Esim portakal yiyordu bir dilimini istedim vermedi :(

Ama burası dert paylaşma bölümü..
Komik bulduğunuz anılarınızı paylaşacağınız konular da mevcut..

Bazen ben de esimin onunden bazi yemekleri Aliyorum napiyim adam arkasinda kovalayan varmis gibi yiyor. Sofrada salata patates kizartmasi gibi ortak seyler oldu mu delleniyorum. Ben iki lokma yiyene kadar tabagi bitiriyor. O yuzden ben de o biraz yeyince onunden cekiyorum tabagi yeter diye belki esin de cani cok cekmistir dalginligina falan gelmistir.

paylasmayı bilmiyor hoslanmıyor benime esimde yediği seyden alınmasını koparılmasını sevmez . bende inadına koparıyorum

Eşin tek çocuk ya da en fazla iki kardeş olabilir. Uç kardeşse de asla bir çikolata ya da portakal bölünmemiştir. Birine ne alındıysa diğerine de alınmıştır. Uç çikolata, uç portakal gibi. Bu çocuklar yetişkin olduklarında asla bütünü bölmezler. Anlamsız ve saçma gelir. Ben de iki kardeşim. Biz de paylaşmadan büyütüldük. Ablama alınan bana da alındı. Bir elmayı ortadan kesmedik. Bana bir elma anlama bir elma. Eşiniz de böyle. O onun portakalı. Sen kendine bir portakal al ve ye.. Anlam veremedi onun portakalını istenene. Ben de öyleyim. Çikolata yiyorsam asla bölmem. Kim olursa olsun. Bir çikolata da sana alayım derim ama kendiminkini bölmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…