- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
o zaman dışarıdaki stresi atamıyor ve size yansıyor. iş hayatı insanın tahammül sınırlarını zorlar. bende yapıyorum aynı hatayı. sinirli gelip evde ters davranıyorum. ama sonra farkına varıp düzeltiyorum kendimi. size sıkıntılarını anlatsa iyi aslında biraz rahatlar. daha sakin anında alttan alttan sorsanız belki faydası olur. hissettiklerinizi ve iş stresini yansıttığını söyleyin usulüyle belki o da farkına varır. size daha açık konuşmaya başlar.
Surekli trip atiyorsan attigin tribin anlami kalmaz ki yalanci voban hikayesi gibi. Esim beni ne aglarken gordu ne bagirirken neredeyse. Ama bi bagirdigim zaman alarm vaxiyetine gecer bilir ki kan beynimde.Trip atmamayı becermem lazım en azından duygularımı göstermemem lazım. Ne bileyim ya aslında dışardan bakınca gayet güçlüyüm ama eşimin yanında çok duygusal oluyorum
Önce ilgiye alıştırın. Bünyeye alışkanlık yapsın.Aslında cumartesiden beri sıfır ilgiyim ve hiç bir şey sormuyor. Muhtemelen sinirli olduğumu bilip susuyor :) Benim öğreneceğim çok şey var sizlerden ya valla anam da benim gibi saftirikti bu konularda hep kavga gürültü babamla:)
Surekli trip atiyorsan attigin tribin anlami kalmaz ki yalanci voban hikayesi gibi. Esim beni ne aglarken gordu ne bagirirken neredeyse. Ama bi bagirdigim zaman alarm vaxiyetine gecer bilir ki kan beynimde.
Bu karakter meselesi.
Adam romantikse romantiktir.
İlgileniyorsa ilgileniyirdur.
Karsindaki az cok etkileyebilir evet ama bazi seyler de insanin yapisina baglidir.
Esim iyi bir insan, benimle de cocuklarimizla da cok ilgilenir.
Ama is arkadaslariyla da arkadaslariyla da ailesiyle de cicekleriyle de cok ilgilenir.
Cunku yapisi bu.
Esimin kendine ait bir dunyasi var ve ben cok imrenirim ona.
Cunku cok mutlu biri.
Benden kaynakli degil.
Ben oyle fikir fikir bir kadin da degilim.
Baskasiyla evlenmis olsaydi da mutlu olur ve mutlu ederdi bence.
Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Allahım hayalimdeki eşNasıl başarıyorsunuz yani cidden bunun sırrı "umursamamak" mı?
Tatlım gir bir işe çalış ve kimseyi dinleme. Ailene de boşansam sizin evinize gelmem korkmayın dersinAynen böyle olmam gerekiyor ama sağolsun annem, yengem vs tüm akrabalar aman saygısızlık etme, onlar büyüktür aman eşinin dediğinden çıkma, kaynanana cevap verme diye diye beni sindirdi. Ne oldu gene ben haklı çıktım , çünkü sorun çıkarmak isteyen gene çıkarıyor.
Bana biraz ders verin ne olur sindirdi bu ailem beni:) Sanki boşansam dünyanın sonu gibi davrandılar.
Bence ev hanimlarimiz yanlis anlamasin ama aksama kadar evde olunca aksam isten gelen esten ilgi, beklenti cok yuksek oluyor ee esi de yoruluyor bunlari zamanla karsilayamiyor...simdi kendi acimdan bakarsam benm zaten aksama kadar canm cikiyor aksama beklentim uzanip dinlensem, yani soyle romantik yemek olsun falan derdim hic olmadi onemli olan esimle sohbet edebilmek muhabbeti kaybetmemek o konuda masallahimiz var :) ceneler dusuk bizim...ama baktigim zaman esim gercekten sevdigini cok belli eder yapmayacagi sey yoktur diyebilirim tabi romantizm kisiye gore degisir bana gore klasik romantizm sevmem:) bir de her zaman prenses olmak lazim ben herseyi hallederim kafasi bence yanlis, bazi seyleri yapsam da ayy hayatim yapamam ben onu derim, her zaman narin kirilgan el ustunde tutulmasi gerken biri havasi olustururum bi da yakin arkadasimin tavsiyesidr hep ose yarar
Tatlım gir bir işe çalış ve kimseyi dinleme. Ailene de boşansam sizin evinize gelmem korkmayın dersin
E tatlım kimseyi dinleme işte. Mutsuz olduğun halde boşanma diyen bir aile seni düşünmüyo zatenBen çalışıyorum zaten. Zaten ailemle oturamam bu saatten sonra, anlaşamayız çünkü. Huzurlu bir ortam da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?