Kız kardeşi var mı?Kuzeni?İlişkileri nasıl onlarla?Neden anlattı bilmiyorum normalde işten eve evden işe gider bensiz hiçbir şey yapmaz bugün de ben işteyken annesindeydi o konuda güvenim tam ama böyle bir şeyin anlatılmaması gerektiğini düşünemiyor galiba
Ne demeye anlatıyor beyinsiz mi bu adam ne düşünüp yatıyorsa artık onu görüyordur belki deSelam kızlar eşim daha önce bana rüyasında kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söylemişti garip geldi ama üstünde durmadım. Bugün de mesajlaşırken rüyasında kuzeniyle ve yakın bir arkadaşının kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söyledi çok canım sıkıldı. Bende oha ne biçim bilinç altın var dedim bilmiyorum aşkım neden böyle bir rüya gördüm dedi. Keşke bana anlatmasaydı çok moralim bozuldu
Evet iki tane kız kardeşi var mesela biz nişanlıyken evimizin eşyaları gelecekti ben işteydim o rüyasında gördüğü kuzenini çağırmasını istedim eşim de diğer kardeşini de çağırmıştı yalnız kalmadılar evde. O kuzeniyle çok iyiler ama kız hep söylüyor ben hayatına girmeden önce eşimin yüzünü göremiyorlarmış biz geliyorduk eşin gelcem diyordu ama gelmiyordu hep dışarlardaydı dedi yani kuzenine öyle bir ilgisi olduğunu sanmıyorumKız kardeşi var mı?Kuzeni?İlişkileri nasıl onlarla?
Lütfen çocuk yaparken düşünün.Size söylemesi dürüstlük değil,yüzsüzlük.Evet iki tane kız kardeşi var mesela biz nişanlıyken evimizin eşyaları gelecekti ben işteydim o rüyasında gördüğü kuzenini çağırmasını istedim eşim de diğer kardeşini de çağırmıştı yalnız kalmadılar evde. O kuzeniyle çok iyiler ama kız hep söylüyor ben hayatına girmeden önce eşimin yüzünü göremiyorlarmış biz geliyorduk eşin gelcem diyordu ama gelmiyordu hep dışarlardaydı dedi yani kuzenine öyle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum
Düşünmek için geç kaldım hamileyim ama hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey yaşayacağım. Çok büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Evlenmeden önce yaşasaydım bunu asla evlenmezdim iyi niyetli olsa bile bunu anlatacak kadar aptal olduğu için evlenmezdim en başta.Lütfen çocuk yaparken düşünün.Size söylemesi dürüstlük değil,yüzsüzlük.
Üzüldüm sizin adınıza.Böyle sapkın düşünceleri olan bir adamı çocuğunuzla yalnız bırakmayınız.Belki ayrılırsanız daha iyi olur.Size bunları anlatması bile ahlaksız bir adam olduğunu gösteriyor.Yarın başka bir rüya ile gelecek size.Düşünmek için geç kaldım hamileyim ama hiç aklıma gelmezdi böyle bir şey yaşayacağım. Çok büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Evlenmeden önce yaşasaydım bunu asla evlenmezdim iyi niyetli olsa bile bunu anlatacak kadar aptal olduğu için evlenmezdim en başta.
Bu kadar saf olacagını sanmıyorum ben ama inşallah yanılıyorumdurgördüğü rüyadan dolayı sapık diyemem ama size anlatması ya aşırı saflığından olabilir ya da sapık fantezilerine çanak tutmanızı bekliyor olabilir. ne mana size gelip bunları söylemesi???
Bazı ruyaları işte gunluk dusundugun etkılendıgın yada korktugun seylerden gorebılırsın. (Tınlanmaz)Ya da seytanı ruya derler cogunluk kıçı acık yatınca yada kırıkların ustune yatınca gorursun (Tınlanmaz ).bazı ruyalar anlamı bısıler ıfade ettıgınden sana yol gösterıcı falan da olabılıyo. Iyıye yormak gerekır ki boyle seylerın anlamı hıc de seksle ılgılı degıl:) Bi de bı kısım ruyalar var ki aslında yoktur. Dun gece senı ruyamda gordumculer genelde uydurur. Sallar. Dıkkat cekmek ıcın ya da nabız olcmek ıcın ya da bı sekılde yazmak ıcin.. Bu adamın basına bu dördünden biri gelmişs:) ama hangısı :) bılemem:)Selam kızlar eşim daha önce bana rüyasında kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söylemişti garip geldi ama üstünde durmadım. Bugün de mesajlaşırken rüyasında kuzeniyle ve yakın bir arkadaşının kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söyledi çok canım sıkıldı. Bende oha ne biçim bilinç altın var dedim bilmiyorum aşkım neden böyle bir rüya gördüm dedi. Keşke bana anlatmasaydı çok moralim bozuldu
Ne tövbe tövbe ? Böyle bir rüyayı görse bile lise anlatmak istemez. Rüya da değil rüyalar.Nasıl ağız aramış? Aa olabilir tabi aşkım ikisiyle de yatabilirsin dememi mi bekledi yani sizce? Tövbe tövbee
Kardeşi evli çok nadiren görüşüyoruz geçen akşam çağırdı hatta eşim gitmek istemedi bende istemiyordum zaten gitmedikNette tanıştığım bir kadın anlatmıştı. Kocası ilişki esnasında karısına 'kendi kızıymış gibi' konuşuyormuş, karısının da kendisine 'babasıymış' gibi konuşmasını istiyormuş. Normal hayatta tamamen normal biriyken sadece seks yaparken böyle olmadan tatmin olmuyormuş. Kadının önceden seks hayatı olmadığı icin bu durumun normal olduğunu söylüyormuş. Kadının daha fazla midesi kaldırmayıp boşanmıştı. Konu sahibi bu tür insanlar net sapık oluyor. Kesin eşinizin kafasında bişey var yolunu yapıyor. Boşanın boşanmayın demem de ensest yatkınlığı olan birine çocuk yapmayın. Gerçi böyle bi tiple evli de kalınmamalı hatta eve bile alınmamalı. Güveniyor diye kardeşi abisini evine alıyor abinin kafadan geçenlere bak. Ay Allah'm sen koru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?