Eşim sapık mı?

Kız kardeşi var mı?Kuzeni?İlişkileri nasıl onlarla?

Ne demeye anlatıyor beyinsiz mi bu adam ne düşünüp yatıyorsa artık onu görüyordur belki de

Kız kardeşi var mı?Kuzeni?İlişkileri nasıl onlarla?
Evet iki tane kız kardeşi var mesela biz nişanlıyken evimizin eşyaları gelecekti ben işteydim o rüyasında gördüğü kuzenini çağırmasını istedim eşim de diğer kardeşini de çağırmıştı yalnız kalmadılar evde. O kuzeniyle çok iyiler ama kız hep söylüyor ben hayatına girmeden önce eşimin yüzünü göremiyorlarmış biz geliyorduk eşin gelcem diyordu ama gelmiyordu hep dışarlardaydı dedi yani kuzenine öyle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum

Lütfen çocuk yaparken düşünün.Size söylemesi dürüstlük değil,yüzsüzlük.
Cinsel içerikli rüyalar, genellikle cinsel isteklerin uzun süreli karşılanamamasına bağlı görülebilir diye okumuştum.Cinsel hayatınız nasıl?Tabi ki bu bir bahane değil.Bunu size anlatmasını hiç bir şey haklı çıkarmaz.

Lütfen çocuk yaparken düşünün.Size söylemesi dürüstlük değil,yüzsüzlük.
Düşünmek için geç kaldım hamileyim ama hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey yaşayacağım. Çok büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Evlenmeden önce yaşasaydım bunu asla evlenmezdim iyi niyetli olsa bile bunu anlatacak kadar aptal olduğu için evlenmezdim en başta.

Her zaman rüyaların bilinçaltı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, sapık mı ensest mi bilemem; ama bunu sizi söylemesi çok abesle iştigal. İşte işgillendiren söylemesi.

Üzüldüm sizin adınıza.Böyle sapkın düşünceleri olan bir adamı çocuğunuzla yalnız bırakmayınız.Belki ayrılırsanız daha iyi olur.Size bunları anlatması bile ahlaksız bir adam olduğunu gösteriyor.Yarın başka bir rüya ile gelecek size.

Ben de yeni ergenlik zamanımda 1 2 kez abimi ve kiz kardeşimi (ayrı ayrı zamanda) rüyamda görmüştüm. Asla öyle seyler hayal etmem yani zaten tam anlamıyla cinsel ilişkinin ne olduğunu da 14 15 yaşında öğrendim. 11 12 yaşımda öpüşmek cinsel ilişki sanıyordum ve o tarz bi ruta gördüm zaten ve acayip rahatsiz oldum 1 2 gün yüzlerini bile görmek istemedim. Hala bazen aptal rüyalar görüyorum (en yakin kiz arkadasim ile sevistigimi veya eşimin ikiz kardeşi var ve gayet mesafeleyizdir ama eşimden boşanıp onla evlendiğini falan bile gordum 1 2 kere, ay hatirlarim sinir oldum yine ) eşime asla anlatmam cunku esim rüyalara cok önem verir ve her gördüğü rüyanın anlamına bakar. Saçma sapan mana çıkarmasını kaldıramam. Eşiniz biraz patavatsız veya dikkat çekmeye çalışıyor gibi geldi, yani umarım.

Öyle rüyalar gördüğünü sanmıyorum. Rüya diye ağız aramış gibi

Ben çok rüya gorururum. Çok saçma rüyalarda gördüm. Ama bunları anlatmam. Görmesine bişi diyemem çünkü eğer öyleyse ben de sapığım. Sürekli görmüyorum böyle şeyler ama okuduğum izlediğim haberler falan herşey karma bir halde rüyama girer. Ama anlatmadım kimseye şimdiye kadar.
Cinsellikle ilgili de abuk subuk gördüğüm rüyalar olur. Ama kendimle ilgili bir suphem yok. Okuduğum, denk geldiğim şeylerden etkilenip karmaşık hallerde gördüğümü düşünüyorum. Çünkü çok fazla rüya gorururum. Çocukluk rüyalarımı bile hatırlarım. Çocukluk ruyalarim da o zamanki türk filmleri gibiydi. Annem kaçırılıp tecavüze uğruyor abim mafya gibi bisiye dönüşüyor vs vs. Veya ben sürekli kaciriliyorum.
Rüyalarımı genelde dikkate almam o yüzden.

