eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Bakımlıyımdır kendime dikkat ederim ama saçımı da gerekiyorsa süpürge ederim. Her türlü fedakarlığı yaparım. Eşimde “ağzın içine bakmak” tabiri hoş olmadığı için bana çok düşkündür diyeceğim. Bende ona aşırı düşkünüm. Hem karı koca gibi hem de birbirimizin yavrusu gibiyiz. Bunun için asla bir taktik uygulamadım. Herhangi bir kitapta okumadım. Eşim dünyanın en iyi insanlarından biridir, bu nedenle elinden geldiğince kıymet bilmeye çalışıyor sadece. Bende onun kıymetini bilmeye çalışıyorum. Böyle işte...

Eşim ilgilidir.çevreme göre de (annem teyzem) ağzımın içine bakıyor.çok romantik değildir ama özel günlerde çiçek hediye vs alır.canım gecenin bir vakti birşey istesin bu saatte nerden çıktı demez sağolsun gider alır.yada benim sevdiğim şeyleri bilir mutlaka gelirken alır sen seviyorsun diye.sözümden çıkmaz.ev işlerine yardım etmez çok yoğun çalışıyor ben çalışmıyorum ama mesela tuvaleti banyoyu temiz kullanır evi pek dağıtmaz.çocuklarla ilgilenir vs.kötünün iyisi diyelim işte

Kapıdan içeri girince öpmüyor mu.biz mıç mıç çok öperiz birbirimizi.geçen annem bizdeydi evim iki katlı eşim unuttu öpmeyi tekrar çıkmış yukarı öpmedim seni diye.annem şok oldu

Tamamen katılıyorum… İş kadının nasıl olduğundan çok erkeğin nasıl olduğu ile alakalı...

Bence çok şanslısınız eşinizin kıymetini bilin.sizin gibi olmak isteyen okadar çok bayanlar var kii başta ben.konuyu acan uye gibi bende aynu dertten muzdaribim
Herkesin beklentisi baska :)
Sansli bir kadinim , seviyorum , seviliyorum , mutluyum cok sukur ama beklentinizi azaltin , kendinize alan yaratin , bende bunlara hasretim acikcasi , yalniz kalmayi cok ozluyorum

Herkesler de nasıl anlatmış kocasını ballandıra ballandıra.... Amann..

Ama… Konuyu açan üye sormuş sizinkiler nasıl diye? Olan da anlatıyor olmayan da...

Ben de bu tarz konularda pozitif yorum yapanları niye hemen garipsiyorlar onu hiç anlamıyorum

Yani gocunma mı diyeyim, yoksa genel sosyolojik açıdan bazı örnekler yüzünden dolma mı diyeyim, bilemedim :)
Ama ne olur üstünüze alınmayın biraz nasıl desem komik durumu düşüyorsunuz, zira konu sahibi birebir bu konuyu detaylı öğrenmek istiyor.

Aslında evet sizde haklısınız.taktik verin diyo arkadaş eşinizi anlatipta daha fazla ic cektirmeyin diyor

Ben 4 yıllık evliyim. Romantizm falan değil de nazik ve düşünceli davranması, saygılı olması benim için yeterli. Geçen sene bunları söyleyeceğim asla aklıma gelmezdi. İlgisizlikten şikayet ediyordum. (eskisi kadar öpmeler, şiirler, çeşitli iltfatlar olmaması)

Sonra anladım ki biz böyle mutluyuz. Alıştık bir raya oturduk.. Saygılı sevgili arada cilveli :) beklentim bu şekilde devam etmesi. Ne azalsın, ne cicime kaysın.

İyide zaten yukarıda kıskandığımı söyledim :)

Benim eşim ilgiyi çook sever, aynı şekilde ilgisini de eksik etmez. Ama ben fazla beklentiye girmeyengillerdenim. Beklenti ne kadar az olursa karşı tarafın yaptığı ufacık şey bile dünyaları veriyor insana. Hem bişey yapmasa da hayal kırıklığı olmuyor en azından Kafam pırıl pırıl

Isin kilit noktasi son cumleniz.Bizim kadinlariz bu asiri ilgili,romantik erkegi kendileri kaynakli saniyorlar ama oyle degil.Bir erkegin yapisinda bu varsa vardir;yoksa da yoktur.Cok samimi bir erkek arkadasim var.Bekar ve flört baslangic-gelisme-husran asamalarinin hepsini detaylica biliyorum.Kimle baslasa kendini bir onceki denedigi iliskisi gibi kaptiruyor ve deli divane oluyor ve karsidaki kadin da bunu sadece kendine ozgu saniyor :) Oysaki iliskiye yaklasim bicimi bu arkadasimin.O yuzden taktik maktik islemiyor iliskilerde.

bizde asiri mutluyuz- kendi kendime hep mutlu bir insandim zaten simdide hayat arkadasimla mutlulugumuzu paylasiyoruz. herkes ayni cati altina girince sorunlar baslar demisdi- biz beraber yasamaya basladigimizdan beri iliskimiz dahada güzel oldu.
sacimi kimseye süpürge etmem öyle bir beklentiye kendimde girmem ama.
huzurlu, mutlu bir sekilde yasayip gidiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…