Eşim sevgili gibi davranıyor

İlk başlar da bizde öyleydik yeni evlenince ama zamanla birlikte gitti o utangaçlık.
Artık babalarımızın yanında bile aşkım, hayatım diyoruz kendimize.
Belki onunla alakalı olabilir.

Aile yapisindandir bence ya, nasil aile yapisi? Cekiniyordur.

Benim takilacagim bir konu olmazdi.
Evlendikten sonra annemlere gittigimizde birlikte uyumak bile garip gelmisti bana mesela

Eşim hakkında 3.
Siz adama o kadar sen benim atamsın, ben senin kutsalın deyin, o da sizinle el gibi konuşsun. Olacak iş değil. Ayıp gerçekten.
aaa sehid mi bu?

e ama hani kocasinin ailesiyle sorunlari vardi, simdi de yoo gittigimizde girgir samata falan yazmis.

Tek ben mi şöyle düşünüyorum diycektim ki içimdekileri yazmışsın. Yani ben birinin yanındayken sevgilim olsun aılem olsun niye konuşayım. Ayıp bir kere karşındaki insana saygısızlık zaten akşam vakit geçirceğim insanla bir daha niye konuşayım. Şey gibi oluyor arkadaşlarla bir yere gidersin elinde telefon durmadan mesajlaşan konuşan tipte insanlardan farkı yok aynı şey

Aile profilinde genç evliler acaba birbirinden hep sakınıyorlar mı bunlar biraz aileden şekilleniyor.

aaa sehid mi bu?

e ama hani kocasinin ailesiyle sorunlari vardi, simdi de yoo gittigimizde girgir samata falan yazmis.
Öyle sorunları yokmuş, artık tek sorun buymuş baksana. Varsa da zaten başka hesaplardan yazar öğreniriz ahsjahsj.

Yada kilibik denmesinden korkuyor

Benimde söylemek istediğim bu ben sizin yukarı da söylediğiniz tek cümleye takıldığım için söyledim hastalığını duyurmak söylemek istemeyebilir dediniz onun için dedim bende ailedenim diye. İşte sizin bu söylediklerinizi benim eşim yapmıyor yani hı hı konusma kısmı da yok anladınız mı hani benm babam yok bu konuda hassasım merak ediyorum biliyor hatta aile olarak bilinen bir şey normalde ailelerimizin yanında birbirimizi aramayız bile o konuda sıkıntı yok basta saygıdan sandım ama bu durum sevgiliyken bile bu kdr değildi bile ki benm kp kulakları sıkıntı yani arabayı o kullanmıyor eğer aradığımda müsait değilim yada hı hı diye konuşsa bende anlarım zaten yani sıkıla sıkıla eeee konuşmaları çok sıkıcı

Yoo sever konusur kendi kardeşi ile annesi ile arkadaşı ile konusur uzun uzun

Yoo sever konusur kendi kardeşi ile annesi ile arkadaşı ile konus6r
aaa sehid mi bu?

Öyle çunku gırgır şamata neyse o

bu erkeklerin anne hayranlığı biliyorsunuz psikoloji bilimine mal olmuş baya kökten bir durum. anne hayatlarında çok önemli bir figür belki onun yanında sizle konuşunca annesini aldatıyormuş gibi falan hissedip suçluluk duyuyordur. alışır zamanla ya. daha 10 ay olmuş.

eğer aradığımda müsait değilim yada hı hı diye konuşsa bende anlarım zaten yani sıkıla sıkıla eeee konuşmaları çok sıkıcı

eee diye konuşması bu olayda "ne kadarını söylesem" diye tartmaktır

arabayı eşiniz kullanmıyorsa kim kullanıyordu

yani takside vs iseler konuşmak istememiş olabilir, yine bir tanıdık ise arabadaki o zaman da istememiş olabilir

kısaca ben diyorum ki adam size telefonda uzun uzun malumat vermek zorunda değil

hele de mesaj atıp bilgi verdiyse (bence onun da acelesi yok zira ambulansla hastaneye kaldırılan acil durumda bir hasta değil) bana da hemen anlatsın hissinizin temelini bulun

