- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Eşim konuşmaz işte sordum neleri kafana takıyorsun mesela herşeyi dedi konu kapandıIlaci bilmemde psikolojik surecte etkili olur. Konuşarak sizde destek olabilirsiniz ama.Sevgi her yaraya iyi gelir
Yani takıntılı olduğunun bende farkındayım ama bu derece onu etkilediğini düşünmüyordum.Eşinize söyleyin böyle bir ilac tedavisi yok malesef var sa da duymadimkendi kasinda bitirecek. Herseyi kafama taka taka deliriyordum simdi mi herkes cok galesizsin diyor kendim basardim
Yok ama tedavi gerektiren birşey rahatlatacak bir ilaç tedavisi bile mutlu edecektirYani takıntılı olduğunun bende farkındayım ama bu derece onu etkilediğini düşünmüyordum.
İnşallah bakalımYok ama tedavi gerektiren birşey rahatlatacak bir ilaç tedavisi bile mutlu edecektir
Evet bende üzüldüm sadece ben değil herkesle aynı doktora ne kadar anlatır Allah bilirErkekler genelde dr.a gitmeyi sevmez hele psikiyatr psikolog binde bir. Eşiniz normalde konuşmuyor olabilir ama dr.a gitmeyi isteyecek kadarsa gitmesi iyi olabilir. Belki düşüncelerini sizinle paylaşmaya çekiniyordur
Normalde problemleri çözmeye uğraşmaz direk kapatır konuşmaz.Dert ettiğinin farkındaydım ama bu derece olduğunu bilmiyordum.Neyi dert ettiniz anlamadım. Binlerce kadının hayali kocanizin talebi. Bence mutlu olun.
Benim eşim takıntılıdır, sık sık ruh hastası derim zaten.Evet bende üzüldüm sadece ben değil herkesle aynı doktora ne kadar anlatır Allah bilir
Bence eşin gitsin ne güzel . Çözüm bulmak istiyor demekki. Keşke benim eşim de bu taleple gelse. Dilerim bu isteğini gerçekleştirir.Normalde problemleri çözmeye uğraşmaz direk kapatır konuşmaz.Dert ettiğinin farkındaydım ama bu derece olduğunu bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?