kesinlikle çok büyük bir terbiyesizlik...Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
inandınmı şu yazılara bankacıyım diyor. tayinimiz çıktı diyor sonra istanbula diyor veiş bulamadım diyor kocam hep et getiriyor diyor. bana para vermiyor diyor diyorda diyor. hepimiz o yollardan geçtik evlendiğimde 56 kiloydum hamilelikte 84 kilo oldum eee tamam .. ama doğurduktan sonra 6 ay sonra 60 kiloya indim nemi yaptım evdeyim emziriyorum taktım göbek kasetini salla babam salla patates haşladım bol su içtim.ve ben bunları yaparken eşim için değil kendime olan saygımdan yaptım ve şu an oğlum 5 yaşında azıcı azıcık gene kilo aldım 69 oldum ve gene dikkat ediyorum.. o yüzden kimse çıkıpta şu yukarıdaki dertler gibi ağlamasınn.. tahammül edemiyorum zayıf krakterli kadınlara..Öküzün önde gideni..
Yaaa sen ne kurnaz adamsin surekli fake adres alip hep serap nickini kullaniyosun seri katil gibisin valla.yine yazmissin hikayeyi hayal gucune hayranim ama bak soylemeden yapamicam sekerim
Niye olaya tek tarafli bakiyorsunuz. Evlenip baska bir sehire taşınıp, babasizligi yasayip esinde sevgi arayip bulamayip ustune bir de dogum.kilolari, daha bir suru sikintilar.
Böyle bir hayatınız oldu mu...
Hırsızın hic mi sucu yok.
Böyle bir adamla sevgisiz bir ortamda yasasaniz ne olacakti...
Allah yasatmasin...
Ama zayif olup sismana akilvermek kolaydir.
Nice kisiler taniyorum uc kisilik yiyor hic kilo almiyor.
Iyi okusaydin ona degi digimi gorurdun konu sahibi "deseki saglik sorunum vardi oda yok" sagkiktan kaynaklansa tepkimin hepsi adama olurdu ama keyfe keder yiyip onca kilo alip yinede begensin demek cok bencilce biriyle tanisirken azbucuk dis gorunusune bakarsin tanidikca huyunuda seversin zamanla .... yani onemli olllan ic guzellik hikayesini yeniden yazmaya gerek yok benim saglik sorunum yokken kendi kendimin vucudunu mahvedip esimin karsina o halde gecsem ilk ben utanirim onun bisey demesine gerek yok olay saglik filan degil evlendin diye perperişan kendimi sakayim begensin demekte sacma
Arkadaslar sizden baska anlatacak kimsem yok.
Evlenmeden once (uc yil oluyor) yetmiş bes kiloydum. Boyum 171cm
Bankada calisiyordum. Esimle orada tanistik evlendik. Onun isi yuzunden tayini cikti diye baska bir sehire tasindik yapayalniz kaldim.
Bir de hemen bir cocugumuz oldu. Ben de stresten yalnızlıktan kendimi yemeye verdim. Once 10 kg falan alinca kilo vermeye karar verdim. Ama beni ne sporaE gonderdi,ne market icin para verdi. Ozel Dr.a bile gondermedi. Ben de iyice tedim.sistim, yedim sistim. Su anki kilom, utaniyorum yazmaya 105...
Bana evde hakaret ediyor.. Su haline bak, ayna catlayacak, cocukla yatm ezersin filan daha neler neler..
Tv da zayif kadinlari gorunce , iste bu da kadin, bu da kadin demeler...
En son biriyle konusurken yakaladım. Canimli filan.
esime daha ben ne oluyor demeden,
E sisman sisman senle mi gezecegim dedi.
Ne olur akil verin ne yapacahim. Bir de kizim car ortada..
Çok teşekkür ederim yazınız çok samimi geldi... SAnki kardeşim gibi çok sağolun. Eşimden görmediğim yakınlığı böyle hiç tanımadığım bir insandan görmek...kesinlikle çok büyük bir terbiyesizlik...
arkadaşım kesinlikle kendin için
özgüvenin için
çocugun için zayıfla..
ve zayıflayıp terket kocanı..
evet kilonu bir şekilde kontrol altına alabilirsin
hepimiz yardımcı oluruz sana
emin ol burada hepimiz birbirini görmeyen kankalarız
ve senin yanındayız
ama unutma kilonu düzene soksanda
on sene bilemedin yirmi sene sonra yaşlanacaksın
ve o zaman kocan hiçbirşey bulamazsa bunu bahane edecek
önce senin özgüvenin yerine gelmeli
kilonu verip kocanı da aldıgın yere iade etmelisin
resmen duydusal olarak defolu bir insanla birliktesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?