Eşim psikolojik destek almak istediğini söyledi...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Herşeyi kafaya taktığını bu durumdan kurtulmak istediğini söyledi.Gidip ne diyeceksin dedim kafama birşey takmamak istiyorum bunun için ilaç yazar mısınız diyecekmiş.Eşim pek konuşkan biri değildir hatta asosyal bile sayılabilir.Eskiden beri böyleyim bu durumdan kurtulmak istiyorum dedi.Çok şükür geçinip gidiyoruz kavga gürültümüz yok.Üzüldüm sizce faydalı olur mu sırf bu sebepten ilaç verilir mi?

Ne kadar güzel ki kendi farketmiş.
Böyle insanlara bayılıyorum, yanlışlığı görüp, işi yokuşa sürmeden kendi kendine halletmeyi isteyenlere.
Destek olun, faydası olur mu bilemem ama onu takıntılı olmaması konusunda sürekli motive edebilirsiniz en azından.

Eşinize söyleyin böyle bir ilac tedavisi yok malesef var sa da duymadim kendi kasinda bitirecek. Herseyi kafama taka taka deliriyordum simdi mi herkes cok galesizsin diyor kendim basardim
Yani takıntılı olduğunun bende farkındayım ama bu derece onu etkilediğini düşünmüyordum.

Siz geçinip gidebilirsiniz eşiniz de sessiz olduğu için ama adam asosyalmiş ve takıntılı. Kendisini olumsuz etkileyen iki özelliğiyle yaşamak zorunda kalıyor. Bunu farkedip tedavi olmak istemesi takdir edilecek bir durum.

Umarım tedavide ise yarar sizde destek olun bu süreçte.

Erkekler genelde dr.a gitmeyi sevmez hele psikiyatr psikolog binde bir. Eşiniz normalde konuşmuyor olabilir ama dr.a gitmeyi isteyecek kadarsa gitmesi iyi olabilir. Belki düşüncelerini sizinle paylaşmaya çekiniyordur

Erkekler genelde dr.a gitmeyi sevmez hele psikiyatr psikolog binde bir. Eşiniz normalde konuşmuyor olabilir ama dr.a gitmeyi isteyecek kadarsa gitmesi iyi olabilir. Belki düşüncelerini sizinle paylaşmaya çekiniyordur
Evet bende üzüldüm sadece ben değil herkesle aynı doktora ne kadar anlatır Allah bilir

Evet bende üzüldüm sadece ben değil herkesle aynı doktora ne kadar anlatır Allah bilir
Benim eşim takıntılıdır, sık sık ruh hastası derim zaten.
Rahat batar adama.
Ama birgün konuşmamızda bana ‘mesela yarın lastikleri değiştireceğim ya, yatağa yatınca o aklıma geliyor, saat kaçta gitsem, giderken hangi yolu tercih etsem, ya gittiğimde dolu olursa o sırada ne yapsam, kaçta çıkabilirim oradan vs gibi her şey aklıma geliyor ve uyuyamıyorum’ demişti.

Hayatımda yaşadığım en büyük şoklardan biridir bu.
Birçok insanda bunun gibi durumlar varmış ama paylaşmayıp gizliden kendilerini ve çevredekileri yiyip bitiriyorlar.
Zaten bunun gibi bir anı paylaşsa yeter uzmana.

Normalde problemleri çözmeye uğraşmaz direk kapatır konuşmaz.Dert ettiğinin farkındaydım ama bu derece olduğunu bilmiyordum.
Bence eşin gitsin ne güzel . Çözüm bulmak istiyor demekki. Keşke benim eşim de bu taleple gelse. Dilerim bu isteğini gerçekleştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…