- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.845
- 123
Herkese merhaba yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Eşim ile görücü usulü tanışıp evlendik 2 aylık bir bebeğim var. Eşimin bana sevgisi olmadığını düşünüyorum. Her dediğimi yapıyor ama ilgi sevgi ve alaka göremiyorum. Ailesi ile benden daha yakın, oraya gittiğimzde daha çok konuşuyor. Kendi evimizde elinde telefon ile sus pus oturuyor. Daha birçok sıkıntı yaşadık.
Geçenlerde konuşurken “ Ben zaten seninle çocuk doğur diye evlendim” dedi. O an gülüp geçtim ama daha sonra çok ağrıma gitti. Tavırlarını değiştirmek için ne yapmalıyım.
Gülüp geçmek yerine boşanmalıydınız. Bosanmayacaginizi biliyorum, o adamın sizi sevmediğini ve hayatınızın öyle de devam edeceğini siz de biliyorsunuz.Herkese merhaba yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Eşim ile görücü usulü tanışıp evlendik 2 aylık bir bebeğim var. Eşimin bana sevgisi olmadığını düşünüyorum. Her dediğimi yapıyor ama ilgi sevgi ve alaka göremiyorum. Ailesi ile benden daha yakın, oraya gittiğimzde daha çok konuşuyor. Kendi evimizde elinde telefon ile sus pus oturuyor. Daha birçok sıkıntı yaşadık.
Geçenlerde konuşurken “ Ben zaten seninle çocuk doğur diye evlendim” dedi. O an gülüp geçtim ama daha sonra çok ağrıma gitti. Tavırlarını değiştirmek için ne yapmalıyım.
Sevmese niçin evlensin. Sevdiğini düşünüyorum elimden geldiğince her dediğimi yapmaya çalışır her zaman sevmese katlanmazki
Bu bir tavır değil ki ama değiştiresiniz.Düşünmeniz gereken çok daha ötesi.Herkese merhaba yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Eşim ile görücü usulü tanışıp evlendik 2 aylık bir bebeğim var. Eşimin bana sevgisi olmadığını düşünüyorum. Her dediğimi yapıyor ama ilgi sevgi ve alaka göremiyorum. Ailesi ile benden daha yakın, oraya gittiğimzde daha çok konuşuyor. Kendi evimizde elinde telefon ile sus pus oturuyor. Daha birçok sıkıntı yaşadık.
Erkekler sevmesede evlenir,aşık olmadanda sexs yapar.Odun odundur Kadınlar gibi duygusal bağları o kadar derin değildir Burda çok gördük çok okuduk Bencil işte ,toplumda bir yer edinmek için ,üremek icin evlenen çok........Sevmese niçin evlensin. Sevdiğini düşünüyorum elimden geldiğince her dediğimi yapmaya çalışır her zaman sevmese katlanmazki
Sevmese niçin evlensin. Sevdiğini düşünüyorum elimden geldiğince her dediğimi yapmaya çalışır her zaman sevmese katlanmazki
Aslında iyi biri olduğunu düşünüp evlendim. Tekrar konuştum çok kırıldım diye öyle bir şey geçti ama ben hatırlamıyorum tam olarak dedi. Özür bile dilemedi.
Sevgi : Ne istesem alır kocam hem de koli koli demek ki çok aşıkBu kadar katlanmasi zor olan ne istiyorsunuz da yapiyor devamli cok merak ettim.
Burda "kocam ne istesem yapiyor" diyen bir kaç uyeye sordugumda marketten ne istersem aliyor diye cevap almiştim da daha önce...
Bende seni adam sanıp evlendim deseydiniz.Herkese merhaba böyle bir şey yaşasanız ne yapardınız?
Büyük fedakarlıkSevgi : Ne istesem alır kocam hem de koli koli demek ki çok aşık
Sevgi : Ne istesem alır kocam hem de koli koli demek ki çok aşık
Ne kadar üzücü aslında. Böyle düşünen hanımlarımızın babası annesine ve ailesine ekonomik şiddet uyguluyor olma olasılığı çok yüksek. Etraftan da " bak işte kocan iyi. Her istediğini alıyor. Biz kuru ekmeğe muhtaç kaldık." Sözleri geliyordur.Evet gercekten insan gülse mi üzülse mi bilemiyor.
Her sacma sapan davranan koca konusunda "ama ne istersem yapar, alir" detayini göre göre en sonunda sormuştum bir iki tanesine, ne yapiyor bu adamlar yahu diye. Meger evin ihtiyaclarini almayi, marketten kadinin soyledigi şeyleri almayi filan her istediğimi yapar, alir diye +10 özellik olarak sayiyorlardi bir kac uyede de aynisiydi.
O yuzden bu konuda da konu sahibinin devamli olarak ne tür katlanmasi zor şeyler istedigini merak ettim dogrusu. Hani insan ne istiyor olabilir kendisine katlanilmayacak derecede.
Niye dedi böyle bisey aklı sıra şakamı yapmak istedi? Yada bi tartışma sonrasımi dedi? Belki sizde ona ağır bi söz söylediniz oda dayanamayıp sizi kırmak için söyledi.Herkese merhaba böyle bir şey yaşasanız ne yapardınız?
Konuyu silmeniz bir şey değiştirmez.Herkese merhaba böyle bir şey yaşasanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?