Ben anlamadım konuyu mu sildiniz? Anladığım kadarıyla eşinizden şiddet görmüşsünüz sonra pişman olduğunu anlayıp barışmışsınız. Bütün yıllarca şiddet gören kadınlar neden şiddet görüyorlar size söyleyeyim birincisinde çekip gitmedikleri için. Yazdıklarınızın hepsi bahane kocanızı aklamışsınız bizim de aklamamızı istiyorsunuz. Şiddetin sebebi olmaz. Size düşkün adam da size el kaldırmaya kıyamaz. Çiçek getirince uyduruk değil ama süslü püslü çiçek hemen unutuldu mu yaşananlar? Size çalışın denilmesinin sebebi kendi gelirinizin olması, kocanızın eline bakmamanız, yarın bir gün kapıyı çarpıp çıkmak isterseniz elinizde maddiyat olsun diye yoksa maaşınızı buradaki insanlarla paylaşmayacaksınız. Bir erkek evine bakmalı dediğiniz kadar bir erkek ev işine yardım etmeli diyor musunuz? Kadın isteğe bağlı çalışsın dediğinizde o modern köleliğe kadını siz mahkum ediyorsunuz zira ne kadar zor bir meslek olsa da çünkü evin işi asla bitmiyor ev hanımı olunca düzenli gelen bir maaş, düzenli yatan bir sigorta yok ortada. Kadın ve erkek hem iş hem ev hayatında ortak sorumluluğa sahiptir, birinin diğerinden üstünlüğü olamaz, olmamalı.