Eşim “sen ablamın kılı bile olamazsın” dedi

Size ne ablasının ne yediğinden, pisirdiginden, evinin temizliğinden?
Siz tek çocukla alt üst olmuşsunuz, belki o da 2 çocukla aynı durumdadır?

Ablasını karıştırarak siz başlatmışsınız.

Eşiniz falsosu, 'karı' gibi temizlik yapmaktan yakınması.
Kari gibi lafini yedirirdim.
Temizlik yapmaya kimse bayılmaz diye düşünüyorum, söylensin biraz bir şey olmaz.

Bebeği de her şeye bahane eden biri misiniz bilmiyorum, ama yarım saat bir saat yaşadığınız yere vakit ayırabilirsiniz.
Arkanızdan dağıtan eden yok.
 
İkinizde hatalısınız.

Eşiniz yaptığı işi başınıza kakarak hata yapmış evet sizde ablasını alakasız bir şekilde işin içine katmışsınız. Kadını eleştirerek girmişsiniz konuya direkt, esinizden yumuşak bir cevap mi alacaktiniz karşılık olarak?

Kadın mutlu, çocukları, kocası mutlu niye kötü örnek diye onu gösteriyorsunuz ki? İcten ice rahatsız etmiş görümcemin size göre iş yapmadan mutlu mesut kurduğu düzen.

Eşiniz haftada bir temizlik yapıyorsa, çocuğunuz da daha dağıtıp dökecek zamanında olmadığı için nasıl bir gün silinmeyince pisleniyor ev? Haftasonlari birkaç saat eşiniz ilgilensin bebeğinizle baksın bakalım kolaymiymis ilgilenmesi, temizliği de dönüşümlü yapabilirsiniz. Bir iş tek bir kişiye ait olmasın, bir yerden sonra sıkıcı olabiliyor. Karı gibi temizlik yapıyorum sözü çok itici evet, ama çalışıp haftasonu gelip evin temizliğini yapan erkekte bizim toplum için gözardı edilecek birşey değil . Ne kadar yapmaya çalışsa da bir yerden patlak veriyor böyle.
 
Son düzenleme:
 
Keşke ablasını katmasaydiniz. Haklıyken haksız duruma düşmeyin
 
Benimde iki küçük çocuğum var. Bir süre aynı onun gibi idare ettim. Ve onun için "size ne?" diyorum. Üstüne kardeşini küçümseyerek katan sizsiniz ve çevabini da almışsınız. Esinizin öküzlügu orda değil, temizliği "karı" işi olarak asaglamasi. Paşa hazretleri kendi pisliğini de temizliyor. Peygamberler bile eslerine evde yardım etmişken bugünkü erkeklere ne oluyor acaba cok merak ediyorum.
 
Bizim erkeklere dini gerçekleri söyleyince kabul etmezler anca arap geleneklerini islamda var gibi gördüklerinden anca böyle işlerine geliyor halbu ki erkeğin görevi eşini mutlu etmek bu konularda yardım etmekte var ama nerdeeee anca işlerine gelirse
 
O görümce benim sanki
Aranızdaki fark sizin Eşiniz temizlik yapıyor , görümcenizin eşi yapmıyor..
 
Konunuzun başında görümceniz hakkında yazdıklarınız onların ev hali.
Onlar o şekilde mutlu besbelli.
Siz bundan rahatsızsınız ki ilk fırsatta sokmuşsunuz lafı adama.
O da karşı atak yapmış.
İkiniz de yanlış çıkışlar yapmışsınız.
Eşinizin lafı çok kırıcı evet ama siz öncelikle görümcenizle olan kavganızı sonlandırın. Kendi içinizde sorun yapmışsınız kadının ev düzenini.
 
Simdi bu konuya gelecek olursak ne kadar haklı olursak olalım ailelerine laf ettirmeyen kocalar var. Heleki durup dururken ablasını ortaya katman iyi olmamıs bu sefer hic hazmedemez adam. Hem gorumceni kendine rakip gördüğün için katmıssın bence adam da bunu bildigi için boyle demıs net.
 
İçten içe görüncenizi kıskanıyorsunuz ve bunu ilk fırsatta dile getirmişsiniz..
Görüncenizin kocası mutlu kendisi mutlu herşey ev işi değil ki ya birazda tozlu dursun her hafta toz almak zorunda değil kimse yada evde yemek yapmak zorunda değil onlar öyle düzen oturtmuş,siz öyle olamadığıniz için adamin kardeşine laf sokmaniza gerek yok verir o da öyle cevabını, çocuğunuz çok kucakçıysa ana kucağına koyup temizlik yapın çok titizseniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…