- Konu Sahibi scarfaceislove
-
Sana da e söylense yok diyorsun ama poğaça börek yap yok kilo alırım ya her gün yap diyen mi var sana haftada bir gün. Puzzle yap yok sıkılırım el işi kursuna filan git yok yapamam yok süresi geçti kursların zaten sizin niyetiniz yok olsa eşinize de razı ederdiniz bir şekilde. Ben evde olsam ahh ahh ne olacak uyu kalk evini işi yemeği derken öğleyi geçer çık alışverişe gel, arkadaşlarını davet et, sen git. Kurslar araştır, değişik yemekler öğren yap. Eşin için hazırlan evinin keyfini çıkar ama çalışacaktım eşin izin vermedi diyorsan gir işe çalış.
Sana da e söylense yok diyorsun ama poğaça börek yap yok kilo alırım ya her gün yap diyen mi var sana haftada bir gün. Puzzle yap yok sıkılırım el işi kursuna filan git yok yapamam yok süresi geçti kursların zaten sizin niyetiniz yok olsa eşinize de razı ederdiniz bir şekilde. Ben evde olsam ahh ahh ne olacak uyu kalk evini işi yemeği derken öğleyi geçer çık alışverişe gel, arkadaşlarını davet et, sen git. Kurslar araştır, değişik yemekler öğren yap. Eşin için hazırlan evinin keyfini çıkar ama çalışacaktım eşin izin vermedi diyorsan gir işe çalış.
1 taşla 3 kuş;
Bebek yapın sigarayı bırakmış olursunuz sigarayı bıraktığınız için spora da gidebilirsiniz
Tamam abla kızma
Ben kardeşime de böyle kızarım hem bir şey yapmak istiyorum der hem bahane sıralar. Yani sen yapmak istedikten sonra hiçbirşey engel olamaz yeter ki kararlı ol..
Madem herkes içini döküyo, ben de sorunumu paylaşayım.
Ben 24 yaşındayım. Ve bu yasıma kadar hep bir aktivitem oldu. Okul, iş, kurslar, seminerler, halk oyunları vs vs.
Yıllık iznimi evde oturarak geçirince o bi hafta kendimi hapiste gibi hissederdim.
Şimdi evliyim 6 aya yakındır. Ve kısıtlamalar var malesef. Çalışmamı istemiyo. Kurslara da geç kaldım, eylül döneminde kayıtlar var.
Spora gitmeme izin yok. Sigarayı bırakana kadar spora göndermicekmis
Ne yapayım ben? Bi uğraş önerin bana. Evde ya da dışarda.
Zamanımı boşa harcamak çok dokunuyo valla bana.
Noolur bi uğraş tavsiye edin
ne demek çalışmamı istemiyo?
ona neymiş?
ya şu kocalarınızla lütfen EŞ olmayı öğrenin, onları KÖLESİ değil.
sizin kendi iradeniz yok mu spora göndermiyormuş??
bir de siz evlenmeden önce bu saydıklarınızın hepsini yapıyormuşsunuz ve eşiniz de biliyormuş, evlenince ne değişti?
Ne kadar da eğlenceli sorunlar değil mi
her mesajda gülücükler falan
gerçekten de bu kadar kör mü genç kızlarımız
2-3 yıl sonraki konularınızı görür gibiyim
cnmm örgü örmeyi bildikten sonra herseyy örülür ...deneye deneye ilerletirsin ben cok erken basladım örmeye ama yakın arkadasıma öğrettim 25 asında basladı yani su an benden ii örüyor nerdeyse... hem örüp üzerine giydikçe inanılmaz mutlu oluyor insan..hem kazak örmede bişey yokki kol kesme işlemi falan göz korkutur genelde ama cok basittir. kol kesmeden de yapılabilir ayrıca. ben ilk kazağımı nasıl ördm biliyormusun .. 2 parca dikdörtgen ördüm istediğin boyda tabi. bu 2sini üstüste koydum yanlardan kolumun sığacağı kadar boşluk ve bi de yaka olacak boşluğu bırakıp feri kalanını diktim :) cokta güzel oldu hala giyerm :)
sosyal bi hayattan asosyal bir hayat gecmek zor olmadımı cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?