Eşim şiddet uyguladı hem de ailesinin yanında site içinde

Merhaba geçmiş olsun, beni ilkel bulabilirsiniz ama ben sorunların dışarıya yansıtılmaması gerektiğini düşünüyorum ve eşime de bunu ilk başta söylemiştim. Çünkü ben unuturum ailem asla unutmaz ve maalesef ki kötü bir tecrübe başıma gelse ne yapabilirdim düşünemedim.

Eşiniz normalde şiddete meyili olan birisi mi? Yaşlarınız kaç?
Siddete meyilin normali anormali olmaz, siddete ya meyillisindir ya da degilsindir.

adam tekme tokat girişmiş siz hala aynı evde yaşamaya devam ediyorsunuz özür bile dilemedi diyorsunuz. boşanma davası açtığınıza da darp raporu aldığınıza da inanmadım. insan o kadar dayak yiyip beni evime götürün diye ağlarmı yahu.
son olarak affedemiyorum demişsiniz af dileyen olmamış ki.

Eşim ve ailesi ile çok güzel bi akşam için dışarı çıkmıştık yemeğe gitmiştik yemekte sonra eşimle önemsiz bir konudan ufak bir tartışma yaşadık ben de ona küstüm ve hiç konuşmadım arabada da hiç konuşmadım ailesi de Zaza arka koltukta oturuyorlardı eşime satacağım bize böyle yapıyor bize surat asıyor bize Böyle kafa tutuyor bence yoksa başka ne olabilir gibisinden konuşmalar yaptı eşim de hayır alakası yok sizinle ilgili bir durum yok dedi ama kaynanam inanmadı görümcelerim de arabadaydı kaynanamgil evine bırakmak üzereyken sitenin girişinde onlar indi ben de ön koltukta oturuyordum eşim cama tıklattı ben de indim arabadan kaynanamgile sizlik bir durum yok siz niye üzerinize alınıyorsunuz arkada zazaca konuştunuz anlıyordum ama sizlik bir problem olsa ben zaten patır patır yüzünüze söylerim biliyorsunuz beni giderken güle oynaya gittik dönerken ne olmuş olabilir ki size tavrı alayım sizlik bir durum yok ben eşimle kavga ettim ona moralim bozulduğu için yüzüm asıktı dedim eşim de sen nasıl konuşuyorsun öyle yok patır patır söylerim bir şey olsa falan diye dedi arabaya bin gebertirim seni gibisinden konuştu ben de ne diyorsun sen falan diye ona cevap verince tam arabanın içine oturmuştum eşim bana saldırdı yumruk attı yüzüme defalarca sitenin içinde insanlar vardı ailesinin gözünün önünde yaptı bunu eşimi kaynanam geri çekti hemen benim kucağıma oturdu kapıyı kapattı şoför koltuğuna da görümcem oturdu kapıyı kapattı ben tabi haliyle bağırıyorum senin oğlun bana nasıl vurur diye arabanın içinde yumruklar atıyorum sağa sola bu sefer değişim şoför kapısını açtı oradan da biraz yumruklar salladı sitedeki insanlar geldi dahil oldu ben tabi sinir krizine girdim ister istemez evime götürün beni senin oğlun bana nasıl vurur diye haykırıyorum kaynanan da sus rezil ettin bizi akrabalarımız görüyor sağdan soldan sus sen niye öyle yaptın niye bağırıyorsun kocandır bir şey olmaz diye diye beni sakinleştirmeye çalıştı tabi o öyle söyledikçe ben daha da delirdim ne demekk kocandır bir şey olmaz diyor diye isterseniz haykıra haykıra ağlıyorum yani insanlar da duyuyor tabi çevreden beni kendi siteme evime getirdiler hala ağlıyorum hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra ağlıyorum elimden bir şey gelmediği için eşimin ilk defa böyle bir harekette bulunduğu için şoktayım yani kaynanamgil beni suçluyor onlara göre ben kaynanama bağırmışım orada çıkışmışım asla ne hakaret ettim ne küfretti onlara sesimi yükseltmediğimi düşünüyorum ama sesimi yükselttiğimi söylüyorlar tamam diyelim ki sesimi de yükselttim ama asla o yumrukları hak ettiğimi düşünmüyorum hiçbir şey yoktu hiçbir şey yapmadım hiçbir şey söylemedim eşim sadece annesine sesimi yükseltmişim diye bana böyle yaptı bu olay iki gün önce oldu ve iki gündür eşim benimle tek kelime konuşmuyor kaynanamgil görümcelerim kayınbaba hepsi beni suçluyor bizi rezil etti rezil olduk onun yüzünden dediler babama senin kızın deli demişler eşim tek bir özür bile dilemedi benden yani bu olayda günah keçisi ben oldum ben suçluymuşum susmuyormuşum kaşınmışım kocam sinirlimiş ben de onun üstüne gitmişim eşimin ailesi böyle şeyler söylüyor ben o günü sabahına direk boşanma davası açtım ama bir tane çocuğum var bir yaşında darp raporu da aldım şikayetçi olmadım ama şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum içimden boşanmak geliyorum ama pişman olurum korkusu yaşıyorum onu affedemiyorum içimde yaptığını yutamıyorum ilk defa böyle bir şey yapıyor asla ondan beklemezdim onun o an sinirleneceği kızacağı hiçbir durum yoktu sadece ailesine erkeklik taslamak için yaptı bunu erkekliğini kanıtlamak için yaptı akıl verin bana ne yapmam lazım
Babanıza senin kızın deli demişler, babanız onlara ne demiş? Darp raporu aldıysanız hastanenin bildirmesi gerekiyor karakola. Şikayet etmeseniz dahi soruşturma açılabilir. Şikayetim yok diye de kapatamazsınız.

