eşim sıcak hikayeleri aramış

Bundan birkaç sene önce ben de aramıştım merak edip :roflol:

Hayır tamam mevzu belli, bel altı muhabbetler de insan merak ediyor yaklaşımları nasıl, konuya nasıl geçiş yapılıyor vs vs..

Sesi seksi çıksın diye kendini kasan salağın tekiydi, kağıttan okur gibi konuşuyordu, iki dakkada kapattım gitti...

İnsanın başına böyle bir şeyin gelmesi gerçekten kötü ve inciticidir eminim. Ama bazı insanlar -erkekler diye sınırlandırmıyorum- gerek cinsel hayatta, gerek gündelik hayatta yeri geldiğinde açık saçık konuşabilmeyi seviyor, karşısındaki insan bunu anlasın, onu kınamasın, eşlik etsin istiyor, ve hâttâ sevişirken açık saçık konuşulmasından tahrik oluyor...

İngilizcede "dirty talk" derler, bizde öyle bir tâbir var mı bilmiyorum ama belki sadece ayıplanmadan o şekilde konuşmak istemiştir, sizden çekinmiştir. Yanlış anlamayın onu savunmuyorum, ama böyle bir fantezisi varsa belki onu anlamalısınız.. Gerisi size kalmış...

Ve sıradaki şarkı Işın Karaca'dan geliyor, öyle çağrışım yaptı:
"Doya doya seviş benimle hadi
Açık saçık konuş benimle hadi
Buram buram yaseminler tüterken
Alev alev tutuş benimle hadi.."

valla eşine söyle faturaya ödeyeceği o parayı sana versin her akşam ben anlatayım sana sıcak hikaye de.hiç olmazsa bol bol alışveriş yaparsın parada boşa gitmemiş olur..

yavv ne bileyim ben ya nedir bu kocaların derdi..bi laf vardır ya hani insan ya meraktan ya......gider.

derdi neyse soyleseymis ne o oyle sicak hikayeler falan..gece tv de cikiyo yari ciplak kadinlar resimleri telinize gelsin yok sicak hikayeler acaip gicik oluyordum..okuyunca da sinir oldumm esine.evli barkli adamin ne isi olurmus boyle seylerle..

Aramış da iyi halt etmiş alsanaalsanasmile

Başı göğe ermiştir.

Peki merakını giderebilmiş mi :umursamaz:

Al işte yakayı ele verdi,hiç bir şey gizli kalmıyor

ne oldugu belli olmayan, abuk sabuk hikayeler anlatan kadinlari dinleyip, uzerine bir telefon faturasi odeyip sonra meraktan mi yaptim diyor? erkekler hep boyle zaten...yanlislari ortaya cikinca ''meraktan yaptim karicim affet'' ayaklarina giriyorlar...siz de baska adamlarla acik sacik seyler konusun, biribirinize seks hikayeleri anlatin sonra sen de meraktan yaptim de, o bunu kabul edebilecek mi?
ha bide, kocasinizin o telefondaki kadini dinledigi sirada ne yaptigini sordunuz mu? kesin kendini eliyle tatmin etmistir...iyyykkk ya esim boyle bisy yapsa onu evire cevire doverim..cok buyuk saygisizlik...

ne oldugu belli olmayan, abuk sabuk hikayeler anlatan kadinlari dinleyip, uzerine bir telefon faturasi odeyip sonra meraktan mi yaptim diyor? erkekler hep boyle zaten...yanlislari ortaya cikinca ''meraktan yaptim karicim affet'' ayaklarina giriyorlar...siz de baska adamlarla acik sacik seyler konusun, biribirinize seks hikayeleri anlatin sonra sen de meraktan yaptim de, o bunu kabul edebilecek mi?
ha bide, kocasinizin o telefondaki kadini dinledigi sirada ne yaptigini sordunuz mu? kesin kendini eliyle tatmin etmistir...iyyykkk ya esim boyle bisy yapsa onu evire cevire doverim..cok buyuk saygisizlik...

aynen...
iğrenç...

ay bu kadar merak edilcek ne varmış ki, ya bende merak ettim bak şimdi, bendemi arasambilmiyorumkismile :roflol::roflol:

enteresan bir uğraş gerçekleştirmiş kendileri aklinialirimsmile

cnm bende bunu düşününce cıldırıyorum zaten..kötükedihüsokötükedihüso

Tavrını koy , bi daha tekrarlıyor mu iyi analiz et.Yapmıs bir hata işte maalesef.Umarım yinelemez.

a hbu erkekler binicen üstüne vurıcan kırbacı hehe fazla merak adama böyle hatalar yaptırır iştee umarım tekrarlamaz tavır al cnm ona karşı anlasın tepkini

sadece merakmı.. türkçemizde bu kadar geniş dağarcık olmasa nasıl bir bahane bulabilirdik acaba kendimize...

Valla kızardım heralde ararken neden bana haber vermedin diye
ki; aklındaki başka başka tilkiliklere de ulaşayım
hı' ulaşacam da n'olacak bilmiyorum ama ilerisini düşünmeden gerisinde bunları düşündüm,böyle yapardım heralde dedim
Belki de hariçten okuyorum , belki de sizden daha fazla tepki verirdim , bilemedim şimdi.
Tabi ki kendinize göre haklısınız, nasıl hissediyorsanız öyle tepki vericeksiniz. Kendinize ihanet etmemişsiniz,bu güzel birşey.

Sıcak hikayelerin neresini merak ediyormuş ki...

Dikkat etsin de bu sıcaklıklar başına iş açmasın bari o zaman yanar cayır cayır mazallah,sonra senden soğuk su ister sıcaklığını söndürsün diye :delphin:

Back
X