Eşim sapık mı?

Ne kadar sıkarsan o kadar fışkırır..
Yaz gönder bacım

Ruyalarin bilincaltiyla alakasi olmadigini düşünüyorum. Tabiki surekli yaptigimiz rutinlerle ilgili yada kafamiza cok fazla taktigimiz seyleri ruyamizda gormemiz normal bu degil bahsettigim sey. Bi kez kuzenimle opustugumu gormustum ruyamda ama hic boyle bi dusuncem olmadi bu zamana kadar.

Selam kızlar eşim daha önce bana rüyasında kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söylemişti garip geldi ama üstünde durmadım. Bugün de mesajlaşırken rüyasında kuzeniyle ve yakın bir arkadaşının kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söyledi çok canım sıkıldı. Bende oha ne biçim bilinç altın var dedim bilmiyorum aşkım neden böyle bir rüya gördüm dedi. Keşke bana anlatmasaydı çok moralim bozuldu
Tüm aileyi elden geçirmiş.Size anlatmak zorunda değil.Hiç utanmadı mı bunu size anlatırken?

Esiniz bazi konularda kararsiz mi
Bu aralar maddi olarak biraz sıkıntıdayız bütçe ayırmamız gereken şeyler üst üste geldi o da gece uyurken irkiliyor bazen de dişlerini gıcırdatmaya başladı maddi konuda bir kararsızlık olabilir varsada

Bu aralar maddi olarak biraz sıkıntıdayız bütçe ayırmamız gereken şeyler üst üste geldi o da gece uyurken irkiliyor bazen de dişlerini gıcırdatmaya başladı maddi konuda bir kararsızlık olabilir varsada
Allah yardimciniz olsun şuan ülkece maddi zorluklar çekiyoruz

Selam kızlar eşim daha önce bana rüyasında kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söylemişti garip geldi ama üstünde durmadım. Bugün de mesajlaşırken rüyasında kuzeniyle ve yakın bir arkadaşının kız kardeşiyle ilişkiye girdiğini gördüğünü söyledi çok canım sıkıldı. Bende oha ne biçim bilinç altın var dedim bilmiyorum aşkım neden böyle bir rüya gördüm dedi. Keşke bana anlatmasaydı çok moralim bozuldu
Kesinlikle sapık

moralim mi bozuldu? hsjhsjhsj

Ruyasinda değil ama anlatmasi sapıklık bırak rüyan sana kalsın uykunda ne halt ediyorsan artık bide bunu iyi bir şeymiş gibi anlatması tam tuhaflık rezillik

Konu sahibi siz bu tarz rüyalar görseydiniz,bunu eşinize anlatırmıydınız?Çok boş boğaz bir eşiniz var.
Anlatmazdım tabiki. Bazen bende çok saçma sapan rüyalar görüyorum(cinsel içerikli değil) o da belki böyle şeyler düşünmediği halde görüyor yada düşünüyor içini bilemem ama bana anlatması gerçekten boşboğazlık çok gereksiz. Az önce kavga ettik neden konuşmuyorsun dedi sapık sapık rüyalar görüyorsun bari bana anlatma rahatsız oluyorum dedim o da ben mi istedim rüyamda bunu görmeyi dedi

Anlatmazdım tabiki. Bazen bende çok saçma sapan rüyalar görüyorum(cinsel içerikli değil) o da belki böyle şeyler düşünmediği halde görüyor yada düşünüyor içini bilemem ama bana anlatması gerçekten boşboğazlık çok gereksiz. Az önce kavga ettik neden konuşmuyorsun dedi sapık sapık rüyalar görüyorsun bari bana anlatma rahatsız oluyorum dedim o da ben mi istedim rüyamda bunu görmeyi dedi
Siz yinede dikkat edin çocuk sahibi olacaksınız. Çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmayın. Eşiniz pek sağlıklı durmuyor.

bana anlatma rahatsız oluyorum dedim o da ben mi istedim rüyamda bunu görmeyi dedi
Pes yaaa.Eşiniz böyle bir şeyin anlatılmaması gerektiğini bile anlamıyor.Durumu normallestirmeye mi çalışıyor şimdi?Psikolojik bir bozukluğu olabilir mi?Ruh hastası galiba.

Siz yinede dikkat edin çocuk sahibi olacaksınız. Çocuğunuzu gözünüzün önünden ayırmayın. Eşiniz pek sağlıklı durmuyor.
Evet zaten bu durum olmadan önce de korkuyordum çünkü kimseye bu konuda güvenemem neler görüyoruz yada internetten okuyoruz bir de kızım olacak zaten dikkatli olmayı düşünüyordum artık daha dikkatli olacağım

Pes yaaa.Eşiniz böyle bir şeyin anlatılmaması gerektiğini bile anlamıyor.Durumu normallestirmeye mi çalışıyor şimdi?Psikolojik bir bozukluğu olabilir mi?Ruh hastası galiba.
Neden anlattı bilmiyorum normalde işten eve evden işe gider bensiz hiçbir şey yapmaz bugün de ben işteyken annesindeydi o konuda güvenim tam ama böyle bir şeyin anlatılmaması gerektiğini düşünemiyor galiba

Back
X