Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Lesliee nedir acaba? Heval hanım atalet var evet üzerimde. Ben bile kendimi tanıyamıyorum.
Bir tane bile arkadaşım kalmadı. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Zaten İstanbul'da doğru düzgün arkdaşlık bulmak zor. Herkes yaşam telaşında. Ne bileyim bir de şişman şişman insan içine çıkmaya utanıyorum.

serapcım şu an kocana odaklanmamaya çalış... buradan sana sürekli destek olan birileri olacaktır unutma... kocanla boşanacak bile olsan yeni hayatına fit başlamalısın... her açıdan bu seni iyi hissettirecektir.. motivasyonunu sürekli zinde tutacak bir yöntem bulmalıyız.. diyet başlıgında çok güzel motivasyon paylaşımları var ve orayı incelediginde bir çok bayanın bu psikolojik şiddete magruz kaldıgını göreceksin... arkadaşım borç alabilecegin herhangi bir akraban, arkadaşın varmı... 100 tl bile alsan bu seni bayag bir süre idare edecektir..

Ay inan cok uzuldum canım ya bak madem doktora izin vermiyor ewde zayıflamaya calıs yesıl cay oc ekmegı tamamen kes bıraz zaman alır ama olsun eşine fırsatını verme boyle bı herıften herseyi beklenir Boran once Ayıflamaya bak

annen baban yokmu senin gideceğin bir yerin
zaten adam zıvanadan çıkmış uzaklaş ordan
bu ne be böyle açık açık aldatıyor seni öncelik bu bunu düşün bence
aşağılık herif önce evine bakmayı öğrensin
böyleleride erkeğim diye dolanıyor ortalıkta
çocuğuna karşı nasıl

Valla kocamda olsa bu sözlerı duysan kapıyı gosterır yol orda derım ney cekicem ya kızım var dıye bu kadar hakarete katılabilir mı ve kardes

Sindirmedim hiçbirşeyi içim öyle nefret dolu ki.. Anlatamam. Kendime ve o öküze kızıyorum. Oysa bekarken nasıl da peşimde koşardı. Her hafta sinemaya veya tiyatroya giden bir insandım. Evlendikten sonra hiçbirşey ama hiçbir şey sosyal hayat yok.
Tamam benim de hatalarım var. Ama yapayalnız elimde bir bebek, kendine bakan, herşeyi özgürce yapan üstüne başına alan, arkadaşlarıyla gezen... Bir koca....
Yani intikam almak istiyorum..
Çocuğumun babası da olsa canını feci yakmak istiyorum.
Çünkü o bana anneyim diye hiç saygıı duymadı köpek

leslie step tarzında bir egzersiz tarzı.. videolara internetten ulaşabilirsin.. leslie sansone.. bu egzersizle yarım saatte minimum 250 kalori yakabilirsin... ayrıca boyuna kilona göre günlük kalori ihtiyacına bakabilirsin.. bu bir çok sitede var... diyelimki 2200 kalori.. sen 1200 kalorilik bir diyet yaparsan günde 1000 kalori eksik almış olursun... ve bu şekilde 1 haftada mutlaka 1 kg verebilirsin metabolik bir rahatsızlıgın olmadıgı sürece... unutma arkadaşım her 7000 kalori 1 kg demek... 7000 kalori fazla alarak 1 kg alırsın
7000 kalori eksik alarak 1 kg verebilirsin
(tabii bu iç aşagı beş yukarı)

ben 7.takım cuma zayıflama yarışmasındayım gel diyorum ama henüz bişey yapmadı
1 ayda 9 kilo verdim ki çok aşırı bir kilom yok
konu sahibi 1 ayda bile çok çok fazla verebilir
istek önemli arkadaşım yaa

boşan bu adamdan bundan sana hayır gelmez
kimseye boşan demedim ben ama bu kadarı fazla lanet herif

Ya hersey kilo mu. Aslinda onun yüzünden aldim bu kilolari.
Diyet yapucam desem, markete gidip yesillik filan alcam desem para vermiyor. Cocuga bak yürüyüş yapicam desem bakmiyor.
Cildiricam
canım koy çocuğu puset midir ona yürü onla beraber
kendi zevkine göre alıyorsa da az ye
spor yap ev de
sende biraz bahane arıyorsun
eşinin yaptığı doğru değil ama seninde 30 kilo alman doğru değil.

