eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Evet farkında bazen yansıtmamaya çalışıyor ama gene dert ortağı benim :) Bir yandan da hoşuma gidiyor bana anlatıyor akıl alıyor söylediklerimi dinliyor birebir uyguluyor mesela bana güveniyor bu konuda. Ama bazen ben de bunalıyorum çünkü ben de çok zor dönemler geçirdim gene iş stresim var ama eskiye göre iyiyim şükür.

Kv ye asla anlatmaz mesela anneme söyleme der hatta. Benden akıl alır. Bunu iyiye mi yorumlamalıyım

Trip atmamayı becermem lazım en azından duygularımı göstermemem lazım. Ne bileyim ya aslında dışardan bakınca gayet güçlüyüm ama eşimin yanında çok duygusal oluyorum
Surekli trip atiyorsan attigin tribin anlami kalmaz ki yalanci voban hikayesi gibi. Esim beni ne aglarken gordu ne bagirirken neredeyse. Ama bi bagirdigim zaman alarm vaxiyetine gecer bilir ki kan beynimde.

Önce ilgiye alıştırın. Bünyeye alışkanlık yapsın.
Sonra bir anda kesin uygun zamanda.
Sudan çıkmış balığa dönsün :)

Surekli trip atiyorsan attigin tribin anlami kalmaz ki yalanci voban hikayesi gibi. Esim beni ne aglarken gordu ne bagirirken neredeyse. Ama bi bagirdigim zaman alarm vaxiyetine gecer bilir ki kan beynimde.

Sinirlenince artık bağırmıyorum sakin kalmaya çalışıyorum ama kendimi anlatamayınca da ağlamaya başlıyorum ve hiç sevmiyorum bu huyumu. Belki gün içinde sürekli stres biriktirdiğimdendir, işte malum herkesi alttan almak zorundayız.

Sizin gibi güçlü hemcinslerime hayranım bu arada.

Bu karakter meselesi.
Adam romantikse romantiktir.
İlgileniyorsa ilgileniyirdur.
Karsindaki az cok etkileyebilir evet ama bazi seyler de insanin yapisina baglidir.

Esim iyi bir insan, benimle de cocuklarimizla da cok ilgilenir.
Ama is arkadaslariyla da arkadaslariyla da ailesiyle de cicekleriyle de cok ilgilenir.
Cunku yapisi bu.

Esimin kendine ait bir dunyasi var ve ben cok imrenirim ona.
Cunku cok mutlu biri.
Benden kaynakli degil.
Ben oyle fikir fikir bir kadin da degilim.
Baskasiyla evlenmis olsaydi da mutlu olur ve mutlu ederdi bence.

Eşiniz gibi olmak istiyorum, kendi kendime mutlu:) Umarım başarırım bir gün.

Bende sevgi yönünden eksik büyüdüm. Bu eksikliği yuvamda giderdim . 10 yıllık evliyim hamdolsun eşimle yeni evlilere taş çıkartırız .
Kendi kendine de mutlu olabilen biriyim, eşim de beni mutlu etmek için çırpınır. Daha ne olsun

Kendi kişiliğiniz ve özellikleriniz olursa size hayran oluyorlar bunu söyleyebilirim, yani kendi hobileriniz, kendi çevreniz, kendi kişilik yapınız, -bazı şeylerden taviz vermemek lazım, kendinizle barışık ve mutlu olursanız inanın daha çok peşinizde oluyorlar :)

Senin ki ilgi ve sevgi eksikliği malesef pskolojik bir sorundur seni seven ilgi gösteren kişiye bağımlılık ve istediği alakayı göremeyince aşırı hayalkırıklığı uzman desteği aşlırsan kolay atlatırsın

Merhaba arkadaşım
Bu dünyada herşey gelip geçici neyin ne olacağı hic belli olmaz o sebeble kendi kendine yetebilmeyi öğrenmek lazım hayatın sırrı az beklenti mutlu bir yaşam...
Cok beklenti icine girersen ve beklentilerinde gerceklesmediginde mutsuz oluyorsun ne gerek var!!
Hayatta iki ilke edin biri az beklenti ikincisi oldugu gibi kabul et ... O zaman hayat süper olur... Çünkü fazla beklenti karsindakinide yorar es olsun arkadas olsun aile olsun hic farketmez...
Her insan kendi kendine kalabildigi bir alana ihtiyac duyar sahsen ben böyleyim ... Fazla ilgi fazla beklenti bir sure sonra beni bıktırıyor doozunda olmasi güzel...

Evin cool takılanı benim İşin sırrı kendinizi herkesten daha fazla sevin ve değer verin. Gerisi gelir zaten.

Allahım hayalimdeki eş Nasıl başarıyorsunuz yani cidden bunun sırrı "umursamamak" mı?

Bu onunla bununla alakalı bir şey değil. Bizzat erkek ile alakalı. Bazı erkekleri umursamasan, o hiç umursamaz. Yani kadının yaptığı bir şey yok, adam öyle.
Boşuna kendinizi suçlamayın. Tabi ki bazı alışkanlıklar karşı taraf ile çoğalıp azalıyor ama ağzının içine bakmak gibi bir durum kesinlikle kadından kaynaklanmıyordur :)

Bence ev hanimlarimiz yanlis anlamasin ama aksama kadar evde olunca aksam isten gelen esten ilgi, beklenti cok yuksek oluyor ee esi de yoruluyor bunlari zamanla karsilayamiyor...simdi kendi acimdan bakarsam benm zaten aksama kadar canm cikiyor aksama beklentim uzanip dinlensem, yani soyle romantik yemek olsun falan derdim hic olmadi onemli olan esimle sohbet edebilmek muhabbeti kaybetmemek o konuda masallahimiz var :) ceneler dusuk bizim...ama baktigim zaman esim gercekten sevdigini cok belli eder yapmayacagi sey yoktur diyebilirim tabi romantizm kisiye gore degisir bana gore klasik romantizm sevmem:) bir de her zaman prenses olmak lazim ben herseyi hallederim kafasi bence yanlis, bazi seyleri yapsam da ayy hayatim yapamam ben onu derim, her zaman narin kirilgan el ustunde tutulmasi gerken biri havasi olustururum bi da yakin arkadasimin tavsiyesidr hep ose yarar

Tatlım gir bir işe çalış ve kimseyi dinleme. Ailene de boşansam sizin evinize gelmem korkmayın dersin

Yalnız ben ev hanımı değilim bankacıyım yani çok yoğun çalışıyorum gün içinde insanlarla haşır neşirim ama eve gidince rahatlamak eşimle birlikte mutlu olmak istiyorum. (izindeyim bu arada nasıl yazıyorsun diyenler olabilir)

İşi işte bırakmaya , özel hayatıma sirayet etmemesine çalışıyorum. Eşim işi olduğu gibi eve getiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…