Eşim rahatsız çare bulamıyoruz

ya ben tv de izlemistim boyle bi durumu.
kadin aylardir hic araliksiz hickiriyor.
dr a gittiklerin dr kadinin iki kasinin arasinaydi sanirim parmaklariyla masaj yapar gibi basinc uyguladi ve hickirik o an kesildi.
sanirim sinirlerle alakali.
Allahim esinize sifa versin.

Allah bir an önce şifa versin canım, çok geçmiş olsun. İlk kez duydum böyle birşeyi, bilsem de yardımcı olabilsem keşke

çok ama çok geçmiş olsunnn
inşalah tez zmanda bulursunuz şifasını

Rabbim şifa versin canım ya çok üzüldüm gerçekten keşke elimizden birşey gelse
daha büyük araştırma hastanelerine gitmeyi deneseniz
örneğin İstanbul'da Çapa Tıp Fakultesinde proflar belli bir ücret karşılığında bakıyorlar hem de öyle aylar sonrasına randevü vermeden
sen nerde oturuyosun?

Cikolata, portakal suyu gibi yiyecek ve iceceklerin iyi geldigini duymustum. Bir de su metodu deneyin: Esinize soyleyin derin bir nefes alip nefesini tutsun, bir-iki defa yutkunsun. Hic nefes vermeden tekrar(zaten tuttugu nefesin ustune) alabildigi kadar daha hava ilave etsin, yani nefes alsin. Ustune tekrar yutkunsun. Bu iki islemi (nefes almak ve yutkunmak) hic nefes vermeksizin yapabildigi kadar, kizarip bozarana veya daha fazla yutkunamayana kadar devam etsin ve en sonunda nefesini versin. Hemen kesiyor hickirigi.

Bilgim yok malesef, üzüldüm gerçekten.
İnş iyi haberler alırsınız, çok geçmiş olsun.
Allah şifasını versin inş.

Ben de boğazım çabuk şiştiği için senelerce dondurma yemedim.7-8 sene önce bir yaz başı canım dondurma çekti.
1 tane aldım.Yerkende boğazım etkilenmesin diye ağzımda fazla bekletmeden hemen mideye gönderdim.
Sonra bende bir hıçkırık başladı 3-4 ay hiç kesilmeden sürdü.Geçmesi için özel bişe yapmadım kendiliğinden geçti.
Doktora gitmiştim psikolojik deyip anti deprasan yazmıştı.İlaçları kullanmadım,çünkü psikolojik olmadığını biliyordum.

canım benım cok zor bır durum RABBIM şifanızı tez zamanda versin inşallah..

yazacak bişey bulamıyorum ne desem tesellı vermez çare olmaz ama bırazcıkta olsun gönlün ferahlar dualarımız sizinlee :)

bu tarz bisey dedeminde basina geldi safra kesesinin bosalmasina yarayan koledok kanali taslardan oturu kapanmisti ve ercp diye bir aletle oraya stend taktilar duzeldi bilmiyorum ayni seymidir ama dedemde aylarca hep hickirdi bissuru doktora gitti en son bu cikti ama tum tahliller yapildiysa sizin bu olmayanilir cunku ultrasonla rahatlikla goruluyo diye biliyorum safra kesesi taslari ama egerki imkaniniz varsa bi baktirin ve sorun doktora bu nedenle olurmu diye..sonucta her bunye farkli..ama yasadigimiz icin biliyoruz kotu bisey ya.ben 3 dk hickirmaya dayanamam bu sekilde dusunemiyroum.dedemde cok zorlanmisti hic gecmiyordu.vucut bazen icerde olan bazi hastaliklara bu sekilde tepkiler verebiliyor sadece mide degil yani.alakasiz biseyde cikabiliyor.tam tetkikler yapilmadiysa yaptirmanizi oneririm.acil sifalar diliyorum

Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Manisa da oturuyorum.Ege Üniversitesine gittik en son.Gün verdiler,bekliyoruz.Çok zor...

Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Manisa da oturuyorum.Ege Üniversitesine gittik en son.Gün verdiler,bekliyoruz.Çok zor...

Geçenlerde bir haberde gördüm eşinizle aynı durumda birisinin mide kapakçığında sorun varmış ameliyat olacakmış... İnşallah sizinde çareniz bulunur...

Geçenlerde bir haberde gördüm eşinizle aynı durumda birisinin mide kapakçığında sorun varmış ameliyat olacakmış... İnşallah sizinde çareniz bulunur...
İnşallah,inanın ben ondan daha çok rahatsız oluyorum,daha çok üzülüyorum.İşini bile engelliyor.İşini kaybederse diye korkuyorum.Neye üzüleyeceğimi şaşırdım.

Karar verecekler?Sanırım ciddi birsey..Allah tez zamanda sifa versin insallah cok üzüldüm canım sanada sabır güc versin..

allah şifa versin çok üzüldüm canım ne kadar acı ve sıkıntı çekiyordur adamcağız inş bi çözümünü bulurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…