Eşim seninle çocuk doğur diye evlendim dedi. Ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kocanızın söyleyiş tarzı yanlış ama görücü usulü mantık evliliği yapmışsınız. Buna göre beklentileriniz böyle aşk dolu neşeli bıcır bıcır bir ilişki olamaz iki taraf içinde. Keşke çocuktan önce birbirinizi sevgili gibi tanısaydınız, muhabbettinizi ilerletseydiniz. Kocanızın sizinle, siz iyi biri olduğunuz, iyi bir anne olacağınızı düşünüp evlenmeyi kabul etmiş. Siz de aynı şekilde.

Gülüp geçmek yerine boşanmalıydınız. Bosanmayacaginizi biliyorum, o adamın sizi sevmediğini ve hayatınızın öyle de devam edeceğini siz de biliyorsunuz.

Sevmese niçin evlensin. Sevdiğini düşünüyorum elimden geldiğince her dediğimi yapmaya çalışır her zaman sevmese katlanmazki

Iyi bir anne adayi oldugunuz icin evlenmis gibi görünüyor buradan bakınca.
Eşim bana "Seninle cocuk icin evlendim" diyecegine karsima gecip sövse daha az üzülürüm herhalde. Kavgada edilmeyecek bir laf etmis size

Bu bir tavır değil ki ama değiştiresiniz.Düşünmeniz gereken çok daha ötesi.

Sevmese niçin evlensin. Sevdiğini düşünüyorum elimden geldiğince her dediğimi yapmaya çalışır her zaman sevmese katlanmazki
Erkekler sevmesede evlenir,aşık olmadanda sexs yapar.Odun odundur Kadınlar gibi duygusal bağları o kadar derin değildir Burda çok gördük çok okuduk Bencil işte ,toplumda bir yer edinmek için ,üremek icin evlenen çok........

Bu kadar katlanmasi zor olan ne istiyorsunuz da yapiyor devamli cok merak ettim.

Burda "kocam ne istesem yapiyor" diyen bir kaç uyeye sordugumda marketten ne istersem aliyor diye cevap almiştim da daha önce...

Aslında iyi biri olduğunu düşünüp evlendim. Tekrar konuştum çok kırıldım diye öyle bir şey geçti ama ben hatırlamıyorum tam olarak dedi. Özür bile dilemedi.

İyi biri diye evlenilmez ki bacım. Ben de mantık ağırlıklı evlendim ama eşim benden daha çok seviyordu beni. Arada sevgi olması önemli.

Bu kadar katlanmasi zor olan ne istiyorsunuz da yapiyor devamli cok merak ettim.

Burda "kocam ne istesem yapiyor" diyen bir kaç uyeye sordugumda marketten ne istersem aliyor diye cevap almiştim da daha önce...
Sevgi : Ne istesem alır kocam hem de koli koli demek ki çok aşık

Sevgi : Ne istesem alır kocam hem de koli koli demek ki çok aşık

Evet gercekten insan gülse mi üzülse mi bilemiyor.
Her sacma sapan davranan koca konusunda "ama ne istersem yapar, alir" detayini göre göre en sonunda sormuştum bir iki tanesine, ne yapiyor bu adamlar yahu diye. Meger evin ihtiyaclarini almayi, marketten kadinin soyledigi şeyleri almayi filan her istediğimi yapar, alir diye +10 özellik olarak sayiyorlardi bir kac uyede de aynisiydi.

O yuzden bu konuda da konu sahibinin devamli olarak ne tür katlanmasi zor şeyler istedigini merak ettim dogrusu. Hani insan ne istiyor olabilir kendisine katlanilmayacak derecede.

Böyle birini baba yapmayarak insanlığa katkıda bulunurdum

Ne kadar üzücü aslında. Böyle düşünen hanımlarımızın babası annesine ve ailesine ekonomik şiddet uyguluyor olma olasılığı çok yüksek. Etraftan da " bak işte kocan iyi. Her istediğini alıyor. Biz kuru ekmeğe muhtaç kaldık." Sözleri geliyordur.

Böyle bir adamın ürememesini sağlayabilirsiniz.

Evlenmek için bin tane sebep bulunur sevmese niçin evlensin diye sormuşsunuz ya ona istinaden söylüyorum. Siz iyi biri diye evlenmisşiniz o evim yuvam çocuğum olsun diye. Pek farkı yok bence birbirinden. Aşk evliliği yapmışsınız gibi neden şaşırdınız ki? Ayrıca sevildiğinizi hissedemediğinizi de siz yazmışsınız. Hadi evlendiniz görücü usulü neticede bekleseydiniz birbirinizi tanıyıp alışsaydınız hemen çocuk yapmışsınız

bizim ülkemizde erkeklerin çoğu aşırı sevdiğinden evlenmiyor zaten. düzen ve çocuk vs artık ne çıkarınaysa ona göre eş seçiyor. hepsi değil ama çoğu böyle bence. kadınlar daha duygusal bakıyor.
çok kırıcı bir durum orası ayrı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…