Eşim sayesinde kendimi gereksiz hissediyorum :(

bence de arkadaş zaten çok da net değil her söylenene itirazı bundan dolayı. zaten isteyen insan bi şekilde uğraş bulur kendine. ben çalışan bir bayanım ama akşam eve gelince illa örgü örerim, kitap okurum, kendime bakımlar yaparım, hafta sonları ya takı yapıyorum ya da dikiş dikiyorum ve bunların hepsini de evde kendi kendime öğrendim hiç biri için kursa da gitmedim. istedikten sonra herşey yapılır

Daha çok yeni evlisiniz,hayırlı olsun.
Eşinin kıskançlığı yani kısıtlamaları geçici olabilir.
O yüzden her dediğine razı gelmeyip ufak ufak açmaya çalışsan senin için daha iyi olur.
Mesela sigarayı bırakırsan spora gidebilirsin demesi,sigarayı bırakamayacağını düşündüğü içindir.
En azından bunu zorlayıp,varsa şu sırf kadınların gittiği salonlardan birine gidebilirsin.

Bu kadar sıkılırken bebek yapmak bence doğum sonrası depresyonunu davet etmek olur.
Bebek gelince herşey tozpembe olmuyor.

Tamam abla kızma

ne demek çalışmamı istemiyo?
ona neymiş?
ya şu kocalarınızla lütfen EŞ olmayı öğrenin, onları KÖLESİ değil.

sizin kendi iradeniz yok mu spora göndermiyormuş??
bir de siz evlenmeden önce bu saydıklarınızın hepsini yapıyormuşsunuz ve eşiniz de biliyormuş, evlenince ne değişti?

Biraz yaş farkı olduğu için evlat-eş karışımı bişeyim ona göre :)
Aslında çok değil, 8 yaş var.
Ama ikimizin de farklı bireyler olduğunu ve benim de kendi kararlarımı kendim verebileceğimi aşılamaya başladım.
O başkasının emrinde çalışmama karşı aslında. Kendi yerim olsun istiyo da. Ben suan ugrasmak istemiyorum öyle bi işle

Çocuk Yaptıracak ki Sana Sende Bişiylerle Uğraşmayıp Zamanın Kısıtlı Olsun

Emir Altı Ayakları Filan Palavra

Özgür Kadın Olmanı İstemiyor Hepsi Bu 1-2 Yıl Tavsiye Etmem Çocuk

Ayrıca Çok Kıskanç Erkekler Diğer Bayanlara Karşı Fesat Olduğunu Gözlemledim

Ne kadar da eğlenceli sorunlar değil mi
her mesajda gülücükler falan
gerçekten de bu kadar kör mü genç kızlarımız
2-3 yıl sonraki konularınızı görür gibiyim

Ne kadar da eğlenceli sorunlar değil mi
her mesajda gülücükler falan
gerçekten de bu kadar kör mü genç kızlarımız
2-3 yıl sonraki konularınızı görür gibiyim

Surekli gulumsemek benim genimde var. Normal hayatta da oyleyim :)

Atki bitirdim bile bi tane :) 5 tane yegene atki sozu verdim :) ikinciye basladim

Senin kendi ayaklarin ustunde durmayip, seni bu konuda ezmek isteyen (bana gore) bir adamdan hemen cocuk yapma bence. Bekleyin de evliliginiz otursun, birlikte yapabiliyor musunuz bir bakin. 6 ay sure sana dinlenme gibi gelir. Yillarca evde oturmaya ne kadar dayanacaksin, bir bak once cocukla evliligi cikmaza sokmak yerine.

Yarin birgun askiniz biter, elinde askin sapi kalir sadece. Anlatirken boyle gulemezsin sonra. Evde, kucaginda cocuk, butun gun oturursun esin disari cikmana izin vermiyor diye. Bu kisitlamalar gittikce artabilir zira. Ilerde cocugu filan bahane edip hicbirseye izin vermeyecek, buraya yaziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…