esim.resim.elti:))

eltimi sevmesem de, evlenmeden önceki durumları tasvip etmesem de, önceki eltimi çok sevsem de; kendi düğün fotoğraflarımı göstermedim şimdiki eltiye.neticede önceki eltimle fotoğraflarımız da var.olur da kalbi kırılır, gücenir diye..görümceniz düşüncesizlik yapmış bence.. hatta bilerek bile yapmış olabilirler..
danışıklı dövüş kokusu geldi burnuma..

Art niyetli değilsin, eltinin problemleri var heralde. Ailesini kör bi zihinle savunan erkek sendromu.

Bu tarz şeylerle hayatınız boyunca karşılaşacaksınız malesef
siz art niyetli değilsiniz
eşiniz fazla rahat keşke art niyetlisin diyeceğine haklısın deseymiş

Ayni şeyi bende yasıyorum ben attırmadım emin ol sende ne yaparsan yap atmazlar hep bi hatırası olur zaten nefret ediyorum boyle insanlardan ya

valla resimi hatira olarak almasi cok abes degil. sonucta kocasiyla bosandi diye elti de bosandi degil ya.
ben de abimin eski nisanlisinin fotograflarini sakliyorum. yani saklamak derken hala albumumde duruyorlar.
ama durup da yengeme bu fotograflari gostermem.
bence ayibi gorumceniz etmis.

Fotografı saklamak çok tuhaf gelmedi, kötü olan çıkarıp göstermesi.. Hadi fotografları saklıyosun, hatıra olabilir. Ama cıkartıp gostermenin ne anlamı var ? Kasıtlı yapılmış oldugunu dusunuyorum şahsen.

Senin ne tepki verecegini ölçmek için yapilmis birsey bence..aldirış etme ve esinle bu mevzuyu konusup da iliskinizi zedeleme

Amaclari seni kizdirmak kiskandirmak esinle kavga ettirmk.bu tip insanlardan omrun boyunca iyi bisey goremezsin.ya bi gun cildirip yolcan yada mesafeyi korucan.cizgiden cikmican.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…