- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi greengirll
-
Kapıdan içeri girince öpmüyor mu.biz mıç mıç çok öperiz birbirimizi.geçen annem bizdeydi evim iki katlı eşim unuttu öpmeyi tekrar çıkmış yukarı öpmedim seni diye.annem şok olduYani şöyle, akşamları tatillerde falan hep evde. Bensiz bir yere gitmek istemiyor. Akşam çenesi açılır tüm gününü anlatır benden yorum ister. Ama ben işte ufak tefek incelikler bekliyorum, kapıdan girince bir öpmesi, arada sarılması falan gibi.
Bu erkeğin yapısına bağlı. Çok kaprisli kadının da , kendi kendine mutlu olan kadının da ağzının içine bakan romantik erkekler var.
Bazen kendi kendin yeten, küçük şeylerle mutlu olan, romantiklik beklemeyen kadinlarinda onun kıymetini bilmeyen eşleri var yanlarında. Hatta bunu fırsat bilen , iyice boslayan , sorumluluk almayan kişiler oluyorlar.
Erkeğin yapısına bağlı tamamen..
Bi kocamız var babe niye laf söylüyorsunHerkesler de nasıl anlatmış kocasını ballandıra ballandıra.... Amann..
Bence çok şanslısınız eşinizin kıymetini bilin.sizin gibi olmak isteyen okadar çok bayanlar var kii başta ben.konuyu acan uye gibi bende aynu dertten muzdaribimgeliyor
Herkesin beklentisi baska :)Bence çok şanslısınız eşinizin kıymetini bilin.sizin gibi olmak isteyen okadar çok bayanlar var kii başta ben.konuyu acan uye gibi bende aynu dertten muzdaribim
Herkesler de nasıl anlatmış kocasını ballandıra ballandıra.... Amann..
ma… Konuyu açan üye sormuş sizinkiler nasıl diye? Olan da anlatıyor olmayan da...
Ben de bu tarz konularda pozitif yorum yapanları niye hemen garipsiyorlar onu hiç anlamıyorum
Yani gocunma mı diyeyim, yoksa genel sosyolojik açıdan bazı örnekler yüzünden dolma mı diyeyim, bilemedim :)
Ama ne olur üstünüze alınmayın biraz nasıl desem komik durumu düşüyorsunuz, zira konu sahibi birebir bu konuyu detaylı öğrenmek istiyor.
İyide zaten yukarıda kıskandığımı söyledim :)Ama… Konuyu açan üye sormuş sizinkiler nasıl diye? Olan da anlatıyor olmayan da...
Ben de bu tarz konularda pozitif yorum yapanları niye hemen garipsiyorlar onu hiç anlamıyorum
Yani gocunma mı diyeyim, yoksa genel sosyolojik açıdan bazı örnekler yüzünden dolma mı diyeyim, bilemedim :)
Ama ne olur üstünüze alınmayın biraz nasıl desem komik durumu düşüyorsunuz, zira konu sahibi birebir bu konuyu detaylı öğrenmek istiyor.
Bende istiyorum o tonton kocalardan, herkese varda bana yok mu ?Bi kocamız var babe niye laf söylüyorsun
Bende istiyorum o tonton kocalardan, herkese varda bana yok mu ?
İyide zaten yukarıda kıskandığımı söyledim :)
Bu karakter meselesi.
Adam romantikse romantiktir.
İlgileniyorsa ilgileniyirdur.
Karsindaki az cok etkileyebilir evet ama bazi seyler de insanin yapisina baglidir.
Esim iyi bir insan, benimle de cocuklarimizla da cok ilgilenir.
Ama is arkadaslariyla da arkadaslariyla da ailesiyle de cicekleriyle de cok ilgilenir.
Cunku yapisi bu.
Esimin kendine ait bir dunyasi var ve ben cok imrenirim ona.
Cunku cok mutlu biri.
Benden kaynakli degil.
Ben oyle fikir fikir bir kadin da degilim.
Baskasiyla evlenmis olsaydi da mutlu olur ve mutlu ederdi bence.
Evlilikte bilemem ama genek olarak umursamazsan kıymetlisinAllahım hayalimdeki eşNasıl başarıyorsunuz yani cidden bunun sırrı "umursamamak" mı?
tişkür ettimOnu görmemişimçok özür
Allah gönlünüze göre nasip etsin inşallah tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?