Valla eşini boşa adi bir adam ama sende de suç var. Milletin yanında suratını niye asıyorsun git sorununu evde çöz. Bir de sonradan konuşma yapıyorsun patır patır soylerim bilmem yok sorun sizlik değil diye. Sorun onlarlık degılse nıye yanlarında surat astın? Bende yanımda bırı surat assa kendımı kotu hissederim yani. Ama bu eşini aklamıyo, onu boşa gitsin.
İnsanız ,tabiki anlık yaşadığımız kırgınlıktan surat da asabiliriz ,her zaman sahte maskeyle tebessüm dağıtamayız..Burda k v de çok hatalı,oğlunu fişteklemiş resmen..ruh hastası koca dövünce k.v iyice mutlu olmuş bundan..bize surat asarsan oğlum da seni böyle döver işte diye egosunu yaşıyor..Adamın yaptığı affedilir gibi değil..Boşansın tabiki bu manyak adamdan..ya da mahkemelerde iyice süründürsün..kadını ailesinin yanında dövmek nedir ya..surat asma sebebi eş ailesi bile olsa bu yapılacak şey değil

ben analmadım,

dayak yedin, ailen biliyor, boşanma davası açtın, darp raporun var..

aynı evde msiniz ? bu süreçte kaynanalar her boku söyler onu salla, kocan olacak şahsiyet ne yaptı ne yapıyor ne yapacak ..