Ama anlatması garip geldi.

gördüğü rüyadan dolayı sapık diyemem ama size anlatması ya aşırı saflığından olabilir ya da sapık fantezilerine çanak tutmanızı bekliyor olabilir. ne mana size gelip bunları söylemesi???
Bu kadar saf olacagını sanmıyorum ben ama inşallah yanılıyorumdur

Nette tanıştığım bir kadın anlatmıştı. Kocası ilişki esnasında karısına 'kendi kızıymış gibi' konuşuyormuş, karısının da kendisine 'babasıymış' gibi konuşmasını istiyormuş. Normal hayatta tamamen normal biriyken sadece seks yaparken böyle olmadan tatmin olmuyormuş. Kadının önceden seks hayatı olmadığı icin bu durumun normal olduğunu söylüyormuş. Kadının daha fazla midesi kaldırmayıp boşanmıştı. Konu sahibi bu tür insanlar net sapık oluyor. Kesin eşinizin kafasında bişey var yolunu yapıyor. Boşanın boşanmayın demem de ensest yatkınlığı olan birine çocuk yapmayın. Gerçi böyle bi tiple evli de kalınmamalı hatta eve bile alınmamalı. Güveniyor diye kardeşi abisini evine alıyor abinin kafadan geçenlere bak. Ay Allah'm sen koru...

Ağız araması olamaz.Ağız araması olsaydı victoria secret mankenleri olurdu rüyada.Ama kız kardeş,kuzen çok abes.Ayrıntıları anlatıyorsa mide bulandırıcı.Nasıl utanmadan anlatılır böyle şeyler anlamıyorum.

Bazı ruyaları işte gunluk dusundugun etkılendıgın yada korktugun seylerden gorebılırsın. (Tınlanmaz)Ya da seytanı ruya derler cogunluk kıçı acık yatınca yada kırıkların ustune yatınca gorursun (Tınlanmaz ).bazı ruyalar anlamı bısıler ıfade ettıgınden sana yol gösterıcı falan da olabılıyo. Iyıye yormak gerekır ki boyle seylerın anlamı hıc de seksle ılgılı degıl:) Bi de bı kısım ruyalar var ki aslında yoktur. Dun gece senı ruyamda gordumculer genelde uydurur. Sallar. Dıkkat cekmek ıcın ya da nabız olcmek ıcın ya da bı sekılde yazmak ıcin.. Bu adamın basına bu dördünden biri gelmişs:) ama hangısı :) bılemem:)

Nasıl ağız aramış? Aa olabilir tabi aşkım ikisiyle de yatabilirsin dememi mi bekledi yani sizce? Tövbe tövbee
Ne tövbe tövbe ? Böyle bir rüyayı görse bile lise anlatmak istemez. Rüya da değil rüyalar.

Ben bir arkadasim ve eşiyle kendimi aynı yatakta görmüştüm. Benim eşim var mıydı hatırlamıyorum. Ama ne o arkadaşım ne eşi asla bana çekici gelen yada ne bilim ilişkisine ozendigim birileri değil. Çok alakasizdi yani. Rüyalar bilinçaltının göstergesi olduğunu düşünmüyorum tam olarak. Bilgisayarların çöp kutusu gibi olabilir. Silip atıyoruz ama tam olarak silinmiyor. Sonra karma bir şekilde birbirine geçmiş olarak görülüyor demekki. Ama ben bu rüyamı ilk kez burda anlattım mesela. Neden anlatayım bunu.
Arkadasimin gorumcesi de kendi kocası ile arkadaşımı görmüş rüyasında..bir de gelip kıza anlatmıştı. Kız da sinirlendi hatta eşine de dedi. Bak kardeşin abuk subuk şeyler diyor. Yarın bir gün iftira atar bilgin olsun diye. O kız da artık rüyasında gördü mu görmedi mi bilmem ama anlatması saçma bir şey.

Eşimi de hiç kiskanmam ama bazen çok alakasız insanlarla gorururum. Geçen mesela iş yerinden bir kadının halısını durulamaya yardım etmiş. Kız benim iş yerimden. Aslında kız sevdiğim de biri ama rüyamda gıcık olduğum biriymiş. O kadar sinirleniyorum ki. Kızın eşine de saydiriyorum. Senin karın böyle bişi yapıyor sen nasıl müsaade ediyorsun diye. Eşime olan öfkem rüya boyunca geçmedi. Sabah bile bir sinirli uyandım. Hiç kiskanmam eşimi kiskanacagim durumlar da olmaz. İşyerindeki kızı ne tanır ne eder.

Kardeşi evli çok nadiren görüşüyoruz geçen akşam çağırdı hatta eşim gitmek istemedi bende istemiyordum zaten gitmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…