- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
- Konu Sahibi KakuleTarcin
-
En iyisi evlenme elti olmazsa kaynana kayınpeder gorumce varAllahim nedir bu eltinin eltiyle sıkıntısı ? ben tek cocukla evlencem karar verdim :)
cuk otururdu aslinda:)Sende eltinin kocasının eski sevgilisiyle olan fotolarını bul.
Ah canıım ne de güzelmiş al bunu da sakla canım kocan var için de hatıra de.
nedenki acaba kuma daha kotu halbukiHiç okumadım cnm elti başlık olunca sonu belli..
Kumanın gemisi yürür de ,Eltinin ki yürümezmiş..
o an umursamadim ama sonra dusununce aklima takildi esimede bisey anlatilmayacagini bu sayade ogrendimÇok terbiyesiz hiç muhattap olma sinirinin bozulduğunu da belli etme unursamayınca bir süre sonra zaten gerçekten umrunda olmuyor eşine de anlatma biraz öküzlük var kusura bakma
ayni ornegi verdim enistem sana yapsa umrumda olmaz insanlarin dusuncesini bilemem dedi!!!Bunu senin kendi enisten esinin yaninda yapsa (yani senin eski esin var diyelim enistende resimleri eltin gibi attirmiyo alim dursun bende diyo) bi sorsana
Art niyet aradim ben
Onami kalmis eski eltisi kayni onami dusmus alirdim elinden
zayen ayda yilda bi gorusuruz ondada mesafemi koyarim zatenne cig kadin,cok mu mutlu olmus acaba bu embesil davranisi gosterince?asla gorusmezdim ve canini yakmak icin de zevkle hareket ederdim
insan o anda sesiz kalmak daha iyi diye dusunuyo aksi olsa isitmedigm soz kalmazdi bolesi daha iyiKonu sahibesi ben olsam atlardım ortaya alırdım elinden yırtardım baska hiç mi resmi yokmusda kendisinin eski eltisinin resmini oksuyor. yazık pasif kalmıssın..
İsi espriye vursaydın eltine gel biz cekinelim onu sakla bunu yırtalım diye. Ayrıca bırısı sana laf soyluyorsa cevabını ver altta kalma esin laf ederse otur agla numaradaninsan o anda sesiz kalmak daha iyi diye dusunuyo aksi olsa isitmedigm soz kalmazdi bolesi daha iyi
belkide amac oydu ortaligi haraketlendirmek keske ole bi yapiya sahip olsam azcik:)) ben bide bole durumlarda aglayasim varsada kendimi tutar aglamam:)))İsi espriye vursaydın eltine gel biz cekinelim onu sakla bunu yırtalım diye. Ayrıca bırısı sana laf soyluyorsa cevabını ver altta kalma esin laf ederse otur agla numaradan
Yok tatlım sen art niyetli değilsin topu böyle, yengeler pek bi sevilirEsimle bu konuyu konustugumda tamamen haksiz oldugumu .insanlara karsi bi onyargim oldugunu soluyor.
Konu sole;
Biz bigun buyuk ablasina gittik. Kucuk eltide geldi.orda dugunden felan konu acilinca buyuk abla resimleri getirdi.
Ben burda hicbir art niyet oldugunu dusunmuyorum.
Neyse :) tabi esimin ilk esiyle olan dugun fotolarinida gormus oldum bolelikle. Abla resimleri cope atti o sirada. Fakat elti hanim buna itiraz etti hatira felan niye atiyosun bak burda bende varim ver bende kalsin hatira sonucta dedi.
Ablada tmm ozmn su kismi yirtalim dediginde yok hatira sonucta dedi ve aldi.
Resmi oksuya oksuya .
Ben hicbisekilde yorum yapmadim.onlar konustular kendi aralarinda .
Esime anlattigimda bu durumu gayet normal bisey oldugunu aksine benim art niyetli dusundugumu soluyor.peki dedim aynisini senin basina gelse benim eski dugun fotomu hatira diye alsalar yaninda ustune basa basada yaninda yorum yapsalar.
Ne dusunursun dedigimde de ben kimsenin ne niyetle yaptigini bilemem.bisey dusunmem dedi.
Ama kendi kardes hanimi hakkinda hic laf soyletmiyor.onun kotu niyetle yapmadigini soluyor.Bi anlasamadik bu konuda.
Ben mi art niyetliyim ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?