Eşim ve ailesi ile çok güzel bi akşam için dışarı çıkmıştık yemeğe gitmiştik yemekte sonra eşimle önemsiz bir konudan ufak bir tartışma yaşadık ben de ona küstüm ve hiç konuşmadım arabada da hiç konuşmadım ailesi de Zaza arka koltukta oturuyorlardı eşime satacağım bize böyle yapıyor bize surat asıyor bize Böyle kafa tutuyor bence yoksa başka ne olabilir gibisinden konuşmalar yaptı eşim de hayır alakası yok sizinle ilgili bir durum yok dedi ama kaynanam inanmadı görümcelerim de arabadaydı kaynanamgil evine bırakmak üzereyken sitenin girişinde onlar indi ben de ön koltukta oturuyordum eşim cama tıklattı ben de indim arabadan kaynanamgile sizlik bir durum yok siz niye üzerinize alınıyorsunuz arkada zazaca konuştunuz anlıyordum ama sizlik bir problem olsa ben zaten patır patır yüzünüze söylerim biliyorsunuz beni giderken güle oynaya gittik dönerken ne olmuş olabilir ki size tavrı alayım sizlik bir durum yok ben eşimle kavga ettim ona moralim bozulduğu için yüzüm asıktı dedim eşim de sen nasıl konuşuyorsun öyle yok patır patır söylerim bir şey olsa falan diye dedi arabaya bin gebertirim seni gibisinden konuştu ben de ne diyorsun sen falan diye ona cevap verince tam arabanın içine oturmuştum eşim bana saldırdı yumruk attı yüzüme defalarca sitenin içinde insanlar vardı ailesinin gözünün önünde yaptı bunu eşimi kaynanam geri çekti hemen benim kucağıma oturdu kapıyı kapattı şoför koltuğuna da görümcem oturdu kapıyı kapattı ben tabi haliyle bağırıyorum senin oğlun bana nasıl vurur diye arabanın içinde yumruklar atıyorum sağa sola bu sefer değişim şoför kapısını açtı oradan da biraz yumruklar salladı sitedeki insanlar geldi dahil oldu ben tabi sinir krizine girdim ister istemez evime götürün beni senin oğlun bana nasıl vurur diye haykırıyorum kaynanan da sus rezil ettin bizi akrabalarımız görüyor sağdan soldan sus sen niye öyle yaptın niye bağırıyorsun kocandır bir şey olmaz diye diye beni sakinleştirmeye çalıştı tabi o öyle söyledikçe ben daha da delirdim ne demekk kocandır bir şey olmaz diyor diye isterseniz haykıra haykıra ağlıyorum yani insanlar da duyuyor tabi çevreden beni kendi siteme evime getirdiler hala ağlıyorum hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra ağlıyorum elimden bir şey gelmediği için eşimin ilk defa böyle bir harekette bulunduğu için şoktayım yani kaynanamgil beni suçluyor onlara göre ben kaynanama bağırmışım orada çıkışmışım asla ne hakaret ettim ne küfretti onlara sesimi yükseltmediğimi düşünüyorum ama sesimi yükselttiğimi söylüyorlar tamam diyelim ki sesimi de yükselttim ama asla o yumrukları hak ettiğimi düşünmüyorum hiçbir şey yoktu hiçbir şey yapmadım hiçbir şey söylemedim eşim sadece annesine sesimi yükseltmişim diye bana böyle yaptı bu olay iki gün önce oldu ve iki gündür eşim benimle tek kelime konuşmuyor kaynanamgil görümcelerim kayınbaba hepsi beni suçluyor bizi rezil etti rezil olduk onun yüzünden dediler babama senin kızın deli demişler eşim tek bir özür bile dilemedi benden yani bu olayda günah keçisi ben oldum ben suçluymuşum susmuyormuşum kaşınmışım kocam sinirlimiş ben de onun üstüne gitmişim eşimin ailesi böyle şeyler söylüyor ben o günü sabahına direk boşanma davası açtım ama bir tane çocuğum var bir yaşında darp raporu da aldım şikayetçi olmadım ama şu an ne yapmam gerektiğini bilmiyorum içimden boşanmak geliyorum ama pişman olurum korkusu yaşıyorum onu affedemiyorum içimde yaptığını yutamıyorum ilk defa böyle bir şey yapıyor asla ondan beklemezdim onun o an sinirleneceği kızacağı hiçbir durum yoktu sadece ailesine erkeklik taslamak için yaptı bunu erkekliğini kanıtlamak için yaptı akıl verin bana ne yapmam lazım
Onu affedemiyorum yazmissiniz. Zaten özür bile dilememiş ki affedesiniz. Pişmanlık dile getirilmemiş. ne yapacağınız size kalmış yuvanizi dagitin boşanin demekte çok zor