belki yanlış hissettim ama bende oluşan his babasının durumunu eve gidip annesine anlatmadan bana anlatmalı yani her şeyi önce benimle paylaşmalı

eğer gerçekten sehid iseniz zaten bu konuyu defalarca yazdık

Bakın anladınız yada ben anlatamadım . Arabayı eniştesi kullanıyor beraber gittiler hastaneye eniştesinin her şeyi konuşurlar a dan zye her şeylerini bilirler hani diyorsunuz ya niye içerde olma çabasındasınız diye enişte den biliyorum onlar öyle . Kp durumu bilindik bir şey yani sen hastanede kardeşine annene arkadaşına durumu uzun uzun tlfnda anlatabiliyorsan karının da merak ettiğini biliyorsun hafi müsait değildim ben aradığımda akşam konusurz de müsait değilm de hı hı de kapat adam ses vermiyor hadi onu da geçtim meşgule at bari böyle yapacağına. Durum farklı siz başka konulardan bahsetmişsiniz ama ben yukarı da da yazdım zaten ailelerimizin yanında birbirimizi çok önemli bir şey olmadığı sürece aramayız

tamam bunları şimdi anladım zira ben yolda deyince arabayı kullananın eşin olduğunu düşünmüştüm ilk mesajda ikincisinde de yabancı bir kişi olduğunu

peki neden aradınız

yani adam mesaj atıp haber vermiş

neden aradınız

hastalık biliniyorsa neyini bu kadar merak ettiniz

ben anlamaya çalışıyorum ama cidden anlayamıyorum

ben kendi babamın hastalığını dahi bu kadar merak etmiyorum

kp in hastalığını daha yolda iken ille de bana anlat diye neden eşini darladığını ve buna neden bozulduğunu anlayamıyorum

yani yanında konuşurken sen gelince o konuyu değiştirse bozulsan anlarım, sen varsın diye birilerine sonra konuşuruz derse dışlanmış hissedersin belki bunu da anlarım

ama hastaneden çıkmış yolda olan adam sence neden hemen sana ayrıntılı haber vermeli, ne anlatmalı telefonda

ya da şunu sorayım o konuşmanın içeriği nasıl olmalı

ayy orkideciğim işte gittik hastaneye bekledik bekledik

bir ara ben bir ara X abi dışarı çıktı ama babamı yalnız bırakamadık

sonra sıra geldi doktor aldı

babamı şöyle muayene etti böyle muayene etti

sonra da şunu şunu dedi reçete yazdı bir dahaki muayeneye 3 ay sonrasına gün alın dedi

ay aşkım sen de olsaydın bir görseydin hastanelerin halini, babam canım benim içim sıkıldı

sen de kendine iyi bak, şimdi gideceğim babamı bırakıp anneme hastanede olanları anlatıp sonra da yanına geleceğim

seni çok seviyorum aşkım iyi ki seninle evlenmişim

bu şekilde bir diyalog mu bekliyorsunuz

ben size göre büyüğüm vs ama evlilik o filmlerdeki toz pembe modda değil her gün aşk böcüğü olunmaz hele de böyle sağlık vs konularında hastadan yahut o hasta ile birlikte eşe yakın olan diğer kişilerden rol çalmaya uğraşılmaz

bu konudaki tum mesajlarina katiliyorum,

ben hic aramam esimi, beni bu sekilde arayip hesap sormasindan da acayip rahatsiz olurum.

zaten hayatimizi dip dibe geciriyoruz, bir baskasinin yanindayken bari o kisiye odaklanayim esimle ilgili olmak zorunda degil her sey.

esim sehir disina ciktiginda da aynen, o beni arayana kadar aramam, hatta aradiginda da erken kapattiririm,
bensiz cocuklarsiz biraz zaman gecirsin diyerek.

Benim esimde oyle ailesinin yanindayken. Konussa bile sert bir ses tonuyla konusur. Cok tartistik bu yuzden. Boyle yapinca girtlagina cokesim geliyor. En gicik oldugum erkek tipi. Kimse askim canim cicim demelerini bekliyor ama ortada bir ayip varmis gibi davranmalari cok cahilce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…