Kaç yaşındasınız canımMerhaba. 1 senelik evliyim. Esimle aramız genel olarak çok iyidir her anlamda. Ama uyuşamadığımız da çok konu var. Mutluyum diye göz ardı ettigim seyler artık boyunu aşmaya başladı diyebilirim. Birkaç örnek vereyim.
1- düğün günü yağmur bastırdığından dış cekimim iptal oldu. Bende düğünden sonra yapalım dedim yapmadı kavga ettik yeni evliyken. Bende bunun üzerine hamile kalırsam bari o zaman cekim yaparız dedim. Ona da olumlu bakmadı hic sevmiyor böyle şeyleri. Icimde kalmış birseyi telafi etme çabası hiç yok. Bu beni cidden çok üzüyor.
2-Cimri değildir eli çok açık kıyafet veya ihtiyacım olan seyleri alayım diye ihtiyacımın fazlasi para verir.
Ama bazi konularda da bunun tam tersi davranıyor. Örneğin ev alacağız elimizdeki para manzaralı, içi sıfır yapılmış güzel ferah bir eve yetiyor. Ama esim binalarla iç içe, içi tadilat gereken evleri tercih ediyor para artsın diye. Ev bir kere alınıyor ya.
Sizce neden eşim bir kere yapılacak olan seylere deger vermiyor. Paramız onada yetiyor diyorum ben o evde ömür boyu yaşayacaksam istediğim gibi olsun diyorum.
Artık bana mı yoksa kendisine mi deger vermiyor anlayamıyorum.
Ben ona kıyafet almazsam kendisine 1 çorap almıyor. Yaşam kalitesi 0 sanki çalışmak için gelmis dünyaya. Insan çalıştığının karşılığını almak istemez mi ???
Yanlış mı düşünüyorum? Bu sorunlarımı nasıl halledebilirim fikirlerinizi bekliyorum?
Sinek küçüktür ama mide bulandırır diyorlar. Bu sorun benden veya ondan mı kaynaklanıyor çözmem lazım bu durumu. Hamilelik düşünüyorum birde çocuk yaparsam dönülmez yola girmek istemiyorum....
Her yoruma açığım
Ben 23 eşim 29K
Kaç yaşındasınız canım
Ya etraftakilere özenme durumum hiç yoktur. Özentilik yapıp sacma sapan kutlamalar isteyen biri degilim. Evlilik teklifi dahi yapmadi yani . Ama yapma yapma biryere kadar istedigim seyleri dahi yapmamaya başladı ağız bükmeye başladı öyüzden rahatsız oldum düzelir mi bilmiyorumBu arada eşim benim de sinirlerimi bozuyordu. Genel olarak erkekler öyle. Kadın gibi ince düşünemiyorlar maalesef. Ondan olumlu düşün.
İşte 23 çok genç :) Böyle küçük şeyleri dert etme, tamam anlıyorum içinde uhde kalmış ama bu saatten sonra dış çekim yapılmadı diye canını sıkma o kadar önemli bir durum değil. Ev konusunda sen çalışıyor musun bilmiyorum ama pandemi herkesin önceliklerini değiştirdi, çekinceler arttı. Bütçenizden bir tık daha düşük bir ev almak bence de mantıklı ayrıca neden ev bir kez alınsın? Maddiyatınız yettikçe yenilersiniz? Asıl bütçenizin tamamını kullanıp sonra öngörülmeyen bir sıkıntıya düşerseniz bir daha ev alamazsınız hatta elinizde ki gidebilir...Ben 23 eşim 29
Bu düşünce tarzınız evet çok güzel bende böyle düşünmek içim kendimi çok zorluyorum. Evlilik teklifi vs bunlar bizde hiç olmadı. En azindan cok istedigim dış cekimi yapar dedim ama nafile kavga bile ettik yani. Taviz verdikce sanki hepten hicbisey yapmayalım para cepte kalsin diye düşünüyor. Kendisinede hiç deger vermiyor. Pantolonu yırtılsa bile afedersiniz gidip yenisini almak aklına gelmiyorBazı insanlar çalışarak mutlu olur.
Ayrıca harcamanıza karşı değil.
İhtiyacınız olduğunda veriyor.İstediginizi almanız konusunda problem yaratmıyor.
Taşınmaz gibi yüklü bir meblağ ödenecek durumlarda ise paranın bütününü bağlamak istemiyor.Genelde böyle insanlar her daim b planı için para tutma egiliminde olur.
Dış çekim,insan için karışmak vs vs.. bunlarıda sevmiyor olabilir.
Bazıları otobüs durağında otururken bile şakır şakır fotoğraf cekinip sosyal medya da paylaşabiliyor.Bazilarina ise bu hareket hic cazip gelmiyor.Yani sizinkisi sevmiyor böyle şeylere hatta sorsanız kendisine boş geldiğini bile söyleyebilir.
Ben burada bir problem göremedim.
Eşiniz biraz kontrollü,çok fazla göz önünde bulunmayı da sevmiyor.
Ben anlayışla karşılardim.
1 senedir erteliyordum çocuk yapmayı ondan oyle yazdım yanlış anlaşılmak istemem.Çocuktan sonra ölmüyoruz ki niye dönülmez yola girilmiş olsun? Bu cümleye takıldım.
Yani anlatmak istediğim de bu aslında..Pantolonu yırtılsa bile afedersiniz gidip yenisini almak aklına gelmiyor
Dış çekim iki kişilik birsey demek ki O istemiyor.Bu düşünce tarzınız evet çok güzel bende böyle düşünmek içim kendimi çok zorluyorum. Evlilik teklifi vs bunlar bizde hiç olmadı. En azindan cok istedigim dış cekimi yapar dedim ama nafile kavga bile ettik yani. Taviz verdikce sanki hepten hicbisey yapmayalım para cepte kalsin diye düşünüyor. Kendisinede hiç deger vermiyor. Pantolonu yırtılsa bile afedersiniz gidip yenisini almak aklına gelmiyor
Yahu bu adamla evlenmek zorunda mıydı ? Yani madem kafası hayat görüşü uymuyor , insanları zorla silahla mı veya kura ile mi evlendiriyorlar. Eşiniz bugün size gelse artık saçını sarı yap, git bronzlaş sonra estetik yaptır ben öyle kadın istiyorum dese ne dersiniz ? bunun ondan bi farkı yok ki, adam bana uymuyor diyor zihniyet olarak ama evlendikten sonra diyorBen sizi haklı buldum varken en iyisini ben de isterim. Bence siz aman huzurum bozulmasın diye isteklerinizi hep ertelemissiniz ve bu esinizde ne de olsa ses çıkarmıyor diyor ve taviz tacizi doğuruyor. Diretin ben bunu istiyorum diyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?