Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Sevgili konu sahibi, kiloyu eşin için değil vereceksen de kendi sağlığın için ver.Ciddi hastalıklar getiren bir şey fazla kilo.Kendin ve çocuğun için yap, odun kocan için değil.

kesinlikle çok büyük bir terbiyesizlik...
arkadaşım kesinlikle kendin için
özgüvenin için
çocugun için zayıfla..
ve zayıflayıp terket kocanı..
evet kilonu bir şekilde kontrol altına alabilirsin
hepimiz yardımcı oluruz sana
emin ol burada hepimiz birbirini görmeyen kankalarız
ve senin yanındayız
ama unutma kilonu düzene soksanda
on sene bilemedin yirmi sene sonra yaşlanacaksın
ve o zaman kocan hiçbirşey bulamazsa bunu bahane edecek
önce senin özgüvenin yerine gelmeli
kilonu verip kocanı da aldıgın yere iade etmelisin
resmen duydusal olarak defolu bir insanla birliktesin...

Eşinizin yaptığı büyük terbiyesizlik, ama siz de kendinizi çok koy vermişsiniz. Eşiniz için değil öncelikle kendiniz için değişmelisiniz. Can sıkıntısından kilo aldım diye de bir bahane kabul edilemez. Birazcık kendinize güvenin, o lafları nasıl söyleyebilir eşiniz size ? Siz karşısında ezildikçe o kendini haklı çıkaracak. Tamam adam kesinlikle suçlu, ama kadınlar da kendilerine bakmak zorundalar, öncelikle senin kafana koyman lazım, eşin için değil kendin için zayıfla...

Burdaki konulari gordukce kocam konusnda ne kadar sanski oldugumun tekrar tekrar farkina variyoruym ve rabbime sukrediyorum.nasil bi adam o ya insan esine nasil boyke bisey der anlamiyorum kimse kilolu olmak istemez bende ilk cocugumdan sonra asiri kilo aldim ama allaha sukur esim kilokusun bike demedi simdi zayifladim cok sukur ama senin yerinde olsam once buyk bi hirsla zayiflar sonrada bosarim o koca okcak adami .

Öküzün önde gideni..
inandınmı şu yazılara bankacıyım diyor. tayinimiz çıktı diyor sonra istanbula diyor veiş bulamadım diyor kocam hep et getiriyor diyor. bana para vermiyor diyor diyorda diyor. hepimiz o yollardan geçtik evlendiğimde 56 kiloydum hamilelikte 84 kilo oldum eee tamam .. ama doğurduktan sonra 6 ay sonra 60 kiloya indim nemi yaptım evdeyim emziriyorum taktım göbek kasetini salla babam salla patates haşladım bol su içtim.ve ben bunları yaparken eşim için değil kendime olan saygımdan yaptım ve şu an oğlum 5 yaşında azıcı azıcık gene kilo aldım 69 oldum ve gene dikkat ediyorum.. o yüzden kimse çıkıpta şu yukarıdaki dertler gibi ağlamasınn.. tahammül edemiyorum zayıf krakterli kadınlara..

Parkta yürüyün et de diyet için çok önemlidir. Protein alarak kaslardan daha az kaybedip daha az sarkarsınuz. Gerçek anlamda daha hızlı kilo verirsiniz. Yanına ds bi sebze oh mis. Sebze de almıyo demeyin

maddi imkansızlıkta çok büyük bir etken... konu sahibi diyorki dolabı etle dolduruyor başkada bir şey almıyor.. şahsen ben vejetaryan biri olarak böyle bir ortamda asla diyet yapamazdım... sürekli evde daimi bulunan makarnaya falan yüklenmek durumunda kalırdım... Allahım yardımcısı olsun arkadaşımızın.. belliki samimi görüştügü arkadaş ortamıda yok şu an için... bence elbirligiyle arkadaşımıza destek olmalıyız...

Kilolu olabilirsiniz ama bu size ne hakaret etmesini ne de başka kadınlarla konuşmasını haklı gösterir. Zayıflayın ama kendiniz için, eşiniz için değil!

Neden kilolusunuz?
Saglik problemleriniz olmadığı halde?
Corbayla bile ekmek yiyip,üstüne 50 cesit yemek yiyenlerdenseniz, olasidir...

Gerçekten ayıp yaa bu nasıl seviyesizlik yaziklar olsun ...hakarete bak çok acı aynı ortamda bu adama iyi dayanıyor sun. Sizin kendiniz için sağlığınız için yapmanız gereken biran önce kilo verip sagliginiza kavuşmanız. Size yazık önce ozguveninizi toplayın sonra yavaş yavaş zayıflayin Evde de haraket yapabilirsin bol su iç ve allah için unlu şeylerden uzak dur iradeli ol başarılar De. Sonra eşinin icabı bakarsın .neyapacagimi gidisata göre karar verirsin.

Bugün kahvaltıda tabağıma biraz peynir zeytin koydum. Bir tane de yumurta haşladım kendime. Tabii tabak görüntü olarak az görünüyor. Şöyle bir bakıp kahkaha attı bununla doyacak mısın dedi. hiçbirşey demedim. İçimden sen görürsün dedim. ama ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Bir de zayıf kadın filan demişler. Ya siz benim yaşadıklarımı yaşayın sağlam durun ondan sonra bişeyler söyleyin. Buraya beni eleştirin diye yazmadım. Ben de biliyorum yememeliydim, kendime dikkat etmeliydim filan. Herkes bir değil ki her insanın bir zayıf düştüğü zaman dilimi vardır.

Bu arada yılbaşında da evde olmayaçakmış. Nereye gideceksin dedim. Biz evde yalnız mı kalacağız diyorum. Sen ve bebek 3 kişi sayılırsınız zaten diyor. Yani herşey de aşağılama bıktım artık.
6 aylık hedef koysam bile sözlerine nasıl katlanacağım?

arkadaşım öncelikle üzerine oturan atalettten bir silkin... evet çok incinmişsin ama asla başaramayacagını düşünme... mümkün olsa bir yerlerden domates , yeşillik tohumu falan bulabilsen... evde olabildigince yetiştirirdin... ayrıca çocuk uyurken evde lesliee yapmaya çalış... gerçekten çok güzel sıkılaştıgını farkedeceksin.. evin inretneti kotalıysa birilerinden rica edip indirmeye çalış..

Çok teşekkür ederim yazınız çok samimi geldi... SAnki kardeşim gibi çok sağolun. Eşimden görmediğim yakınlığı böyle hiç tanımadığım bir insandan görmek...
Sağolun..

Serap durumuna uzuldum ama kilolusun diye degil, aldatilmayi cok rahat sindiriyosun bu sorun. Belli ki psikolojin bozulmus kendini ciddi ciddi aldatilmayi hak eden kadin konumuna getirmissin zihin dunyanda. Bir an once kilo ver, kocan icin degil kendi kaybettigin ozguvenin icin. Karatayi oneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…