Ya arkadasım kusura bakma ama madem bır ayda dokuz kılo verdın sormak ıstıyorum ben 64 kg az bı göbek sorunum var bana ney önerirsin bu konu dışında ama kusura bakmayın mrk ettım

Terbiyesiz elbet rabbim bunu bildiği gibi yapacak lütfen sakin olun üzülmeyin ona uzuldugunuzu gösterip sevindirmeyin. Başaracam diye içinizden söyleyip durun inşallah olacak

Var. Anneme acil bir şey için lazım desem gönderir bir 100-200 lira

Kocanın sözlerinden daha ağır olanı senin kendine bunları layık görmen bence.
Kendine acıyıp hep bir bahanenin arkasına sığınıp kendine acımayı seviyorsun.
Önce bir kendine saygı duymayı öğren,o salak kocan için değil kendin için zayıfla.
Zayıflamak için spora veya doktora gitmen gerekmiyor illa.
Evde spor yap,apartmanın merdivenlerinden in,çık.Normalde ne yiyorsan yarısını ye.
Bebeğin biraz büyüdüğünde de hemen çalışmaya başla.Tüm paranı bakıcıya vermek zorunda kalsanda çalışmak şu psikolojiden çıkmana yardımcı olur.
Kocan hakkında yorum bile yapmıyorum,zira senin kendinle ilgili problemlerini halletmeden bu adamı boşayamayacağın o kadar belli ki.

yaa canım inan çok üzüldüm.eminim sen çok daha üzgünsündür.ama üzülmek çare değil. oturduğun yerden akıl vermek kolay diyeceksin ama aklıma başka bir şey de gelmiyor. önce aileni güvendiğin birilerini ara. kendini yalnız hissettiğin için bu adama katlanıyorsun. arkanda birileri olsa sevgisiz bir ortamda bir saniye durmazsın kendini ona mecbur hissetme. kilo verme meselesine gelince hayatını yoluna koymalısın önce. eşinle evinde mutlu olamadıktan sonra o adamın yanında bir gram vermek bile çok zor diye düşünüyorum. ailene sevdiklerine güven.çocuğunu böyle bir adamın elinde sevgisiz büyütemezsin. kafanı topla ve sağlam dur. kilo verme ve güzelleşme sonradan gelir zaten. bir kadını önce mutlu olmak güzeleştirir. bu arada bazı acımasız yorumları okudum. kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçekten.
eşinle görüşen kadınlar evli ve çocuklu olduğunu biliyorlar mı acaba?
iyi düşün ve iyi karar ver arkadaşım. ve sakın kendini mutsuzluğa yalnızlığa itme. kendine güven.

biz serap'a destek olursak isteyecektir
tahminim şu an gözünde çok büyütmüş durumda
verilemeyek bir kilo var sanıyor olabilir
veya kendinin bunu başaramayacagınu düşünüyor
bunun öyle olmadıgını farkettigi gün herşey bambaşka olcaktır
eger biz burada birbirimize yardımcı olmak istiyorsak
arkadaşımıza bunun zor olmadıgını hissettirmeliyiz..
hangimizin umutsuzluga kapıldıgı konular olmamıştırki
ve bu umutsuzluk bizim motivasyonumuzu düşürmemiştir
KİLO VERMEK ZOR DEGİL ARKADAŞIM
HELE Kİ KADINLAR KULÜBÜYLE BİRLİKTEYKEN HİÇ DEGİL

Ya arkadasım kusura bakma ama madem bır ayda dokuz kılo verdın sormak ıstıyorum ben 64 kg az bı göbek sorunum var bana ney önerirsin bu konu dışında ama kusura bakmayın mrk ettım
jillian 30 day diye bir program var hatta takım arkadaşlarım topik açtı 5 ocakta başlayacak
ben diyet yapmadan ilk on günlük levelinde belden 4 kalçadan 6 cm inceldim link atayım sanada bir bak istersen

öyle tabiki
önemli olan istek diyetisyenede gitse istemedikten sonra olmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…