Öncelikle kendinize dikkat edin, neler okuyoruz her gün. Uzaklaştırma kararını da düşünün derim. Bir de kesinlikle iletişim taleplerini karşılıksız bırakın. Yani hayır diyeceksiniz bile demeyin. Çünkü hayır lafı bile onda iletişimi koparmadığınız için umut olabilir. Mümkünse kısa süreli izne çıkıp tatile falan gidin. Umarım kazasız belasız kurtulursunuz.
Bu erkekler niye böyle ya. Yapiip yapip af diliyor, sinirlerimi bozuyor.Su an sinirimden agliyorum. Psikolojimi alt üst etti resmen. Medeni bir sekilde evliligi yürütemedik, bari medeni bir sekilde ayrilalim diyorum. Hos evlilikte medeni olunmayinca ayrilikta hic olunmaz da iste.. illa agzini boz diyor bana, hic yakismayacak sekilde davran diyor.
hala devam ederse savciliga duc duyurusunda bulunacaguni soyle is yerine gelirse guvenlik girevlisi varsa ona soyle iceri almasin yada geldiginde gorusmek istemedini daha da isu abartirsa guvrnligi cagirirsin
Kendilerine tahammül edecek kadın bulamayacakları için yapar eder bırakmak istemez bunlar.şikayetçi ol adamın niyeti sadece elindekini kaçırmama çabası yoksa değişecek bir şey yok. Zaten erkek denilince şu sıra sinirlerim bozuluyorya da bana gönder saçını başını yolayım