik anlamına geliyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…