tanger ben, oğlum ve aşkım Kayıtlı Üye 1 Nisan 2008 3.391 209 173 - Yurtdışı 7 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecg07 #61 EcinniliBarones .!.: al kaynar suyu dök kafasından aşşaa sonra sor kocana söyle hangisi daha sıcak ? al sana sıcak hikaye sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... ay bu süpermiş ya...
EcinniliBarones .!.: al kaynar suyu dök kafasından aşşaa sonra sor kocana söyle hangisi daha sıcak ? al sana sıcak hikaye sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... ay bu süpermiş ya...
bucakmagduru XXL KIYAFET GİYMİCEM Kayıtlı Üye 14 Eylül 2008 1.864 1 116 Bursa 7 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecg07 #62 EcinniliBarones .!.: al kaynar suyu dök kafasından aşşaa sonra sor kocana söyle hangisi daha sıcak ? al sana sıcak hikaye sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... çok güzel bi cvp koptum gülmekden bencede hangisi daha sıcak bi hikaye anlaması için en etkin çözüm
EcinniliBarones .!.: al kaynar suyu dök kafasından aşşaa sonra sor kocana söyle hangisi daha sıcak ? al sana sıcak hikaye sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... çok güzel bi cvp koptum gülmekden bencede hangisi daha sıcak bi hikaye anlaması için en etkin çözüm
inci mercan yorgun polyana Kayıtlı Üye 19 Mart 2008 337 1 96 41 Konya 7 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecg07 #63 banada merak işi gibi gelmedi eşinle daha fazla ilgilenmeye çalış her yönden anlamışındır arkadaşım
W Womanizer Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2008 2.704 7 116 Diğer 7 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecg07 #64 ben de bikaç kere aramıştım fi tarihinde 900 lü hatları ama o zamanlar motor sanayii bu kadar gelişmemişti banttan yayın yapıyolardı canlısına rastlamamıştımsempatiksalakcinni
ben de bikaç kere aramıştım fi tarihinde 900 lü hatları ama o zamanlar motor sanayii bu kadar gelişmemişti banttan yayın yapıyolardı canlısına rastlamamıştımsempatiksalakcinni
W Womanizer Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2008 2.704 7 116 Diğer 7 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecg07 #65 EcinniliBarones .!.: al kaynar suyu dök kafasından aşşaa sonra sor kocana söyle hangisi daha sıcak ? al sana sıcak hikaye sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... :roflol::roflol:
EcinniliBarones .!.: al kaynar suyu dök kafasından aşşaa sonra sor kocana söyle hangisi daha sıcak ? al sana sıcak hikaye sempatiksalakcinni Genişletmek için tıkla... :roflol::roflol:
N nesepalamudu Ziyaretçi 7 Nisan 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecg07 #66 bende derdim ki hep "bu numaraları hangi salak arar ki"sempatiksalakcinni valla arıyolarmış
Çenebaz Guru Kayıtlı Üye 8 Ocak 2009 10.923 12 408 İstanbul 27 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi ecg07 #67 Konu sahibinin isteği üzerine yorumlara kapatılmıştır.