Ben bir arkadasim ve eşiyle kendimi aynı yatakta görmüştüm. Benim eşim var mıydı hatırlamıyorum. Ama ne o arkadaşım ne eşi asla bana çekici gelen yada ne bilim ilişkisine ozendigim birileri değil. Çok alakasizdi yani. Rüyalar bilinçaltının göstergesi olduğunu düşünmüyorum tam olarak. Bilgisayarların çöp kutusu gibi olabilir. Silip atıyoruz ama tam olarak silinmiyor. Sonra karma bir şekilde birbirine geçmiş olarak görülüyor demekki. Ama ben bu rüyamı ilk kez burda anlattım mesela. Neden anlatayım bunu.
Arkadasimin gorumcesi de kendi kocası ile arkadaşımı görmüş rüyasında..bir de gelip kıza anlatmıştı. Kız da sinirlendi hatta eşine de dedi. Bak kardeşin abuk subuk şeyler diyor. Yarın bir gün iftira atar bilgin olsun diye. O kız da artık rüyasında gördü mu görmedi mi bilmem ama anlatması saçma bir şey.
Eşimi de hiç kiskanmam ama bazen çok alakasız insanlarla gorururum. Geçen mesela iş yerinden bir kadının halısını durulamaya yardım etmiş. Kız benim iş yerimden. Aslında kız sevdiğim de biri ama rüyamda gıcık olduğum biriymiş. O kadar sinirleniyorum ki. Kızın eşine de saydiriyorum. Senin karın böyle bişi yapıyor sen nasıl müsaade ediyorsun diye. Eşime olan öfkem rüya boyunca geçmedi. Sabah bile bir sinirli uyandım. Hiç kiskanmam eşimi kiskanacagim durumlar da olmaz. İşyerindeki kızı ne tanır ne eder.