Eşim “sen ablamın kılı bile olamazsın” dedi

Freshh

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.537
5.848
158
Konuyu anlamanız açısından belirtiyorum; Görümcem asla temizlik yapmaz. yemek de hep hazır şeyler yapar kasaptan köfte alır pişirir, makarna corba. pizza, pide, balık söyler eve hazır pişmiş gelir vs. Yemek düzenleri bu şekilde. 2 çocuğu var çocuklarıyla eşiyle ilgilenir evine ailesine çok düşkündür ama evi toz içindedir temizliğe önem vermez. Eşi de bunu sorun etmez. Her neyse..

6 aylık bebeğim var. Temizliği yemeği bulaşığı çocuğa bak derken haftalık temizliği atladığım oluyor kızım acayip kucakcı çünkü. Tuvalete gidemediğim zamanlar oluyor. Eşim yardım ediyor temizliği haftasonları o yapıyor. Ben haftaici yapabildiğim kadar işte. Ama yapsam bile ertesi gün ev yine toz içinde sanki hiç süpürüp silmemişim gibi o yüzden eşim haftasonu tekrar süpürüp toz alıyor. Geçen hafta eşim tartıştığımız bir konu sırasında “sen bu evde çocuk bakmaktan başka ne yapıyorsun ki” dedi. “Pardon , ne mi yapıyorum?” Dedim, “evet, tek yaptığın çocuk bakmak baska hiçbir şey yapmıyorsun temizliği bile ben yapıyorum karı gibi” dedi. Ben de “madem yaptığım onca seyi hiçe sayıp nankörlük ediyorsun , ben de bundan sonra ablan gibi olucam hiçbir işe elimi sürmüycem evi bok götürsün sadece ve sadece çocuğumla ilgilenicem” dedim. Eşim de bu lafın üzerine “sen ablamın kılı olamazsın,sizin aranızda uçurum var” dedi. Bu lafın üzerine yazıklar olsun dedim bi daha da çocuk ve ev ihtiyaçları dışında konuşmadım. Horladığı için kızım uyanıyor diye yatağa da almadım.1 haftadır konuşmak zorunda olduğum şeyler dışında konuşmuyorum. Özür dileyeceğine ettiği lafı savunuyor hala. Çok içerledim,gururumu çok kırdı...abartıyor muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?

Benim kızım da 5 aylık.
Valla okadr meraklıysa gelsin baksın cocuga ?
Siz de yapın ev isini.
Sacmalıyorlar artk.
Bebekli evde ev yerinde duruyorsa sükretsin.
Cok biliyosa ablasına tasınsın.

canim onlarin analariyla ablalari dokunulmaz nasil dusunemedin ki onlar essiz guzellikte ve mukemmeller bosver sidik yaristirmak gibi olmus seninkide birazcik canim sen alttan al vr gorumcenu falan kiyas yapma yani sanane hem onlardan sen kendi evliligine bak bence

İkinizde hatalısınız sen nıye durup dururken görüncemceni kavgaya dahil etttin ki yani o onun evi onu ilgilendirir herkesın düzeni farklı bunu dahil etmen hoş olmamış o da kardeşini koruma amaçlı salakça bi laf etmiş sana yardım etmeside gayet normal hayat müşterek bu görevler sadece kadına ait değildir

Ablası haksız da olsa onu savunur. Ona temizlik yaptırmanızı yanlış buldum, yanlış bulma sebebim erkekler temizlik yapamaz yada yapmamalı diye değil . Siz yemek yapıp evin her işine koşarsınız, çocuklara bakarsınız. Ama o bunları görmezden gelir, sizin yaptıklarınızı küçümser. Kendi yaptığı temizliği çok büyük bir iş gibi görüp lafını eder.

Ondan iş beklemeyin haftalık yardımcı alın bir gün, temizliği yaptırın parasını eşiniz ödesin. Dışardan yemek söyleyin onu da karttan falan çektirin eşiniz ödesin. Sadece çocuklarınızla ilgilenin, o zaman anlar belki. Yine anlamaz gibime geliyor ama en azından kadir kıymet bilmeyen bir adam için kendinizi paralamazsınız en azından.

2 çocuğu var çocuklarıyla eşiyle ilgilenir evine ailesine çok düşkündür ama evi toz içindedir temizliğe önem vermez.

Gorumce temizlik yapmiyor. Ev toz icinde.

Siz temizlik yapıyorsunuz ev toz içinde.

Demek ki kasmamak ve ablayi karıştırmamak gerek.

Bence de ablasını karistirmakla hata ettiniz çünkü bu tür erkekler laf ettirmez sanki dünyanın sonu gelmis gibi davranirlar. Bir de hakkaten yersiz yani onun ne suçu var ki ben de bu hataya düşmüştüm birkac kere. İyi olmuyor:/

Eşinin ailesinden herhangi birini suçladıkça sen kötü olursun bu değişmez kuraldır malesef...

Ablasının hayatindan size ne ? Kocası memnun herkes mutlu ee sizi niye rahatsız ediyor? Ablasını karıştırmakla iyi yapmamışsınız esiniz sadece temizlik yaptgi icin yakinmak istemiş hepsi bu benimde kizim acayip kucakci işlerimi gece yapiyorum tavsiye ederim

Şimdi herkes ablasına dediğiniz şeye takılır ama ben eşinizin temizliği ben yapıyorum karı gibi demesine şok oldum. Ne kadar iğrenç bir cümle. Bu adamlar evlenecek kadın nasış buluyor ben anlamıyorum. Hafta sonları çocuğu ona bırakıp dışarı çıkın görsün zorluğunu. Gerçi bu adam ne karı gibi çocuk mu bakacağım der ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…