AhahahahahahaCıks sevgili gibi değil aşiret ağası gibi davranıyor. Sonuçta kadın kısmı ile fazla muhatap olunmaz aile yanında. Kadın yerini bilsin, atanın yanında konuşmasın yiğidiyle. Düpedüz ahlaksızlık ayol.
Siz bilahare "hayatım sana bir sır vereceğim, şok olacaksın ama ailen bizim seks yaptığımızı biliyor" deyin. Tane tane izah edin. Biz belediyenin bize verdiği yetkiye dayanarak mütemadiyen seks yapıyoruz ve belediye kırmızı bir cüzdan vererek cümle aleme seks yaptığımızı, yapacağımızı ilan etti deyin. Eş ailesine de söyleyin belki bilmiyorlardır.
Şimdi buradan "hanımefendi seks yapmak için o cüzdana ihtiyaç yok. Kadının düşmanı kadın gerçekten!" duyarı kasacak olan da seks yapsın. Gerginlik iyi değil.
Yoo gayet iyiyiz yani benim bildiğim yok kv de konuşurken gayet iyiyiz tlfnda tamam hastalar diye bizde çalışıyoruz diye pandemi den dolayı gidemiyoruz böyle hastane acil durumlarında sadece. Kv iyiyiz kp sever beni görümceyle başlarda sorun olmuştu ama şuan mesafeliyiz öyle aman aman bi problem yokSeninle ilgili eşinin ailesinde bir sorun mu oldu
Amin sağolasınAlyzemir çok kötü bir hastalık Allah şifa versin
İyi de bende ailedenim artık açıkça yukarı da söylediğiniz pek garip geldi bana tamam doktora gitmiş koşturuyo yada ailesinin yanında sohbet ediyor falan anlarım bu durumu ama beni dışlamasını anlayamam açıkçası ben o soyadını neden aldım o zaman aileden değilsem benm demek istediğim eşimin ailesinin yanında bana normal ama tlfn da her zaman garip davranması ki kv kp bana oğulları gibi davranmıyormuhtemelen ben de aramazdım
yani birisini doktora götürmüşüm
onunla yolda dönerken eşime bunu neden anlatayım ki
eve gelir yüz yüze anlatırım
bir de insanlar hastalıklarının paylaşılmasını sevmez
siz ben yabancı değilim dersiniz ama onlar belki yabancı hisseder
hele de alzheimer hastaları ve yakınları genelde bunu gizlemeye meyilli oluyorlar
bu arada geçmiş olsun düzenli takipleri ve ilaçlarını ihmal etmeyin umarım yavaş ilerler
yine ailemin evine gidince de eşimle dakikalarca telefonda konuşmam
zira ben geçici olarak oradayım zamanımı onlara ayırmaya gitmişim, acil bir durum olmadıkça eşimle ne konuşacağım
tıpkı işte eşimi ya da annemi aramadığım gibi
cidden ben alınacak bir şey göremedim konunuzda, basit şeylere takılıp huzurunuzu kaçırmayın
Ya bende bana öyle aşkım demesini beklemiyorum ailesinin yanında yada acil bi durumda zırt pırt aramasını da bu durum farklı ben sadece ailesinin yanında normal evde normal ama tflnda neden değil illa yani ben senin kadınım merak ediyorum biliyorsun bi ara ne biliyim bi orkide yi arayayım merak 3tti o da dese annesi arama mı diyecek ki hayatta demez kadını tanıyorumÇekiniyor olabilir aile yapisi oyle demek ki.
Ben telefonda konuşurum eşimle ama yanimda arkadaslarim, ailem varsa aşkim aşkim diyip duramam mesela cok civik geliyor.
Yalnizken binbir turlu sevgi sozcugu kullaniriz ama insanlarin yaninda en fazla hayatim vs diyebilirim. Garip ama oyle.
Boyle garip cekinceleri olabilir.
