nikahta esas olan ilandır. öyle gizli gizli biz nikahlıyız demekle gerçekten Allah katında karı-koca olunacağını sanmıyorum. böyle bir şey olursa herkesin birbirini kandırmasına zemin hazırlanır ki ben dinimizin buna çanak tutacağına ikna olamam. sevişmek için nikah kıymışlar işte ben bunu anladım. kadın da zaten evlenmişse ortada nikah falan kalmamış demektir. ama insan bilmek ister tabii o ayrı... ben de olsam dayanamaz sorardım sanırım.
of arkadaşlar of benden 2 yıl önce eşim aynı zamanda akrabasıda olan kızla imam nikahlıymış ve ben bunu bilmiyordum sevgili olduklarını söylemişti eşim ama imam nikahlı olduğunu eşimin akrabasından öğrendim bi ara eşime sormuştum saçmalama ne imam nikahı demişti yine ona olan bütün inancımı sarstı akraba olan kadında ben biliyorum sanarak söyledi imam nikahı yapmışlar demi dedi benim bilmediğimi anlayınca bende bilmiyorum falan dedi ne yapacam ben şimdi eşime sorayımmı imam nikahlımıydın ayrılınca boş ol dedinmi, falan diye of allahım ya yine içim daralıyo...
bu zamanda da herkes hoca herkes alim.kıyamaz canım hemende saçmalamaya başla dinimiz 4 taneye kadar serbest bırakmış mış. birtaneye baktıda 4 taneye bakacak. işinize gelmeyince hemen saldırın. peygamberimiz 4 tane kadına nikah kıymayı savaş zamanı kadınlar ortada kalmasın namuslarına halel gelmesin diye onaylamış. şimdi savaş mı var hangi çağdasın ay sizin gibileri boğmak istiyorum ya islamın şartını bilmezsin ama dini karalayacak birşey geçtimi boş çene.4 tane kadını nikahlayacak adamın dinle ne alakası olur erkeğe serbestmiş senmi değiştireceksin allahın emrini birde sorguluyorsun.laf olsunda neolursa olsun işte........
of arkadaşlar of benden 2 yıl önce eşim aynı zamanda akrabasıda olan kızla imam nikahlıymış ve ben bunu bilmiyordum sevgili olduklarını söylemişti eşim ama imam nikahlı olduğunu eşimin akrabasından öğrendim bi ara eşime sormuştum saçmalama ne imam nikahı demişti yine ona olan bütün inancımı sarstı akraba olan kadında ben biliyorum sanarak söyledi imam nikahı yapmışlar demi dedi benim bilmediğimi anlayınca bende bilmiyorum falan dedi ne yapacam ben şimdi eşime sorayımmı imam nikahlımıydın ayrılınca boş ol dedinmi, falan diye of allahım ya yine içim daralıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?