Esim portakal yiyordu bir dilimini istedim vermedi :(

bazı insanlar yiyecekleri paylaşmaktan hiç haz etmiyor bence çok dert edilecek bir durum değil

Kadin derdini anlatiyor, sacma veya mantikli, farketmez.. Birileri cikip kendi mutluluklarindan dem vuruyor.. Bi de niyetleri kotu degilmis, hemen ona siginiyorlar.. Kotu niyetli olmamak dusuncesiz davranisi örtmüyor her zaman..
Kadin ailesiyle esinin arasindaki sorunu anlatir, biri hemen atilir, "ayyy esim ailemi cok sever, kendi ailesi gibi gorur" Bu mu yardimci olmak, destek olmak?
Yardimci olmak istiyorsan dersin ki misal, "esinin yaptığı cok yanlis, senin aileni benimsemesi lazim".. Kendi mukemmel hayatinla kimsenin gipta damarlarini tahrik etmene gerek yok..

Konu sahibi ben senin konularını biliyorum sen bosanmazsin seni de anlıyorum hak verdiğim yerler var.
Ama böyle olmaz madem boşanmayacaksın bu adamdan beklentilerini sıfırla düşür hanzonun teki bu para makinesi gibi düşün bunu koca gibi değil.
Çocukların az büyüsün gir bi ise temizlik olur aşçılık olur market işi olur kendi paranı kazan kendine güvenini kazan.
Böyle oturup şikayet etmekle olmaz adam seni sevmiyor zaten sen de onu vermezse vermesin kalk kendin al ye portakalını dayak yememeye çalış.
Malesef verebileceğim en mantıklı cevap bu şartlarda.

Sorun yok demis herkes tiye almis ama bence buyuk sorun. Disarda tanimadigimiz insan istese veririrz yani. Esin ya o an sana slgicik oldu ya da hic sevmiyor.

Eşime dedim ki portakal soyup verir misin bana.
O da dedi ki söylediğin iyi oldu kalk hadi hazırlada iki dilim yiyelim.
Gece gece iş çıktı bana.
Bi adamın 3 oğlu varmış. En büyüğünden 1 bardak su istemiş. Büyük te ortanca buyurmuş. Ortanca da en küçüğüne..
Küçük olan demis ki babasına; baba bunlardan sana hayır yok. Kalk bi sen iç bi de bana getir..
Bu hikaye geldi aklıma okuyunca

Bi portakala baktım bi eşime, sonra bi baktım portakalı ağzıma tıkıyor. Ne kadar şanlıyım, canım kocam, mükemmel kocam, tü tü tü maşallah.
Benim eşim ağzıma tıkasa,nefes alabildiğim ilk anda Allah can vermiş demem,bir osmanlı tokadı patlatırım vallahi delirdin mi diye Memnun olan da varmış ne güzelBen sevgi dilinden anlamıyorum galiba

Ahaha evet bence de bizim duruma çok uygun olmuş

Komik geldiği için mi paylaştınız? Takıldığınız beddular mı oldu?
Merak ettim eşinizin her şeyini, dayak küfür vs gülerek mi karşılıyor ve komik bulduğunuz için mi konu açıyorsunuz?
Normal değil başka türlüsü çünkü.
Ekleme: Her konunuz acayip zaten. Of sinirleniyorum sonra şu hamile halimle gerçekten.

Şuan da konu senin eşine kizmaan felan mi yoksa bizimle dalga mı geçmek istemen arasındaki ince çizgiyi çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…