İnsanız ,tabiki anlık yaşadığımız kırgınlıktan surat da asabiliriz ,her zaman sahte maskeyle tebessüm dağıtamayız..Burda k v de çok hatalı,oğlunu fişteklemiş resmen..ruh hastası koca dövünce k.v iyice mutlu olmuş bundan..bize surat asarsan oğlum da seni böyle döver işte diye egosunu yaşıyor..Adamın yaptığı affedilir gibi değil..Boşansın tabiki bu manyak adamdan..ya da mahkemelerde iyice süründürsün..kadını ailesinin yanında dövmek nedir ya..surat asma sebebi eş ailesi bile olsa bu yapılacak şey değil
Bence de boşasın zaten ama yemeğe çıkıpta surat asmak orda herkesin moralini bozmak oluyor yani. Kv zaten hatalıda, bence o malzemeyi vermemek de lazım. Sonuçta orda kayın aile var . Benzer durumu yaşamıştık. Kendimizi çok kötü hissetmiştik. Hiç konuşmamıştı o kişi de, suratı asıktı. Agzımızdan burnumuzdan gelmişti. Biz gidip kocasına bir şey dememiştik ama ortada kayın aile var yani. Az çok aile yapısını biliyordur, ona göre evlenmiştir bence. Eşini asla savunmuyorum bir dk durmasın zaten o evde, boşasın.

Bu dünyada bir yumrukla ölen çok insan var. İsterseniz araştırabilirsiniz, burnun arkasında ince kemiklerin kırılıp hava yolunu tıkayabilir yada beynin alt kısmına zarar vermesiyle ölüyor insanlar. Karşısındaki kadına hayvan gibi saldırmış kocanız. (Hayvanlar dişilerine bunu yapmaz. Lafın gelişi söylüyorum) O gün elinde kalsanız çocuğunuz annesiz kalacaktı. Bugün size kocanı kışkırtmasaydın diyenler yine kocanızın tarafını tutacak, iki gün vah vah deyip geçecekti. Olan size ve çocuğunuza olacak, arkanızdan yıllarca adalet aranacaktı. Muhtemel kocanız çok bir ceza almazdı çünkü kadın öldürenlere en ufak şeylerden indirim yapıyorlar. Eşiniz vicdan azabı bile duymayacaktı. İlk önce kendi canınızı düşünün. Siz yaşamadıktan sonra kocaymış, kayın aileymiş, aileymiş hepsi boş. Bir yumruk diye olayı basitleştirmeyin. Eşiniz de ailesi de korkunç insanlar. Madem bu kadar önemli ailesi, ailesine postalayın. Ailesi alsın başına çalsın canavar oğullarını.
Öfke kontrolü olmayan adamdan uzak durun.

Herkes maaile bir arada olduğuna göre çocuğunuz da o ortamdaydı değil mi? Hala kalkmış eşim 2 gündür benimle tek kelime konuşmuyor yazıyorsunuz. Konuşsun mu istiyorsunuz? O günün sabahı nasıl boşanma davası açtınız, adliyeye kendiniz mi dilekçe verdiniz avukat mı tuttunuz? Darp raporu alınca keyfe göre kullanırım kullanmam oluyor mu, hastane polisi girmiyor mu işin içine? Babanıza senin kızın deli dediler de siz yediğiniz yumrukları söylemediniz mi? Aileniz niye gelip sizi kontrol etmiyor?

Bu işin sonu çocuğum babasız kalmasın a dönecek gibi görünüyor. Adam sizi dinlene dinlene dövmüş ama şikayetçi olmadınız, niye?

