- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
Konu sahibi sabah foruma girip cevaplara bakınca ufak bir sok gecirecek bence.bu konuyu açınca farklı yorumlar bekliyordunuz kesin ama hak tektir
Kesinlikle ve bir daha görümcesinin arkasında da konuşmaz inşallahKonu sahibi sabah foruma girip cevaplara bakınca ufak bir sok gecirecek bence.
Konuyu anlamanız açısından belirtiyorum; Görümcem asla temizlik yapmaz. yemek de hep hazır şeyler yapar kasaptan köfte alır pişirir, makarna corba. pizza, pide, balık söyler eve hazır pişmiş gelir vs. Yemek düzenleri bu şekilde. 2 çocuğu var çocuklarıyla eşiyle ilgilenir evine ailesine çok düşkündür ama evi toz içindedir temizliğe önem vermez. Eşi de bunu sorun etmez. Her neyse..
6 aylık bebeğim var. Temizliği yemeği bulaşığı çocuğa bak derken haftalık temizliği atladığım oluyor kızım acayip kucakcı çünkü. Tuvalete gidemediğim zamanlar oluyor. Eşim yardım ediyor temizliği haftasonları o yapıyor. Ben haftaici yapabildiğim kadar işte. Ama yapsam bile ertesi gün ev yine toz içinde sanki hiç süpürüp silmemişim gibi o yüzden eşim haftasonu tekrar süpürüp toz alıyor. Geçen hafta eşim tartıştığımız bir konu sırasında “sen bu evde çocuk bakmaktan başka ne yapıyorsun ki” dedi. “Pardon , ne mi yapıyorum?” Dedim, “evet, tek yaptığın çocuk bakmak baska hiçbir şey yapmıyorsun temizliği bile ben yapıyorum karı gibi” dedi. Ben de “madem yaptığım onca seyi hiçe sayıp nankörlük ediyorsun , ben de bundan sonra ablan gibi olucam hiçbir işe elimi sürmüycem evi bok götürsün sadece ve sadece çocuğumla ilgilenicem” dedim. Eşim de bu lafın üzerine “sen ablamın kılı olamazsın,sizin aranızda uçurum var” dedi. Bu lafın üzerine yazıklar olsun dedim bi daha da çocuk ve ev ihtiyaçları dışında konuşmadım. Horladığı için kızım uyanıyor diye yatağa da almadım.1 haftadır konuşmak zorunda olduğum şeyler dışında konuşmuyorum. Özür dileyeceğine ettiği lafı savunuyor hala. Çok içerledim,gururumu çok kırdı...abartıyor muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?
Eltin var mı onu de heleYok kiz almimboyle iyim
Tencere kapak misalidir bazı şeyler.Şimdi herkes ablasına dediğiniz şeye takılır ama ben eşinizin temizliği ben yapıyorum karı gibi demesine şok oldum. Ne kadar iğrenç bir cümle. Bu adamlar evlenecek kadın nasış buluyor ben anlamıyorum. Hafta sonları çocuğu ona bırakıp dışarı çıkın görsün zorluğunu. Gerçi bu adam ne karı gibi çocuk mu bakacağım der ama neyse
Kiz oda yokEltin var mı onu de hele
Hadi yine iyisinKiz oda yok
Kaynim var bal gibi cocuk
Abartmak deil de niye ablasını konunuza taşiyorsunuz yani bide temizlik konusuna sıra gelince eşiniz mecbur yapmayaKonuyu anlamanız açısından belirtiyorum; Görümcem asla temizlik yapmaz. yemek de hep hazır şeyler yapar kasaptan köfte alır pişirir, makarna corba. pizza, pide, balık söyler eve hazır pişmiş gelir vs. Yemek düzenleri bu şekilde. 2 çocuğu var çocuklarıyla eşiyle ilgilenir evine ailesine çok düşkündür ama evi toz içindedir temizliğe önem vermez. Eşi de bunu sorun etmez. Her neyse..
6 aylık bebeğim var. Temizliği yemeği bulaşığı çocuğa bak derken haftalık temizliği atladığım oluyor kızım acayip kucakcı çünkü. Tuvalete gidemediğim zamanlar oluyor. Eşim yardım ediyor temizliği haftasonları o yapıyor. Ben haftaici yapabildiğim kadar işte. Ama yapsam bile ertesi gün ev yine toz içinde sanki hiç süpürüp silmemişim gibi o yüzden eşim haftasonu tekrar süpürüp toz alıyor. Geçen hafta eşim tartıştığımız bir konu sırasında “sen bu evde çocuk bakmaktan başka ne yapıyorsun ki” dedi. “Pardon , ne mi yapıyorum?” Dedim, “evet, tek yaptığın çocuk bakmak baska hiçbir şey yapmıyorsun temizliği bile ben yapıyorum karı gibi” dedi. Ben de “madem yaptığım onca seyi hiçe sayıp nankörlük ediyorsun , ben de bundan sonra ablan gibi olucam hiçbir işe elimi sürmüycem evi bok götürsün sadece ve sadece çocuğumla ilgilenicem” dedim. Eşim de bu lafın üzerine “sen ablamın kılı olamazsın,sizin aranızda uçurum var” dedi. Bu lafın üzerine yazıklar olsun dedim bi daha da çocuk ve ev ihtiyaçları dışında konuşmadım. Horladığı için kızım uyanıyor diye yatağa da almadım.1 haftadır konuşmak zorunda olduğum şeyler dışında konuşmuyorum. Özür dileyeceğine ettiği lafı savunuyor hala. Çok içerledim,gururumu çok kırdı...abartıyor muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız?
Haketmişsin biraz sanki. Ablası ne alaka?Konuyu anlamanız açısından belirtiyorum; Görümcem asla temizlik yapmaz. yemek de hep hazır şeyler yapar kasaptan köfte alır pişirir, makarna corba. pizza, pide, balık söyler eve hazır pişmiş gelir vs. Yemek düzenleri bu şekilde. 2 çocuğu var çocuklarıyla eşiyle ilgilenir evine ailesine çok düşkündür ama evi toz içindedir temizliğe önem vermez. Eşi de bunu sorun etmez. Her neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?