Eşim sayesinde kendimi gereksiz hissediyorum :(

Maşallah, Allah bozmasın.
Kış aylarında hamilelik zor olur benim için çünkü öyle berbat bi bağışıklık sistemim var ki, kışaylarında hep hastayım. Hatta grip aşısı vurdursam bile kurtulamıyorum. o yüzden yaz hamileliği uygundur dedi tanıdık bi doktor. Eşim de bi sonraki yazı bekleyemem diyo

Kaçarım yok sanırım bu durumdan

Ben evlendikten 7 yil sonra yaptim gezdim tozdum eglendim ama bebegi keske erken yapsaydim diyede ara ara düşünüyorum

Esinizin düsüncesini biraz degistirin bence, kendinizi bukadar kisitlattirmayin... Ayrica bebek oyuncak degildir (bunu bildiginzi biliyorum), caniniz sIkIliyor diye cocuk sahibi olmayin, disardan göründügü kadar kolay degildir bi cocuga bakip büyütmek...
Hazir oldugunuzda cocuk sahibi olun, can sIkIntinizi gidermek icin degil...

Son düzenleme:

Sizle yazışırken bi yandan eşime bahaneler uyduruyorum.

"Aşkım yaz hamileliği çok zormuş yaa" "aşkım eylülde hamile kalsam mayısta doğururum, senin burcundan olur" felan ama yemiyo :)
ahaha

Kaçarım yok sanırım

Oyy tabi ki can sıkıntısından çocuk yapmıyorum ama eşimi değiştirmek zoooor çok zor.

Bu arada ilk kazağımı sana göstercem o yuzden ekledim

sizin gibi kadınlara müstehak onca zaman aktif ol hayatın içinde ol sonra elin adamı istemedi diye otur evinde.. kocam değilmi diye savunmayın yarın o kocanın aldatmayacağı şiddet görmeyeceğiniz ne malum böyle aşırı kıskanç adamlar en sonunda şiddete başvuruyor..

hemen çalışmaya hazırlanın böyle kursla nakışla olmaz bu iş madem okul mezunuzunuz aldığınız eğitimin hakkını verin..

aaa yooo bikaç konuda taviz veriyor olabilirim ama kocam değil mi demem. O kadarına da müsade etmem, zemin hazırlamam.

Rahat batıyo di mi bana

kesinlikle :) kesinlikle :)

Su an senin yerinde olsam, sabah kalkarim guzel bir kahvalti hazirlarim, ohhh. Cayimi icerim, yanina ne yiyeceksem yerim. Cok mu istedim ohhh pogaca borek yaparim :).

Alirim kitabimi, yada bilgisayarimi, okucakmiyim, filim mi izlicem bir guzel izlerim, yattigim yerden.

Karnim mi acikti hmmm, hemen bir kisir yada mercimek koftesi, yaninda aci biber, yaninda ayran yada cay. Ohhh ohhhh.

Aksama da bir iki kap yemek, kocam geldiginde yiyelim diye :)
Ne guzel olur ama :)

Evet saydiklarini yapmak guzel ama bi sure sonra monotonlastiriyo :) ayrica oyle pogcalar felan, kilo aliriz bacim :)
Ben cook oburum aslinda, cok sukur kilo da almiyorum ama hamilelikte alcagm kilolardan tirsiyorum mesela :)

Neden çalışmıyorsun yani biraz işine gelmiş ayrılmışsınız işten sanki yoksa evlenmeden konulmalıydınız ben çalışmak istiyorum diye ne yani çalışma dedi sen de tamam mı dedin diretmedin mi ben okudum çalışmak istiyorum diyemedin mi. Sigarayı bırak git spora demiş çünkü sigara içtiğin sürece sporun yararını göremezsin demek istemiş. Kursların da süresi geçtiği için gidememişsin yani sen zemin hazırlamışsın bunlara bir an önce uğraş bul elbet kurslar vardır bir yerde ve eşinle konuş işe de başla.

Evet saydiklarini yapmak guzel ama bi sure sonra monotonlastiriyo :) ayrica oyle pogcalar felan, kilo aliriz bacim :)
Ben cook oburum aslinda, cok sukur kilo da almiyorum ama hamilelikte alcagm kilolardan tirsiyorum mesela :)

Sana da e söylense yok diyorsun ama poğaça börek yap yok kilo alırım ya her gün yap diyen mi var sana haftada bir gün. Puzzle yap yok sıkılırım el işi kursuna filan git yok yapamam yok süresi geçti kursların zaten sizin niyetiniz yok olsa eşinize de razı ederdiniz bir şekilde. Ben evde olsam ahh ahh ne olacak uyu kalk evini işi yemeği derken öğleyi geçer çık alışverişe gel, arkadaşlarını davet et, sen git. Kurslar araştır, değişik yemekler öğren yap. Eşin için hazırlan evinin keyfini çıkar ama çalışacaktım eşin izin vermedi diyorsan gir işe çalış.

Iste ac tavuk ruyasinda dari gorurmus benimki o hesap :) oglen yemeye bile vakit olmuyo bu aralar bende oyle hayaller kuruyorum :)

1 taşla 3 kuş;

Bebek yapın sigarayı bırakmış olursunuz sigarayı bıraktığınız için spora da gidebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…