Eşim sigara içmemi istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kokuyu alıyoruz ama bunun için eşimi boşamam.Bu takintidir yada bahane ..
Ben boşarım açıkçası. Çünkü sağlığımı fazlasıyla olumsuz etkiliyor sadece kokusu bile. Hayatta en nefret ettiğim şeylerdendir (konu sahibinin eşi gibi). Bunu bildiği için hayatımdaki insan, sigaraya başlamaz. Özellikle de bunca zaman sonra sigaraya başladıysa bunu bile bile, benden vazgeçmiş derim.

doğru geliyordur koku.ben alkol de kullanmam ama masamda içenlere de karışmam mesela düğünde davet de.bazısının kokusundan da rahatsız oluyorum ama idare ediyorum o an.
Yani günlük hayatta tolere edebiliyoruz, etmek zorunda kalabiliyoruz ama hayat arkadaşının içmesi aynı şey değil. Ben yatağa girdiğimizde bir sarılıp kokusunu içime çeke çeke öpüyorum adamı. Sigara içse yapmam, yapamam. Direkt ilişkimizi etkiler 😂. Konu sahibi de öpüşen bir çift değiliz demiş bir yorumda. Aralarında daha ciddi sorunlar var belli ki.

Ben de sevmiyorum sürekli içilmesini, hatta evimde içilmesini, ben ayda bir içen keyif pzvnklerindenim mesela. Ama kocama, koskoca herife ne hakla yaptırım uygularım ki? İçiyor, ben ne kadar engellesem de içecek.

Sonuna kadar haklısınız sanki 🤔
Eşiniz bu zamana kadar bağımlılıklarından vazgeçmeyip üzerine yenileri eklediyse sizin sigara bağımlılığınıza bişeycik diyemez
Oda bu zamana kadar maddi manevi zorlamışken sizde sigara için
'Dinime küfreden müslüman olsa' olmuş sizinki

Merhaba hanımlar, sizden fikir almak ya da farklı bir bakış açısı ile bakabilir miyim diye bu konuyu açıyorum şimdiden teşekkür ederim.
15 yıllık evliyim, eşim sigara kullanmıyor o istemediği için bende bırakıp içmedim. Artık içmeye başladım eşim bu konuda cok sorun cıkarıyor işi boşanmaya kadar götürmekle tehdit ediyor, her yolu denedi ama bırakmayacağımı söyledim. Cok rahatsız oluyor ama bu da benim kararım. Oda yapma dediğim seyleri 15 sene boyunca yaptı ne dedim ne ettiysem vazgeçmedi. Mesela borsa forex borc verme alamama addia gibi maddi kayıplarımız cok oldu. Halada devam ediyor bu sebeple bende kendimde hak görüyorum. O istediğini yapıyor söz dinlemiyor madem bende içerim artık deyip başladım ve gayette mutluyum. İçince rahatlıyorum. Bana iyi geliyor bırakmaya da niyetim yok.
Benim ciğerim benim kararım 😅
Benimde eşim içmiyor
Ben ona nasıl iç demiyorsam o da bana içme diyemez 🤷‍♀️

Kokuyu alıyoruz ama bunun için eşimi boşamam.Bu takintidir yada bahane ..
Demek ki sizin katlanabilme eşiğiniz yüksek. Ben hiç katlanamiyorum delfino gibi.

Konu sahibi diş fırçalamıyormuş. E zaten öpüşmüyoruz diyor, bahanesi o. Adam nasil öpsün o ağzı?

Benim eşim günde 2 paket sigara içiyor, ben içmiyorum. Çok uğraşsın bıraksın diye. Pfzier’ın ilacını aldım. Halsiz bıraktı diye kullanmadı. Akapunktura götürdüm. Tedavi olmam dedi. “Biz tanıştığımızda da ben içiyordum. Seni kandırdım mı” diyor.
Karşımızdakini değiştiremeyeceğimizi kabullenmemiz gerekiyor belki de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X