- 12 Aralık 2014
- 119
- 30
- 38
- Konu Sahibi KakuleTarcin
-
Allahim nedir bu eltinin eltiyle sıkıntısı ? ben tek cocukla evlencem karar verdim :)
bende aynen bunu dedim eger ablan saklasa atmasa kesinlikle kotu dusunmem sonucta cocuklar var bisey felan olur gormek isterler bi resim dedimKisiden kisiye degisir, bende rahatsiz olurdum ama mesela benim abiminde ikinci evliligi ve ilk esiyle isteme,kina,nikah,dügün falan tüm albümler bende duruyor... Eski esini sevdigimden degil aman allah düsman basina vermesin ama abimin cocuklarida var ve bigün isterler diye öyle dolapta duruyor... Simdiki yengem bi akrabadayken eski fotolari cikartmistik hepsine bakti, yorum yapti normal karsiladi, niye sakliOrsunuz demedi...insandan insana degisiyor iste... Bosverin derim zaten fazla görüsmüyormusunuz...
Valla ben olsam orda lafi sokardim ..
bende buna takildim iste benimgibi dusunsun illa demiyorum ama ne var bunda deyip benim onyargili bri oldugumu insanlari sevmemek icin bahane aradimi solemesibu elti gemisinin neden yürümediğini araştırmaya başlayacağım yakında piston aksanlarında sıkıntı var sanırıgeminin başka bir açıklaması olanmaz,bakın kumanın gemisine (alakasını hala çözemedim) gülüm balım tıkırında ilerliyor
var olan eltiye çüş kocanıza 1,75 miyop astigmat gözlük tavsiyelerimi kabul buyurunuz..iyi niyetle artniyeti karıştırdığına göre baya bir bozukluk var gözlerinde
nerdeyse o ortamda bulundum diye hatali sensin diyecekbende buna takildim iste benimgibi dusunsun illa demiyorum ama ne var bunda deyip benim onyargili bri oldugumu insanlari sevmemek icin bahane aradimi solemesi
aslinda ben bisey yaptigimda acaip tepki gosteriyo yada ailemden birinin biseyi olsa surekli soler ama aynisi ya kendi yada ailesi yapinca altinda girip ustundep cikipkelime oyunu yapiyoBu erkekler bize yapılan haksızlığa hak kendilerine yapılana hakaret sayarlar
Bahsettiğimde bu zaten :) Erkeklerin yapısı buaslinda ben bisey yaptigimda acaip tepki gosteriyo yada ailemden birinin biseyi olsa surekli soler ama aynisi ya kendi yada ailesi yapinca altinda girip ustundep cikipkelime oyunu yapiyo
bisey diyemiyo insan kotu oluncak diye yoksa ben olsam bole bisey yapmaya cekinirdim ki
gorumcem cok cok mahcup oldu gun boyu benimle ilgilendi muhabbet etmeye calisti gozumun icine bakti durdu
esimle tartisma degilde sadece dusuncemi paylasmistim oda bunu normal karsiladi kapattim mevzuyuGörümcen hatasını anlamış canım uzatacak bişey yok bence belki bi anlık düşüncesiz davrandı veya seni kıskandı bilemeyiz ama eşinle bu konu için tartışmaya gerek yok
olaylarmi artik soylemlermi oftiraya kadar bile uzardi isBu ne sevgi ? Aynısını kız tarafı yapsa aman allah olaylar olaylar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?