Esim portakal yiyordu bir dilimini istedim vermedi :(

Dertlenmedim uzulmedim sasirdim komik geldi paylasmak istedim :) boyle bi gicik oldum ee tabi gece boyunca guldum uyuyamadi ya su cocuklar okur ya bir tane biskuviden istersin hepsini agzina tikistirir hala guluyorum

Beddua edenler size diyecek hic lafim yok ayip yani

Ama eglenceli yorumlara da bayildim :)))

sonra bi guldum daha susamadim zaten :)))

Böyle durumlarda sakin kırılgan olmayın kapın elinden

Vermicem butun portakalları ben yiyicem diyin kapanın meyve tabagının üzerine :)

Tek derdin bu olsun sabah sabah iyi güldüm vallahi :)
Canım, erkekler gerçekten bazen ince düşünemiyor bizim aşırı ince düşünce yapımız onlarda yok kötü bir niyeti yoktur düşünememiştir. Erkek arkadaşım da böyle mesela bazen dışarıda yemek yerken gelen içeceğime şeker atar karıştırır, kutu içeceğimi bardağıma doldurur pipetini koyar ama çoğunlukla da eşinin yaptığı gibi düşünemez ince davranmayı :)

Ne dusunevegimi sasirdim hissizim neden olabilir ki saka degil yaptigi eminim herzaman benzer olaylar oluuorda simdiki en aptalcasiyfi

Sabah sabah iyi güldürdün vallahi eşin büyük ayıp etmiş boşaman lazım
yoksa bugün portakalı vermeyen yarın su bile vermez

Benim esim evdeki herseyi yer bitirir, paketini gorurum bazen o derece :) bu durumda herifi gebertsem yeridir :)))

Ben de vermiyorum bazen yediğimden istediğinde. Git kendine al diyorum. Kendimi kötü hissettim yaa, demek böyle dokunabiliyormuş, bozulduğunuzu açıkça söyleyin, ben bu kadar kötü üzücü bişey olacağını tahmin etmezdim mesela.

Ne dusunevegimi sasirdim hissizim neden olabilir ki saka degil yaptigi eminim herzaman benzer olaylar oluuorda simdiki en aptalcasiyfi
Amann vermedi vermesin gidin mutfaktan kendinize alın bı güzel yiyin sizde ona vermeyin erkek işte geneli bencil ve kazma ne bekliyosunki fazla anlam yükleme bence takma bile kafana dert etmene değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…