sordum kızlar ama böyle bişey varmı demedim neden imam nikahı kıydığını bana söylemedin dedim ooda kim söyledi sana bunu dedi baya bi yine inkar edecekti en sonunda kabul etti imam nikahını beraber olduktan sonra kız istemiş kız bunu aldatmış buda boş ol demiş ama ben bunada inanmıyoruum ben bunu 1 yıl önce sormuştum imam nikahı falan varmıydı diye bu saçmalama demişti bana imam nikahlı olduklarını kimse bilmiyomuş bitek annesi biliyomuş ama ben bunu yeni elti adayımdan duydum yani 2 aydır ailenin içindeki kız söyledi 2 yıl bana yalanı yaşattılar imam nikahlı olduğu kisi amcasının kızı düğünde cenazede heryerde karsıma çıkan birisi ben sevgili olduklarını zor hazmederken bide imam nikahlı karısı olduğu çıktı ne yapacam ben şimdi
Bence senin tepkinden korktuğu için söylememiş eşin. Bazen aileler de gençler birbirini tanıma sürecindeyken illa imam nikahı olsun diye tutturabiliyor. İmam nikahıyla evlenenin boşanması 2 saniyelik iş, üstelik geçmişte kalmış bir şey. İkisi de başkalarıyla evli şimdi, neden bu kadar takılıyorsun ki?
of arkadaşlar of benden 2 yıl önce eşim aynı zamanda akrabasıda olan kızla imam nikahlıymış ve ben bunu bilmiyordum sevgili olduklarını söylemişti eşim ama imam nikahlı olduğunu eşimin akrabasından öğrendim bi ara eşime sormuştum saçmalama ne imam nikahı demişti yine ona olan bütün inancımı sarstı akraba olan kadında ben biliyorum sanarak söyledi imam nikahı yapmışlar demi dedi benim bilmediğimi anlayınca bende bilmiyorum falan dedi ne yapacam ben şimdi eşime sorayımmı imam nikahlımıydın ayrılınca boş ol dedinmi, falan diye of allahım ya yine içim daralıyo...
arkadadaşın takıldığı nokta daha önce sormuş olduğu halde yalan söylenmiş olması..
kızı
arkadaşlar aşşağıda konum vardı fakat konu değiştiği için yeni fikirlerinizi öğrenmek için bir konu daha açıyorum bilmeyenler için anlatayım dün evime gelen misafirden eşimin eski sevgilisi olan amcasının kızıyla sevgililik döneminde imam nikahı kıydığını duydum ve akşam eşime sevgililik döneminde amcana kızına imam nikahı kıydığını neden bana söylemedin diye sordum bunu sana kim söyledi bilmem ne diye baya sordu fırsatını bulsa yine inkar edecekti boş ol dedin mi dedim dedim dedi ama 2 yıl yalanı yaşattığı için ben bunada inanmıyorum. düşünün ya amca kızı sevgililiklerini bile hazmedemiyordum çünkü düğünde bayramda cenazede hep karşılaştığım biri bu. bi ara amcalarıyla bi tartışmamız oldu ama eşim ve ailesi onlar büyüktür saygılı olmalı deyip yine beni onların evine götürdüler ve bu kızla yine karsılaştım yani annesi bunların önceden imam nikahı kıydığını bilmesine ragmen beni onların içine sokmayım demedi saf salak gibi hissediyorum kendim. sevgililermiş diye duyduğumda küçüklermiş "19 yaşında olan bişy diye düşünüyodum ama bunlar beraber olmuşlar sonra kız imam nikahı istemiş buda kıydırmış kimseye söylememişler sadece eşimin annesi biliyomuş oda ayrıldıktan sonra söylemiş kız eşimi aldatmış çünkü kız evli şuan bende 2 yıldır evliyim fakat 2 yılda bir sürü yalanını yakaladığım için ne ona güvenim kaldı nede sabrım bu olayıda hazmedemiyorum dün anneme gitmek istedim bırakmadı ağladı bensiz yaşayamazmış huzursuz edecek kimseyle görüşmeyiz dedi kavganın siddetiyle çık hayatımdan dedim ancak ölürsem çıkarım dedi öl o zaman dedim gitmiş eline ilaç almış istiysan içerim dedi naparsan yap umrumda değilsin dedim 2 tane ağrı kesici yuttu aldım elinden ilacı tabi bu numaraydı biraz duygu sömürüsü. nnapacam ben şimdi kimseye anlatamıyorumm hiç bişeye inancım sevgim kalmadı evlenip boşanmış olsa daha iyiydi en azından yüzünü görmezdim karsısındakinin ama imam nikahlı olduklarını kimse bilmedii için herkez ne kini güdüyosunuz gelin ata binmiş ya nasip demiş istemişler olmamış kine gerek yok düğünde bayramda görsenizde sorun olmaz diye düşünüyolar bilmiyolarki imam nikahlı karısıymış ben bunu kaldıramıyorum bitirmeyi düşünüyorum ..
2 sene önceki mevzuyu uzatmak ve eşini huzursuz etmek ne diye?
O akraba seni huzursuz etmek için mi söyledi bu durumu?
Bence bazı şeyleri unutup ana odaklanmalısın.
of arkadaşlar of benden 2 yıl önce eşim aynı zamanda akrabasıda olan kızla imam nikahlıymış ve ben bunu bilmiyordum sevgili olduklarını söylemişti eşim ama imam nikahlı olduğunu eşimin akrabasından öğrendim bi ara eşime sormuştum saçmalama ne imam nikahı demişti yine ona olan bütün inancımı sarstı akraba olan kadında ben biliyorum sanarak söyledi imam nikahı yapmışlar demi dedi benim bilmediğimi anlayınca bende bilmiyorum falan dedi ne yapacam ben şimdi eşime sorayımmı imam nikahlımıydın ayrılınca boş ol dedinmi, falan diye of allahım ya yine içim daralıyo...
galiba kendi aralarında yaptılar varsada davullu zurnalı değil sevgililermiş ayrılmışlar kadın başkasıyla evlenmiş ben sevgili olduklarını biliyordum ama imam nnikahlı olmak ayrı bi boyut ve bana bunu söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?