Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

'' donuna kadar her şeyini elinden alacağım, hazır ol!'' yaz bırak

bakı vallahi kardeş o kadar yerken düşünecektin bunu:))

Boşan diyenleri tasvip etmem ama ;
önce zayıfla sonra BOŞAN.
asla affetme öyle bir tekme at ki sürünsün

Ya kendıne baksın önce bu erkeklerdeki özgüven oldukca komık.. ama onlardakı bu ozguvenın sebebı ne yapsa ona yaranmaya çalısan kadınlar..
sözüm size değil genelleme yaptım....
kendıne baksın once onlar , ne erkekler gordum tip yok meymenet yok fıstık gıbı kız peşinde..
sen kımsın kı once :)

zayiflamak icin illaki diyetisyene, ozel dr`a gitmeye gerek yok, bahaneler uydurmayin siginmayin bu dusuncelere.
zayiflamayi kafaya takarsan zayiflarsin, bu kadar basit.
agzini tutacaksin, bol su, bol yuruyus, spor(evde de yapabilirsin).
pes etmeden, inatla, zamanla, sadece zayiflamaya odaklanarak. en gec 1 yil sonra istedigin olculere gelirsin.
tek amacin, odagin bu olsun. eski zayif bir resmini dolaba as, hep gozunun onunde olsun, ve o hale gelmek icin elinden geleni yap. ac kalmadan iskence cekmeden. zamanla, yavasca, inatla.
ve sonra postala bunu.

o kadar yerken düşüncektin ne demek ya erkekleri geçtim kadınlarda bi tuhaf !

yuh yani ayıp böyle denir mi ??
canım bir güzel zayıfla boğazını tut ve onu bırak sana ondan hayır gelmez hadi eski mutluluğunuzu yakaladınız diyelim yaşlanınca Allah korusun yataklara düşüp elden ayaktan kesilince bu adam sana bakmaz ölüme terkeder[/QUOTE]

Arkadaşlar uzun zamandir yazmiyordum. Bir sürü nir sürü olaylar oldu. Ben annemin yanina taşındım. İse başladım. Kizima annem.bakiyor. Evin ihtiyaçlarını filan karşılıyorum anneme de az da olsa harçlık gibi birsey veriyorumm. Gayet iyiyiz o anlamda. Para simdilik kiti kiyina yetiyor ama olsun.
Esim olacak serefsizin de o kadin iyice parasını pulunu yemiş. Evdeki tv yi filan bile satmış. Kredi karti borcu olmus 8.000 tl. Hic umrumda degil. Kilo vermeyi beklemeden davayi actim.
Bu arada 6 kg verdim. Diyetime devam ediyorum daha da vericem insaallah.
Hayvan esim kac kere evin önüne geldi. Telefonda yalvariyor, ağlıyor pişmanım diyor ama nafile. Istemiyorum bitti.
Birkac kere çocuğu gorsun diye dışarda buluştuk gerizekali öküz cicek almis, yok altin yüzük almış hediye. Tabii ki kabul etmedim. Kilolu olsam da cok guzel giyindim karşısına ciktim. Yok bir de diyor ki, cok gizelsin filan. Defolsun.
Kendimi bir hapishaneye bırakmıştım uzun zamandir. Bir süre zorlansam da cok iyiyim artik. Kendime güveniyorum. Hepiniz de destek verdiniz cok sagolun.
Bir kadının kafasina koydu mu neler başarabileceğini gösterdiniz...

helal olsun

Okadar hakarete gurur kırıcı sözleri unutamazdınız zaten yutulmayacak şeyler oda kadın buda ne demek .. İnsan isterse herşeyi başarır helal olsun aynen devam süpersiniz..

önce o adamı boşa. sonrada bi güzel zayıfla. böyle bi damla hayatını sürdürmiceksin herhalde. dönsünde kendine baksın

Helal olsunnnn

Tek kelimeyle BRAVOOOOO

Serap senin yanaklarını sıkar öperim işte bu yaa içim coştu resmen herkes hakettiğini yaşar boşver onun bunun koynunda gez parayı pulu tüket sonra kuyruğu kıstır gel yok yeaaa

evet sizi destekliyoruz hepimiz coskuyla.
Lutfen azminizi kaybetmeden devam edin. Kilo vermeye de devam edin, kendinizle yeniden barisin ve o adamsiz yepyeni bir hayata hazirlanin.
Biz kadiniz. Herseyin ustesinden geliriz.

Asil zayif karakterliler, o despot, buyurgan tavirlarin altina saklanip, pisman olduklarinda zavalli kediciklere donen erkekler!

Ya var ya yeniden doğmuş gibiyim. Tek sorunum kilo. Ama onu da halkediyorum. Boşuna eziyet çekmişim. Asil başlama enerjisi kendi içindeymiş. Cok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…