- 3 Kasım 2013
- 1.096
- 579
- 198
- 35
- Konu Sahibi scarfaceislove
-
Kiskanc erkekler ile ugrasmak zordur. Evliligin daha cok yeni, ben esim ile ayni sorunlari ciktigimiz donemlerde yasamistim... Neyseki benim ki kolay sekillendi, tabii bir de arada sarsilmayan guven olusunca ( Rabbim bozmasin) hersey cok daha farkli oluyor...
Eminim senin icin de oyle olacaktir... Hakkinizda hayirlisi olsun insallah... Nacizane tavsiyem, yasin daha cok genc. Biraz evliliginin tadini cikart, esinle tatillere basbasa cikin vs. biseyler yasayin, ondan sonra cocuga sira gelsin...
Hemen bebek yapalim erkeklerin egosunun tavan yaptigi konu.sence seni bukadar kisitlamasinin sebebi ugrassiz birakip ebebge mecbur etmek olabilir kanma!ben kandim kotumu hayir evlat bamabaska ama suanda olsam enaz 1 yil bebek yapmam biraz evliligin tadini cikar.bebekten sonra gezip tozmayi sporu kurslari unut.
Hemen bebek yapalim erkeklerin egosunun tavan yaptigi konu.sence seni bukadar kisitlamasinin sebebi ugrassiz birakip ebebge mecbur etmek olabilir kanma!ben kandim kotumu hayir evlat bamabaska ama suanda olsam enaz 1 yil bebek yapmam biraz evliligin tadini cikar.bebekten sonra gezip tozmayi sporu kurslari unut.
Esinizin düsüncesini biraz degistirin bence, kendinizi bukadar kisitlattirmayin... Ayrica bebek oyuncak degildir (bunu bildiginzi biliyorum), caniniz sIkIliyor diye cocuk sahibi olmayin, disardan göründügü kadar kolay degildir bi cocuga bakip büyütmek...
Hazir oldugunuzda cocuk sahibi olun, can sIkIntinizi gidermek icin degil...
Ben evlendikten 7 yil sonra yaptim gezdim tozdum eglendim ama bebegi keske erken yapsaydim diyede ara ara düşünüyorum
cnmm örgü örmeyi bildikten sonra herseyy örülür ...deneye deneye ilerletirsin ben cok erken basladım örmeye ama yakın arkadasıma öğrettim 25 asında basladı yani su an benden ii örüyor nerdeyse... hem örüp üzerine giydikçe inanılmaz mutlu oluyor insan..hem kazak örmede bişey yokki kol kesme işlemi falan göz korkutur genelde ama cok basittir. kol kesmeden de yapılabilir ayrıca. ben ilk kazağımı nasıl ördm biliyormusun .. 2 parca dikdörtgen ördüm istediğin boyda tabi. bu 2sini üstüste koydum yanlardan kolumun sığacağı kadar boşluk ve bi de yaka olacak boşluğu bırakıp feri kalanını diktim :) cokta güzel oldu hala giyerm :)
Bu arada ilk kazağımı sana göstercemo yuzden ekledim
sizin gibi kadınlara müstehak onca zaman aktif ol hayatın içinde ol sonra elin adamı istemedi diye otur evinde.. kocam değilmi diye savunmayın yarın o kocanın aldatmayacağı şiddet görmeyeceğiniz ne malum böyle aşırı kıskanç adamlar en sonunda şiddete başvuruyor..
hemen çalışmaya hazırlanın böyle kursla nakışla olmaz bu iş madem okul mezunuzunuz aldığınız eğitimin hakkını verin..
İyi bari nefes almana izin veriyormuş...
Rahat batıyo di mi bana
kesinlikle :) kesinlikle :)
Su an senin yerinde olsam, sabah kalkarim guzel bir kahvalti hazirlarim, ohhh. Cayimi icerim, yanina ne yiyeceksem yerim. Cok mu istedim ohhh pogaca borek yaparim :).
Alirim kitabimi, yada bilgisayarimi, okucakmiyim, filim mi izlicem bir guzel izlerim, yattigim yerden.
Karnim mi acikti hmmm, hemen bir kisir yada mercimek koftesi, yaninda aci biber, yaninda ayran yada cay. Ohhh ohhhh.
Aksama da bir iki kap yemek, kocam geldiginde yiyelim diye :)
Ne guzel olur ama :)
Evet saydiklarini yapmak guzel ama bi sure sonra monotonlastiriyo :) ayrica oyle pogcalar felan, kilo aliriz bacim :)
Ben cook oburum aslinda, cok sukur kilo da almiyorum ama hamilelikte alcagm kilolardan tirsiyorum mesela :)
Evet saydiklarini yapmak guzel ama bi sure sonra monotonlastiriyo :) ayrica oyle pogcalar felan, kilo aliriz bacim :)
Ben cook oburum aslinda, cok sukur kilo da almiyorum ama hamilelikte alcagm kilolardan tirsiyorum mesela :)
keske benim de bir ugrasim olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?