esim.resim.elti:))

Sende eltinin kocasının eski sevgilisiyle olan fotolarını bul.
Ah canıım ne de güzelmiş al bunu da sakla canım kocan var için de hatıra de.

Hiç okumadım cnm elti başlık olunca sonu belli..

Kumanın gemisi yürür de ,Eltinin ki yürümezmiş..

Çok terbiyesiz hiç muhattap olma sinirinin bozulduğunu da belli etme unursamayınca bir süre sonra zaten gerçekten umrunda olmuyor eşine de anlatma biraz öküzlük var kusura bakma

Bunu senin kendi enisten esinin yaninda yapsa (yani senin eski esin var diyelim enistende resimleri eltin gibi attirmiyo alim dursun bende diyo) bi sorsana
Art niyet aradim ben
Onami kalmis eski eltisi kayni onami dusmus alirdim elinden

ne cig kadin,cok mu mutlu olmus acaba bu embesil davranisi gosterince?asla gorusmezdim ve canini yakmak icin de zevkle hareket ederdim

Konu sahibesi ben olsam atlardım ortaya alırdım elinden yırtardım baska hiç mi resmi yokmusda kendisinin eski eltisinin resmini oksuyor. yazık pasif kalmıssın..

Bunu senin kendi enisten esinin yaninda yapsa (yani senin eski esin var diyelim enistende resimleri eltin gibi attirmiyo alim dursun bende diyo) bi sorsana
Art niyet aradim ben
Onami kalmis eski eltisi kayni onami dusmus alirdim elinden
ayni ornegi verdim enistem sana yapsa umrumda olmaz insanlarin dusuncesini bilemem dedi!!!

insan o anda sesiz kalmak daha iyi diye dusunuyo aksi olsa isitmedigm soz kalmazdi bolesi daha iyi
İsi espriye vursaydın eltine gel biz cekinelim onu sakla bunu yırtalım diye. Ayrıca bırısı sana laf soyluyorsa cevabını ver altta kalma esin laf ederse otur agla numaradan

İsi espriye vursaydın eltine gel biz cekinelim onu sakla bunu yırtalım diye. Ayrıca bırısı sana laf soyluyorsa cevabını ver altta kalma esin laf ederse otur agla numaradan
belkide amac oydu ortaligi haraketlendirmek keske ole bi yapiya sahip olsam azcik:)) ben bide bole durumlarda aglayasim varsada kendimi tutar aglamam:)))

Yok tatlım sen art niyetli değilsin topu böyle, yengeler pek bi sevilir

"Aaa aşkolsun biz senle yeni hatıralar oluştururuz tek derdin hatıraysa şekerim !" deseydin :)

boşver o eltinin ayıbı..eşler malesef kendi taraflarının yaptığı hataları asla kabul etmezler..o yüzden hiç kafana takma..

Hadi anne saklasa yine tamam dersin de elti ne alaka yahu? Gitsin görüşsün kendi çektirsin fotoğraf. Hasta mıdır nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…