Eşim “sen ablamın kılı bile olamazsın” dedi

Ablasını neden kattınız.
Ayrıca ablasının evi de kirli, sizinki de ama ablasının evinde huzur var belli ki.

Bir kadın olarak başka kadınlarla kadınlık yarıştırmak doğru değil.
Siz böyle derseniz, ben de derim ki demek ki görümceniz yatakta çok iyi. Siz değilsiniz. Kocası ile muhabbetleri iyi, sizin değil, ki size hakaret etmiş kocanız.

Temizlikle kadınlık ölçülmez. Kadınlık zariflikle, şehvetle, libido ile, muhabbet ile, cilve ile ölçülür.

Allah ıslah etsin demek ki içten içe görümcenize hazmedememezlik var zira herkesin hayatı farklı onun esi kabul etmişse siz niye bunu kendinize takıntı yapmışsınız ve çok kötü bir şey yapmışsınız bence. .bu konuyu açınca farklı yorumlar bekliyordunuz kesin ama hak tektir

Suratına bakmam. Hic bir konu yuzunden de konuşmam, muhattap olmam. Bi küslük yapilcaksa tam yapilmali bence diyalog halinde olduktan sonra ne anladim o küslükten. Ablamin tirnagi olamazsin da ne demekmis. Haddini bilsin. Resmen size karsi olan memnuniyetsizligini dile getirmis. Ayni seyi siz ona soyleseniz hosuna gider mi? Gitmez. kalbi kirilir mi? Kirilir.

Sizin canınız yok mu niye paraliyorsunuz kendinizi bu kadar herseye yetisecegim diye yazık değil mi size? Canınız tatlı olsun az biraz kendi değerinizi bilin bu kadar koşmayın demeye geldim ben. Akşam işten eşim gelince çocuğu alıp 1 2 saat bakar o arada yemek yapıyorum. Eşinizin ablası modelim yani biraz. Kendinizi bu kadar sıktınız da noldu gene laf yediniz kalbiniz kırıldı bırakın rahat olun azıcık kendi değerinizi önce kendiniz bilin daha sonra başkalarından bu değeri anlamasını bekleyin

Ablasını çok kıskanmışsınız belli. Size ne hazır geliyorsa parası var hazır getirtiyor demek ki? Ev toz içindeyse eşiyle onun bileceği iş ikisi de rahatsız değil demek ki? Adamın başının etini yediysen önceden ablan şöyle,ben böyleyim,onun evi şöyle,benim evim böyle diye dayanamamış söylemiştir.

Tencere kapak misalidir bazı şeyler.

Esiniz sacmalamis ama sizde az degilsiniz hani...Gorumceyi niye kattin isin icine?Evine disardan hazir yemek almasindan sizene?kocasi,cocuklari memnunsa mesele bitmistir.Esle kavgalarinizda aileleri katmayin bel altindan vurmaktir bu...

Durup dururken adamın ablasına laf w adam da sinirlenmiş öyle demiş. Ben sizi haksız gördüm.

kocanızın yaptığı bir işi başınıza kakması çok yanlış , bana göre ev işleri sadece kadının tekelin de olan bir şey değil , sonuçta aynı evin içinde yaşıyorsunuz doğuştan kadına yüklenmedi bu durum aynısı görümceniz içinde geçerli , yapmaya da bilir ben saygı duyarım. Zaten bir çocuk büyütmek onun bakımıyla , ihtiyaçlarıyla ilgilenmek başlı başına bir sorumluluk. evlenmeden önce bunları bir konuşun , çocuk yapmadan önce de olabilir . Kendi yaşadığı evi temizlemekten erinen erkekleri de maalesef anneleri olarak biz kadınlar böyle yetiştiriyoruz , yapmayın lütfen. Her insan kendi ihtiyaçlarını gerçekleştirebilecek birikim de olmalı. Ama görümceyi işin içine katmanız , ben öyle yapmıyorum vırt zırt diyerek kendinizi yüceltmeniz yanlış olmuş , aynı şeyi sizin ablanıza söylese siz de kocanızın ki gibi benzer bir tepki verirdiniz. kısaca tencere yuvarlanmış , kapağını bulmuş biz ne diyelim.

Abartmak deil de niye ablasını konunuza taşiyorsunuz yani bide temizlik konusuna sıra gelince eşiniz mecbur yapmaya
Ne olursa olsun bir erkeğin ailesini kendi konunuza katmayın çünkü erkekler ailelerine çok düşkün olur lar
Şuanda eşinizle konuşun bence eşiniz ablasını katınız diye bir anlık kızmış size
Rabbim huzurunuzu mutlu etsin inşallah cnm

Ablayı karıştırmanız kötü olmuş. Banada kavga esnasında ailemden birinden bu şekilde örnek verilmiş olsa çok sinirlenirim. Ama insanın ağzımdan çıkabiliyorda istemeden bazen dikkat etmek lazım.

Eşiniz de ağır konuşmuş ama hayat müşterek yardım etsin zaten bizahmet sanki temizlik yapmak kadınların görevi sadece

Bence eşinizle konuşun siz ablasını katmakla yanlış yaptığınızı söyleyin oda bence pişman olmuştur sonuçta yinede size yardımcı bir eşmiş.
Burada öyle kötü konular okudum ki erkeklerle ilgili yinede eşlerine yardımcı olan erkekler görünce hoşuma gidiyor.

Konunun girirzahından ablaya olan düşmanlık mı desem kıskançlık mı desem taaa buradan hissediliyor kocan da hissetiyse zaar ondan demiştir ..görüöcenin günlük eve gelen yemeğini siz nereden biliyorsunuz görümcenizin evinin her gün kirli olduğunu siz nereden biliyorsunuz bu nasıl bir takip şeklidir ..ayrıca tek çocukla çöken sisteminizin iki çocukla daha çok çökebileceği hesaplanmasını nasıl yapamıyorsunuz..kusura bakmayın benim eşimde ailemi böyle ayrıntılı takip etse alır cevabını ayrıca adam o kadar yardım ediyor az teşekkür de edelim dimi

Haketmişsin biraz sanki. Ablası ne alaka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…