- 30 Ekim 2017
- 434
- 491
- 103
- Konu Sahibi Zeynep feray
-
Benim açtığım garip konulara benziyorNe dusunevegimi sasirdim hissizim neden olabilir ki saka degil yaptigi eminim herzaman benzer olaylar oluuorda simdiki en aptalcasiyfi
Oh oh iyi bari,biz de merakta kalmıştık sizinki de mi düşüncesiz diye,topluca bir ferahlık geldi hepimize,şükür yarabbiBenimkide zorla ağzıma tıkadı...olur böyle şeyler büyütmeyin
Zıkkım yiyesice , bi dilim verseydi nolurdu .
keske 1 tane kafasina aysaydin bunu da ye diye
Bir dilim portakal'i çok goren adamı boşa gitsin, dicem.. olmayacak ...şaka mısın....
Şimdi eşim soydu yedim
İlginç hissediyorum
Ayyyyy çok güldüm...Zıkkım yiyesice , bi dilim verseydi nolurdu .
Bi adamın 3 oğlu varmış. En büyüğünden 1 bardak su istemiş. Büyük te ortanca buyurmuş. Ortanca da en küçüğüne..Eşime dedim ki portakal soyup verir misin bana.
O da dedi ki söylediğin iyi oldu kalk hadi hazırlada iki dilim yiyelim.
Gece gece iş çıktı bana.
Bi portakala baktım bi eşime, sonra bi baktım portakalı ağzıma tıkıyor. Ne kadar şanlıyım, canım kocam, mükemmel kocam, tü tü tü maşallah.
Bi adamın 3 oğlu varmış. En büyüğünden 1 bardak su istemiş. Büyük te ortanca buyurmuş. Ortanca da en küçüğüne..
Küçük olan demis ki babasına; baba bunlardan sana hayır yok. Kalk bi sen iç bi de bana getir..
Bu hikaye geldi aklıma okuyunca
beddua ne ya
Dertlenmedim uzulmedim sasirdim komik geldi paylasmak istedim :) boyle bi gicik oldum ee tabi gece boyunca guldum uyuyamadiya su cocuklar okur ya bir tane biskuviden istersin hepsini agzina tikistirir hala guluyorum
Beddua edenler size diyecek hic lafim yok ayip yani
Ama eglenceli yorumlara da bayildim :)))
sonra bi guldum daha susamadim zaten :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?