Burdan dönerseniz dayak yiyen ve susan ezik biri olarak hayatiniza devam edersiniz. Sabahtan aksama kadar özür dilese nolucak yumrukla girismis size , davar ailesinin yaninda hala sus rezil ettin bizi demek neyin kafasi bu ? Artik inanamiyorum ben bu olanlara ya elin rezili bi kadini yumruk atarak dövüyo tüm siteden insanlar bakiyor oyle sorunsuz dagiliyo herkes? Gerci ordan biri polis falan cagirsa siz sikayetci de olmazdiniz hala ayni evde olduğunuza göre , beklediğiniz özürün icerigi ne özür dilerim askim seni yumrukladim o anda birden oldu falan mi ? Gidin kurtarin kendinizi

Eğer eşiniz size yumruk atıp şiddet uygulamamış olsaydı ve konuyu eşim bana küstü konuşmuyor yüzüme bakmıyor diye açsaydınız yüzde yüz hatalısınız derdim.
Çünkü konu bu kadar ufaksa neden 3. kişilerin yanında tartışıp bütün akşam surat astınız ve ailesini uğurlarken konunun onlarla alakası olmamasına rağmen
arabadan inmeyip herkese tavır yapmaya devam ettiniz? Bazen bazı şeyleri kabul etmek lazım siz de hatalısınız anlattığınız kadarıyla, içten içe hatalı olduğunuzu
bildiğiniz için de aynı evde yaşamaya ve özür beklemeye devam ediyorsunuz maalesef ama sakın yapmayın, sizin yaptığınız bu hata eşinizin iğrenç yüzünü ortaya çıkarmış,
sakın o karaktersize şans falan vermeyin şikayetçi olun çocuğunuzu da alıp o evden uzaklaşın bir an önce. Geçmiş olsun.

Bi kendinize gelin önce. Bu olayın affı yok ne demek erkeklik tasladı vs.
Zaten yapmanız gerekn darp raporu alıp ailenizin yanına dönmek avukata danışmak ve boşanmak.
Ne için pişman olacaksınız daha ilerisini yaşamam diyemi anlamadım.
Erkeklik taslayıp bir tane yapıştırsa belki ama belki öyle yorumlarsın.
Adam bildiğin sana girişmiş, bütün aile seni suçlamış. Sen hala napim diyosun.

Acaba beyin kanaması mı geçiriyorum?, inme iner engelli olurum, kör olurum çocuğuma bakamam diye düşüncelere gireceğiniz yere siz kocam benimle konuşmuyor iki gündür diye dert ediyorsunuz. Siz bir davarın karısı olmak harici bir annesiniz. Siz bir yumruk darbesi ile o anda oracıkta ölseydiniz çocuğunuz kimlerin eline kalacaktı. O ilk kez kalkan el sonunda öldürmeye kalkacak. Sokakta kediye köpeğe vuran insanları görünce biz videoya bakamıyoruz. Siz ağız yüz dağıtmalı yumruk yiyorsunuz kocanız konuşmuyor onu dert ediyorsunuz. çenesi tutulsun inşallah o adamın, elleri kökünden kopsun. Allah sizin de aklınızı başına getirsin de çocuğunuza sahip çıkın. Bu davadan dönerseniz en çok o küçücüğe üzülürüm.

Herkes maaile bir arada olduğuna göre çocuğunuz da o ortamdaydı değil mi? Hala kalkmış eşim 2 gündür benimle tek kelime konuşmuyor yazıyorsunuz. Konuşsun mu istiyorsunuz? O günün sabahı nasıl boşanma davası açtınız, adliyeye kendiniz mi dilekçe verdiniz avukat mı tuttunuz? Darp raporu alınca keyfe göre kullanırım kullanmam oluyor mu, hastane polisi girmiyor mu işin içine? Babanıza senin kızın deli dediler de siz yediğiniz yumrukları söylemediniz mi? Aileniz niye gelip sizi kontrol etmiyor?

Bu işin sonu çocuğum babasız kalmasın a dönecek gibi görünüyor. Adam sizi dinlene dinlene dövmüş ama şikayetçi olmadınız, niye?
Şu soruların cevabını ben de bilmek istiyorum özellikle kendi ailesi neden gelip almadı? Bu bir karakter özelliği ayrıca şahsi fikrim, her kışkırtıldığında, tepesi attığında gelip aynı şeyi belki daha kötüsünü yapacak bu adam. Kültür zaten yatkın, içinde de hayvanlık varsa al başına belayı. Ben olsam boşanırım. Sende o potansiyeli göremedim maalesef konu sahibi.

Back
X