- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
İlişki olmadam günlük hayatınızın içinde de mi acınız oluyor?baştan bana yaklaşınca diyorum ki bugün acıyor, sadece yüzeysel yapmak için uyarıyorum. tamam diyor ama o ana gelince zorluyor kaç kere dur yapma demek zorunda kalıyorum. yani istemediğim halde hiç beni duymuyor.
normalde pek olmuyor ama hissediyorum otururken vs. ilişkiye girerken acıyacağını biliyorum çünkü daha önce denediğimiz olduİlişki olmadam günlük hayatınızın içinde de mi acınız oluyor?
yüzeysel nedir arkadasım ? ne kadar saçma bir şey söylüyorsunuz kocasınıza . bence siz kendinizi kasıyorsunuz bu yüzden oluyor doktor edavizinize devam edin .geçmiş olsunbaştan bana yaklaşınca diyorum ki bugün acıyor, sadece yüzeysel yapmak için uyarıyorum. tamam diyor ama o ana gelince zorluyor kaç kere dur yapma demek zorunda kalıyorum. yani istemediğim halde hiç beni duymuyor.
Kendini sıkıyor olabilir mısın?normalde pek olmuyor ama hissediyorum otururken vs. ilişkiye girerken acıyacağını biliyorum çünkü daha önce denediğimiz oldu
hatta başlamadan önce söylüyorum bugün acıyor diye. yani yüzeysel yapması için. tamam diyor ama o anda hiç beni duymuyor yine yapma demek zorunda kalıyorum ki desem bile en az bir kaç kere dedirttiriyor
neden saçma birşey olsun, acıyorsa acı çekmek zorunda mıyım ya da benim de zevk almamam mı gerekiyor? ben iki ayrı doktora gittim önemli birşey görmediler ilk zamanlar acı olur demişti. ve küçük bir yırtık olmuş bir hafta ara verin ilişkiye demişti. ama tekrar gitmek için bekliyorum daha yeniyiz belki düzelir diye.yüzeysel nedir arkadasım ? ne kadar saçma bir şey söylüyorsunuz kocasınıza . bence siz kendinizi kasıyorsunuz bu yüzden oluyor doktor edavizinize devam edin .geçmiş olsun
Farklı bir dr a git. bi de detaylı muayene oldun mu merak ettim.kist v.b bisey olabilir,psikolojik olabilir .yeniyiz belki düzelir demişsin ama bu gidişatla zor önce senin istemen lazım birşeylerin düzelmesi için böyle erteleyerek kurallar koyarak olmaz bu işneden saçma birşey olsun, acıyorsa acı çekmek zorunda mıyım ya da benim de zevk almamam mı gerekiyor? ben iki ayrı doktora gittim önemli birşey görmediler ilk zamanlar acı olur demişti. ve küçük bir yırtık olmuş bir hafta ara verin ilişkiye demişti. ama tekrar gitmek için bekliyorum daha yeniyiz belki düzelir diye.
Hayır oturduğunuz yerde düzelmez,fiziksel sorun yok demiş iki doktor ki sizin şu tavrınız bile psikolojik olduğunu gösteriyor.Acıya şartladığınız için acı yaşıyorsunuz.neden saçma birşey olsun, acıyorsa acı çekmek zorunda mıyım ya da benim de zevk almamam mı gerekiyor? ben iki ayrı doktora gittim önemli birşey görmediler ilk zamanlar acı olur demişti. ve küçük bir yırtık olmuş bir hafta ara verin ilişkiye demişti. ama tekrar gitmek için bekliyorum daha yeniyiz belki düzelir diye.
Siz önden kendinizi şartlamışsınız gibi geldi bana acıyacak acıyor diye.normalde pek olmuyor ama hissediyorum otururken vs. ilişkiye girerken acıyacağını biliyorum çünkü daha önce denediğimiz oldu
Aslında böyle yazılmasının sebebi konu sahibinin direkt eşini anlayissiz olarak nitelendirmesi tabi ki bu iş karşılıklı istekle olmalı ama konu sahibi kendiliğinden geçecek psikoloji ile durumu ertelemiş gibi görünüyor eşini suçluyor bu durum 1-2 yıl böyle devam ederse zaten araya soğukluk ve problemler girerBazen şaşırıyorum yahu. Neredeyse kadına sık dişini, adam bitirsin işini diyeceksiniz.
kadın istemiyorsa istemiyordur.
B bendekidurumlar size de hak veremedim.
ilişki istemiyorken eşinizin denemeye devam etmesi yanlış.
sizin de sorunu çözmeden zamana bırakmanız yanlış.
Tekrar doktora gidin. Eğer doktorunuz fiziksel bir sorun görmüyorsa psikoloğa gidin.
Çünkü daha başlamadan acıyacak biliyorum, dururken bile acıyor vs normal değil.
belki psikolojik olarak hazır değilsinizdir.
2 ay kabul edilebilir bir zaman. Ama geciktirmeyin doktora gitme işini.
eşiniz için söylemiyorum bunu, sağlıklı cinsel ilişki sizin de ihtiyacınız.
o sırada acıyor diye bana sürekli tekrar ettirmesi ama onun devam etmeye çalışması beni duymaması anlayışsızlık gibi geliyor. istediğim şey sadece sevişmeye odaklanması, acıyorsa ilişkiye zorlaması değil. konuşunca da evlendikten sonra ona odaklandım diyor, bizim sevgililik dönemimizde oldu abartmadan birşeyler yaşamıştık ama ilişkiye girmemiştik.Aslında böyle yazılmasının sebebi konu sahibinin direkt eşini anlayissiz olarak nitelendirmesi tabi ki bu iş karşılıklı istekle olmalı ama konu sahibi kendiliğinden geçecek psikoloji ile durumu ertelemiş gibi görünüyor eşini suçluyor bu durum 1-2 yıl böyle devam ederse zaten araya soğukluk ve problemler girer
dün gece ben yapmayalım çok uykum var hastayım dedikçe kıyafetlerimi çıkarması ve geri giyinmesi sinirimi bozduBence fazla kasıyorsun
1 buçuk yıllık evliyim eşimle ilişkiye gireceğimiz zaman aklımda acıyacak diye düşününci acıyor ama kendimi salınca acımıyor. Sizin sorununuz acı değil psikolojik. Kendinizi şartlıyorsunuz.. İlk zamanlardaki acıyı yaşamazsınız ve şu da bir gerçek ki ilişki yaşadıkça alışıyorsun. Olmaz yapmayalım dedikçe alışamazsın da.. Hee bir de eşiniz trip atmamış tribi siz atmışsınız bu durumda da siz eşinizin sandığı kadar anlayışlı değilsiniz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?