Bunlar nasıl yorumlar böyle.. Okurken hayretler içinde kaldım. Kendi hatasının farkında olan, vicdanıyla yüzleşen psikolojisi çökmüş bir kadını aşağılayıp daha da dibe çekiyorsunuz. Onun elinden tutulup bu çukurdan çıkartılmaya ihtiyacı var. Yaptığı son derece yanlış ama bu yorumlar da çok korkunç..
T Time01 En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Evlatlarınız için vereceğiniz en güzel karar kangren olmuş bu kolu (evliliğiniz) kesmek. İlk yapmanız gereken bu..
Onlar size Allah'ın emaneti. Masum savunmasız iki yavru.. Hayattaki rehberleri sizsiniz.
Güçsüz bir canlıya eziyet ettirecek acizliğe düşüren etkenleri ortadan kaldırmalısınız İlk önce..
Her çocuk şımarır yaramazlık eder. Ama şiddet gören çocuk daha hırçın olur. Şiddet gördükçe kontrolden çıkar.
Lütfen şu andan itibaren onlara birdaha el kaldırmayın.. Ben zaten kötü anneyim diyerek, hiç iyi olamayacağım diyerek nefsiniz sizi kandırmaya çalışır.. Bir adım atın ve çıkın yola.. Kızınızdan özür dileyerek..
Özelden yazın bana konuşalım
Herkes konu açmakta özgür, herkes de fikrini belirtmekte özgür. Siz çocuk döven kadınları savunun bizler de ailesinden şiddet gören çocukların hakkını arayalım. Herkes kendine yakın bulduğuyla ilgili yorum yapsın. Hadi kendini kontrol edemiyor psikolojisi çökmüş vicdanıyla yüzleşiyor; kocasının çocuğuna vurmasına tükürmesine niye göz yumuyor? Bir annenin gözünün önünde çocuğu dövülüyor ve engel olmuyor. Bunun bahanesi ne size göre?
Hatasının farkında mı? Her yoruma bahane buluyor, ikinci çocuktan sonra böyle oldu diyor sonra da şimdiye kadar hep kocamdan korudum kızımı diyor. Niye korumuş ki durduk yere, hani önceden yoktu dövmesi tükürmesi? Kocasını kaybetmemek için kocasının ailesinin 2. çocuğu yapacaksın emrini yerine getirmiş. Ya çocuk ya boşan demişler, niye boşanmayı seçmemiş? Çocuklarım babasıyla büyüsün diyor. Bu ne demek, ben kocamdan olmak istemiyorum döver de sever de demek değil mi?
Evimde kocaman kitaplığım çocuk gelişim kitaplarım var diyor atar gider yapıyor. Vicdanıyla yüzleşmiyor polise şikayet etmekle tehdit ediyor üyeleri. Çocuğunu pedagoga götürdüğü bile yalan. İlk bir iki seansta anlaşılır çocuğun niye böyle davrandığı. Koşun hemen duyarınızı kasın. Ben herkesten farklı düşünüyorum siz en iyisi beni dinleyin diye sempatik olun. Çocuğundan utanmayan, çekinmeden vuran, vurulmasına izin veren kadın sizi dinler belki.