Çok haklısınız. Keşke birimizden birisi bekleseydi. Hamilelik sonra olurdu aslında.Bu zamanda ikinizin de birbirine ihtiyacı var. O sigarayı bırakmış sen hamilesin. Senin hormonlar tavan onun sinirler. Tiryaki için bu süreç çok yıpratıcı oluyor. Aynı anda zorlu sürece girmeseydiniz keşke.
Zor biraz canım, onun siniri sana değildir emin ol. Sen sarıl kokla eşini :)Çok haklısınız. Keşke birimizden birisi bekleseydi. Hamilelik sonra olurdu aslında.
Ama işte şimdi çare arıyorum. Ama yok görünüşte.
Evet kendiside diyor sinirim sana değil diye. Ama nedense bende onun yaklaşmasını istiyorum. Offf offf çikmaz bir sokaktayim. Haaa çıkarım ama 9 ay sonraZor biraz canım, onun siniri sana değildir emin ol. Sen sarıl kokla eşini :)
Bırakmasını sen istediysen eğer o da zorlar .yani baskı altında hissediyor olabilir kendisini... Kaç aylık bebiş ?Evet kendiside diyor sinirim sana değil diye. Ama nedense bende onun yaklaşmasını istiyorum. Offf offf çikmaz bir sokaktayim. Haaa çıkarım ama 9 ay sonra
Tüh, keşke çaresi olsa. Şu hormonlardan ne hormon mış be. Nasıl davranacayımı unutum.Siz değil hormonlar konusuyor vallahi.. Öneri sunmak ta zor..
Yok zorlama yok. Kendisi istedi. 2.5 ayBırakmasını sen istediysen eğer o da zorlar .yani baskı altında hissediyor olabilir kendisini... Kaç aylık bebiş ?
Sağlıkla gelsin dünyaya. Neyse sen zorlama adamı biraz alttan al o da zaten kendini toparlar yakındaYok zorlama yok. Kendisi istedi. 2.5 ay
Teşekürler desteğiniz için.Sağlıkla gelsin dünyaya. Neyse sen zorlama adamı biraz alttan al o da zaten kendini toparlar yakında
Tüh, keşke çaresi olsa. Şu hormonlardan ne hormon mış be. Nasıl davranacayımı unutum.
Kavga olmasın :) kendini telkin et sonra da eşini :) sen saril kocana op kokla geri dönüşü mutlaka olurTeşekürler desteğiniz için.
Ben zorlamıyorum ama bazende benim sabrım kalmıyor ve bügünki gibi taşıyor ve kavga çıkıyor.
Evet hem bebek için hem benim için hemde kendi sağlığını düşğndüğü için.İkinizi de kastedıyorum oda hormonlarla bas edıyor suan sıgara bırakmak ta zordur yani ah ah tam karambole düşmüşsünüz :) bir yandan eşinin boyle yapması da takdıre sayan bebek için bıraktı galıba zamanlamaya bakarsak.
Teşekürler. Dediğinizi yapıyorum bazen ama işte bazı zamanda ... olmuyor.Kavga olmasın :) kendini telkin et sonra da eşini :) sen saril kocana op kokla geri dönüşü mutlaka olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?