Herkese merhaba yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Eşim ile görücü usulü tanışıp evlendik 2 aylık bir bebeğim var. Eşimin bana sevgisi olmadığını düşünüyorum. Her dediğimi yapıyor ama ilgi sevgi ve alaka göremiyorum. Ailesi ile benden daha yakın, oraya gittiğimzde daha çok konuşuyor. Kendi evimizde elinde telefon ile sus pus oturuyor. Daha birçok sıkıntı yaşadık.
Geçenlerde konuşurken “ Ben zaten seninle çocuk doğur diye evlendim” dedi. O an gülüp geçtim ama daha sonra çok ağrıma gitti. Tavırlarını değiştirmek için ne yapmalıyım.
Şunu söyledikten sonra derdiniz sadece tavrını değiştirmek mi? Sizi damızlık olarak kullanmış farkında mısınız?Ben zaten seninle çocuk doğur diye evlendim” dedi.
Aslında iyi biri olduğunu düşünüp evlendim. Tekrar konuştum çok kırıldım diye öyle bir şey geçti ama ben hatırlamıyorum tam olarak dedi. Özür bile dilemedi.Adamın ruhu odun belli ki.
Tavırlarını değiştirmek için uğraşmayın, mesafe koyun belki anlar gelip sorar.
Bu arada 2. Çocuk için uzun bir süre bekle.
Başlarda böyle değildi ikimizde istiyorduk bir çocuğumuz olsunAyrıca sevmediğini hissetmişsiniz madem niye gidip koştur koştur çocuk yaptınız ki? O çocuğa yazık değil mi? Böyle sevgisiz bir ortamda mı büyüyecek?
Kırmak istemiyorum sizi ama değer vermiyor, hatırlamasa bile öyle mi dedim özür dilerim, gönlünü yerim dese tav olurdunuz.Aslında iyi biri olduğunu düşünüp evlendim. Tekrar konuştum çok kırıldım diye öyle bir şey geçti ama ben hatırlamıyorum tam olarak dedi. Özür bile dilemedi.
Bende değer vermediğini düşünüyorum ama bazen öyle ince düşünceli şeyler yapıyor ki şaşıp kalıyorum ama bu son dediği beni çok üzdü. Ona karşı tavırlarım değişti hatasını anlayıp özür diler umarımKırmak istemiyorum sizi ama değer vermiyor, hatırlamasa bile öyle mi dedim özür dilerim, gönlünü yerim dese tav olurdunuz.
Sevgisiz bir evlilikte gün geçtikçe her daha çok rahatsız edecek sizi
Ben değer görmek sevilmek mutlumbşr yuva kurmak için evlendim.Siz ne için evlendiniz eşinizle? Yargılamak için değil samimi soruyorum.
Aslında iyi biri olduğunu düşünüp evlendim. Tekrar konuştum çok kırıldım diye öyle bir şey geçti ama ben hatırlamıyorum tam olarak dedi. Özür bile dilemedi.
Peki ne yapılmalı bu durumdaOk.kullan at moduna gecer hic acimam,erkek olarak vazifesini yapti cocuk kucaginizda ,bence zorlamasin ..baslarda boyle degilken somradan boyle olan adamlar ya cocuga gosterilen ilgiyi kiskaniyor ya da fiziksel degisim nedeniyle eslerini begenmemeye basliyor malesef gozlemlerim bu sekilde.
Vardı hala da var onu seviyorum.Sizde iyi biri diye evlenmissiniz. Sevgi yok muydu evlenmeden once?
Vardı hala da var onu seviyorum.
Sevmese niçin evlensin. Sevdiğini düşünüyorum elimden geldiğince her dediğimi yapmaya çalışır her zaman sevmese katlanmazkiEsinizin evlenmeden once sizi sevdigini düşünüyor muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?