- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
- Konu Sahibi greengirll
-
Konuyu okur okumaz daha yorumunu görmeden kendi kendime eee burda bahsedilen milana22 dedimKendi kendime cok mutluyum , romantizmi hic sevmem , asiri ilgiyi de hic sevmem
Romantik ve gercekten pesimden ayrilmayan bir kocam var
Adam yurtdisindayken ozleminden ucak biletini iptal edip yeni bilet alip sabahin dordunde eve geldi gecen hafta
Ilk evlendigimde cok sikayetciydim bu durumdan ama artik alistim
Ben öyle olduğumu düşünüyorum ama bu yapıyla alakalı.Hadi ben böyle olayım diye plan yapıp uygulamaya koymadım.Yıllar geçip insanlar söyledikçe ben de kendimde farkettim böyle olduğumu.Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Ahhaaa tamm bi daha anlatmiycam adamiKonuyu okur okumaz daha yorumunu görmeden kendi kendime eee burda bahsedilen milana22 dedim
yok o manada söylemedim tabikiAhhaaa tamm bi daha anlatmiycam adami
Ah bir de bunu yapabilsek. İş işten geçti artık...Kendi kendime yeterim imajı verip, sensiz kavanoz kapağı bile açamıyorum modunda ona her daim ihtiyaç olduğunu hissettirmek önemli.
yok o manada söylemedim tabiki
Kadinligindan ders çıkarıyoruz iste ahaah:)
katiliyorum.Biliyorum biliyorum , takiliyorum sadece :)
Ya kadinlar tek basina hayatta durabildigi zaman zaten boyle beklentileri olmuyor bana gore
Yani her erkek ayni degildir , ben hic kavanoz kapagi actirinca dibimsen dusmeyen adam gormedim ama kavanozu kendim actigim icin dibimden dusmeyen cok adam gordum :)katiliyorum.
Erkekler deliriyor onlara muhtac olmayip kendi kendine yeten kadınlar icin
Cekiyorlar hep öyle kadinlar
Hani derler ya kavanoz kapagini actirin kocanıza:) gucunu hissetsin:) diye
Aslında tam tersi,senin gucunu hissetti mi totondan dusmuyor.
Sizin ki de asiriymis valla..3 cocugunuz vae gibi.evde bile surekli pesinizde..Ben bilincli birsey yapmiyorum
Hayatim boyunca boyleydim , ben tek basima olmayi seviyorum , tek iken cok mutlu huzurlu ve gucluyum
Karsima cikan erkeklerde hep esim gibiydi bu arada , belki de karsimdaki erkekten beklentimin fazla olmamasi onlara cazip geliyordur , acikcasi pek ustunde durdugum bir mevzu degil bu
Ilk evlebdigim yillarda adama resmen yalvarirdim lutfen disari cik gece arkadaslarinla bulus diye , ne isim var benim sensiz disarda derdi , bende biraktim artik soylemiyorum hic , evde baska odada olsam bile pesimden gelir yada beni goremezse duyarim sorar milana nerde diye , o da bi nevi cocugum gibi
Ya aksamlari koltukta oturutken bile 2 cocugum tepemde , kocam da yan koltukta ama elini uzatir mutlaka bi yerime dokunarak oturur
Bazen ciglik atip kacasim geliyor
Bağlanmayacaksın hiç bir şeye öyle körü körüne,Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Cidden erkeklerin istediği buymuş, bunu bir çok kitapta okudum. Kadın mutlu olunca eşim bana güveniyor, mutluluğu için beni baskı altına almıyor deyip eşlerine hayran oluyorlarmış.
Yani kendi kendine mutlu olan, eşinden romantizm vs beklemeyen yani erkekleri "çözmüş" hemcinslerim varsa lütfen yorum yapsın:)
Anne baba ilgisi görmeden büyüyen bir kız olarak tüm mutluluğumu eşime bağladım sanırım farkında olmadan. Eşim,kv bilmem ne hiçbirinden beklentim olmadan mutlu olmak istiyorum artık.
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.Kızlar, hani bazı kadınlar vardır, tek düşündüğü kendisidir, hani saçını süpürge etmez, kendi bakımını gezmesini ihmal etmez, mutludur eşi de ağzına bakar. Böyle olabilen var mı aranızda?
Yoo.Ah bir de bunu yapabilsek. İş işten geçti artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?