İyiymişevdeyken kârı koca evli gibi olun dışarda aile yanında sevgili olun
yani hem.esin hem sevgilin oh ikisi bir arada
İyi de bende ailedenim artık açıkça yukarı da söylediğiniz pek garip geldi bana tamam doktora gitmiş koşturuyo yada ailesinin yanında sohbet ediyor falan anlarım bu durumu ama beni dışlamasını anlayamam açıkçası ben o soyadını neden aldım o zaman aileden değilsem benm demek istediğim eşimin ailesinin yanında bana normal ama tlfn da her zaman garip davranması ki kv kp bana oğulları gibi davranmıyor
merak ediyorum biliyorsun bi ara ne biliyim bi orkide yi arayayım merak 3tti o da dese annesi arama mı diyecek ki hayatta demez kadını tanıyorum
Baktım yazmış sonra aradı çağrı attı kapattı
Sevgili gibi olsa daha sırnaşık olması lazım değil mi;? Sizin nasıl sevgilileriniz oldu da sevgili olmayı böyle zannettiniz ki?Kızlar selam çok buyuk sorun değil ama bu beni rahatsız ediyor . 10 aydır evliyiz yani tamam alışmak için biraz zaman gerekecek ama bazı seyler oturmuştur bu zamanda da ki oturdu genel şeyler yani öyle başlarda ki gibi sorunlarımız yok artık ben umursamayı bırakınca ve kendi halimde takılınca düzeldi gibi.
Tek sorun eşim ailesinin yanına gittiği zaman bana sevgiliymişiz gibi davranıyor. Ailesinin yanında konusmuyor aramıyor sadece yazıyor ben aradığımda açınca sıkıla sıkıla konusuyor . Mesela az önce babasını hastaneye götürdü bende merak ederim babamı aşkım ben aramayayım müsait olmazsın belki doktorun yanında sen bana hbr ver dedim. Baktım yazmış sonra aradı çağrı attı kapattı ben aradım kısık kısık konustu dedim doktorun yanındalar herhlde sonra öğrendim ki arabadalarmış dönüyorlar neden beni aramadın dedim bir şey demedi .. yahu ben senin karınım ananın babanın yanında ara sor ne olacak. Asla annesinin evinde iken aramaz bir şey söyleyecekse çıktığında arar. Neden anlamıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum konuşacağım ama bakalım nasıl bi yol izlesem acaba .
O an hastane ortamındalar veya hastaneden dönüyorlar tam böyle bir zamanda telefonla konuşulmaz bazı şeyler..nasıl olsa eve gelecek evde konuşuruz diye düşünmüştür..mesela bı mesele vardır eşim ailesinin yanına gitmiştir ben gidemediysem eşimi orada aramam zaten ben ne oldu ne bitti eve gelince konuşuruz ..bence abartılacak bir durum yok bundaKızlar selam çok buyuk sorun değil ama bu beni rahatsız ediyor . 10 aydır evliyiz yani tamam alışmak için biraz zaman gerekecek ama bazı seyler oturmuştur bu zamanda da ki oturdu genel şeyler yani öyle başlarda ki gibi sorunlarımız yok artık ben umursamayı bırakınca ve kendi halimde takılınca düzeldi gibi.
Tek sorun eşim ailesinin yanına gittiği zaman bana sevgiliymişiz gibi davranıyor. Ailesinin yanında konusmuyor aramıyor sadece yazıyor ben aradığımda açınca sıkıla sıkıla konusuyor . Mesela az önce babasını hastaneye götürdü bende merak ederim babamı aşkım ben aramayayım müsait olmazsın belki doktorun yanında sen bana hbr ver dedim. Baktım yazmış sonra aradı çağrı attı kapattı ben aradım kısık kısık konustu dedim doktorun yanındalar herhlde sonra öğrendim ki arabadalarmış dönüyorlar neden beni aramadın dedim bir şey demedi .. yahu ben senin karınım ananın babanın yanında ara sor ne olacak. Asla annesinin evinde iken aramaz bir şey söyleyecekse çıktığında arar. Neden anlamıyorum ben mi abartıyorum bilmiyorum konuşacağım ama bakalım nasıl bi yol izlesem acaba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?