eşim peşimde koşuyor ağzımın içine bakar diyen var mı

Konuyu okur okumaz daha yorumunu görmeden kendi kendime eee burda bahsedilen milana22 dedim

İlk paragrafta bahsettiğine yakınım. Sadece kendimi düşünmem elbet ama önce kendimi düşünürüm. Ben iyi olmalıyım ki eşimede iyi olayım,çocuklarımada iyi olayım kafasındayım. Hiçbi iş yapmam canım istemezse hepsini yaptırdığım kişiler var. Akşam eve geliriz yer içer dinleniriz. Haftasonu canım isterse kahvaltı hazırlarım istemezse dışarı çıkarız gibi şeyler. Eşiminde sevgisinden hiç şüphem olmadı.. öyle ağzımın içine düşmez ama bilirim ki en kıymetlisiyim. Elimi,kolumu illa biyerimi tutar dalga geçerim korkma kaçırmazlar beni diye.. geçen bir arkadaşım dedi “ x’in sana baktığı gibi kimse bana bakmadı” diye.. olay öyle işte. Önce kendine saygı duyup,kendini seveceksin ki etrafında sana duysun ve sevsin.

6 yillik evliyiz. Ben esimi eşimi umursamiyorum, o benim gozumun icine bakiyor diye birşey yok keskinle.
Ikimiz de birbirimizin gözünün içine bakıyoruz. Evet birbirimizden bağımsız hayatlarimiz, sosyal cevrelerimiz var ama mümkün olduğu her firsatta birbirimizi de dahil etmekten mutluluk duyuyoruz. Kesinlikle karşılıklı olduğunu düşünüyorum

Elhamdülillah.
Eşimden düşük beklentili,kendimden en iyisini bekleyen ilaveten çoğu şeyi kendi kendime basarmış bir insanım, bu nedenle eşim benim gücümün farkındadır daima.

Onu boğmam,sıkmam,bir seyler talep etmem o da kendiliğinden sevgisini saygısını sunar,kaybetmekten de epey korkar

Bende evlilikte mutluluğu yakalayanlardanım ama düşünüyorum da ben zaten hep mutluyum,mutluydum. Harika bir çocukluk,gençlik geçirdim. Evlenincede pozitif yönlerimi daha da çoğalttım. Eşime sevgimi her zaman gösteririm. Sarılırım,ilgilenirim her zamanEv hanımıyım ama evde yemekten başka bir işle ilgilenmem. Kendime bakarım,gezerim,arkadaşlarımla buluşurum ve bol bol yürürüm. Kendimi de asla ezdirmem. Her güzelliğin hakkım olduğunu düşünürüm. Ayrıca kaprisliyimdir ama inat etmem. Yönetimi eşime bırakırım ben hayatımı yaşarım. Sanırım bu yüzden istediklerime de sahip oluyorum. Büyük sorumlulukları asla üzerime almam.Eşim ağzımın içine bakıyor diyemem ama her istediğimi yapar,ben mutlu olunca o da mutlu olur. Bilemedim şimdi. Eşim sayesinde mi mutluyum ,eşim mi benim sayemde mutlu.

Ben öyle olduğumu düşünüyorum ama bu yapıyla alakalı.Hadi ben böyle olayım diye plan yapıp uygulamaya koymadım.Yıllar geçip insanlar söyledikçe ben de kendimde farkettim böyle olduğumu.

Ben hayatimda oyle bir kadin hic olamadim. Hep kendini unutan, fedakarlik yapan biriyim. Buna ragmen esim Bana cok duskundur. Agzimin icine bakar desem yeri. Ama baska bir adamla evli olmuş olsaydım coktan kapinin onune koymustu beni. Biraz da erkeğin karakteriyle ilgili bir durum bence

Biliyorum biliyorum , takiliyorum sadece :)
Ya kadinlar tek basina hayatta durabildigi zaman zaten boyle beklentileri olmuyor bana gore
katiliyorum.
Erkekler deliriyor onlara muhtac olmayip kendi kendine yeten kadınlar icin
Cekiyorlar hep öyle kadinlar
Hani derler ya kavanoz kapagini actirin kocanıza:) gucunu hissetsin:) diye
Aslında tam tersi,senin gucunu hissetti mi totondan dusmuyor.

Bu biraz göreceli bir konu. "Eşimden ilgi beklemeyeceksem neden evlenip bir de çocuk yaptım ki?" derim şayet eşimden ilgi göremeseydim..
Bu bence o bahsettiğiniz kadınların öğrenilmiş çaresizliği..

Eşimle mıç mıç bir ilişkimiz yoktur. Hatta belki ben ondan daha bile ilgisizimdir.
Romantizm falan beceremem zaten. Ama maddi manevi olarak birbirimize nasıl destek olduğumuz, sahiplendiğimiz dışarıdan bile belli olur. Çok takdir ederler bizi.

Ama eşim beni görmezden gelecekse, bir özel günde öpüp kutlamayacaksa, hayatında olduğum için pişmanlık duyacaksa neden evli kalmaya devam eder ki bir insan..
Tek başına mutluysa boşansın. Evlilik paylaşım gerektirir zannımca..

Yani her erkek ayni degildir , ben hic kavanoz kapagi actirinca dibimsen dusmeyen adam gormedim ama kavanozu kendim actigim icin dibimden dusmeyen cok adam gordum :)
Bir de 40 yillik gozlemim ve yasadiklarima dayanarak soyle bir genelleme yapabilirim , gozu surekli disarda olan , capkin olan , kompleksleri olan , egosu cok yuksek erkekler hep gucsuz , sessiz , sakin kadin istiyor hayatinda

Kendine guvenen , duzgun karakterli , saglam adamlarda guclu kadin istiyor hayatinda

Ahh ah. 3. den boşanıyorum hiçbirinden öyle birşey görmedim :) hep makul oldum, ılımlı oldum ama öyle el üstünde tutulmadım hiç. Şans mıdır bilmiyorum bu işler sanki. Yani karşınızda bir odun varsa kadın ne yaparsa yapsın düzelmez herhalde.

Erkek arkadaşımla birlikte yaşıyorum.
Evet ağzımın içine bakıyor
Ojemi bile sürer.
Mutluyuz. Arada kavga ederiz ama kıyamaz hemen sarilir oper.
Bende bir sürü öküz den sonra buldum bu adamı. Kem gözlerden korusun Allah

Sizin ki de asiriymis valla..3 cocugunuz vae gibi.evde bile surekli pesinizde..

Bağlanmayacaksın hiç bir şeye öyle körü körüne,
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden…
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…