Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Ben de isteyerek almadim bu kilolari. Psikolojik bir durum. Belki de mutlu olmak icin tek yol gibi.
Sigara gibi yani..

Eline oklavayı al adamın gözünü korkut biraz. Ezik durma yanında. Sana böyle davranmasına izin verme.
Ya yemek yapmasın, tüm kontrol kadında. Yemek yapmasın, çamaşırını yıkamasın, ilgilenmesin bakalım yine yapabiliyor mu hadsiz. Bu adamları bir odaya tıkıp vericen dinamiti.

Canım benim boşan diyemem (çünkü bu bi vebal bence) ama esine unutamayacagi bi ders ver bence .bi defa öldüm bittim demekle olmuyo kocanın karsisindada olsan dik dur iradeni kullan zayifla (yapamayacagin bisey mi bence degil) bakımlı ol eminim esin yaptıklarına bin pişman olacak.Tv'de yüzlerce örneğini gördük eşi şişman diye ayrılan adamlar kadın taş gibi olunca bin pişman barismak istiyorlar .onlar yaptıysa sende yapabilirsin öncelikle kendine güven ve değişim için gereken ne varsa yap

Evet dogru. Bir kere anne olarak kiymet görmedim. Doğum hediyesi istedim. Dedim hatira kalsin onu bile cok gordu. Ama kendi evlendigimizden bu yana 3.arabası

Bir acidan haklidiniz belki ama baska bir şehirde yapayalnizsiniz.. Isiniz yok.arkadaşınız yok.
Ben de 45 kg olsam.belki sizin gibo yorum yapardim
Bende baska sehirdeyim suan calismiyorum ve hic arkadasim yok koca gun yatiyorum diyet yemek kullanmiyorum yuruyus yapmiyorum evde bir iki hareket calisiyorum kendim okadar ve gram almadim illa diyet olmasina gerek yok az ye sende tut kendini yemekten baska oyalanacak sey mi yok ?? Bu kilolari raddeye gelene kadar gorup ben napiyorum ya deyip iradeli olsaydin keske benim kuzende kiloluydu bi hirs yapti 60tan 49a dustu diyet yemek almadi spor salonunada gitmedi bogazini tuttu kiz

ne yapacağın belli. önce bir güzel zayıflayacaksın çok değil 70 olsan dal gibi olursun boyun kısa değil. tabi bu süreçte o insan müsveddesine kadınlıkta yapmayacaksın. madem şişmansın kendi işini de kendisi görsün her anlamda ev işide dahil. zayıfladığında da zaten tecrüben var adam gibi iş bul ve terket. tüm bunlar taş çatlasın 6 ayını alır

Erkekler gerçekten çok bencil.NE kadar iyi ev hanımı olsanda hiç birşeyi begenmezler.Artık uğraşacak bişey kalmazsa kiloya laf vururlar.

Ben size katılmıyorum. Sizin eşiniz kilo alsa yada hasta olsa ne yapacaksınız? Ben hasta adamı ne yapayım diyip kapıya mı koyacaksınız? Yoksa bu sorunu çözmek için destek mi olacaksınız?

Evlilik iyi günde ve kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta değil mi?

Ya yemek yapmasın, tüm kontrol kadında. Yemek yapmasın, çamaşırını yıkamasın, ilgilenmesin bakalım yine yapabiliyor mu hadsiz. Bu adamları bir odaya tıkıp vericen dinamiti.

Kesinlikle haklısın. Böyle adamlara deliyi oynayacaksın gözünü korkutacaksın. Ah o adamı elime verecekler nasıl dize getiririm onu.
Konu sahibi sen de biraz kendine gel, böyle üzülmekle hiç bir şey halledilmez. ZAyıflıyor musun, adamı postalıyor musun ne yapman gerekiyorsa yapmalısın artık.

Ayrıca herkesin bünyesi ve metabolizma hızı bir değil. Nasıl oluyor da hakkında hiçbir bilginiz olmayan bir insanı kendinizle bir tutuyorsunuz? Kadında hormon bozukluğu var belki? Ayrıca streste kilo yapar.

Boğazını tutma ifadesi de hiç hoşuma gitmiyor. Kilo vermek o kadar kolay olsaydı bir tane kilolu insan olmazdı. Ama size göre hepsi hak ediyor bu durumu değil mi?

Iyi okusaydin ona degi digimi gorurdun konu sahibi "deseki saglik sorunum vardi oda yok" sagkiktan kaynaklansa tepkimin hepsi adama olurdu ama keyfe keder yiyip onca kilo alip yinede begensin demek cok bencilce biriyle tanisirken azbucuk dis gorunusune bakarsin tanidikca huyunuda seversin zamanla .... yani onemli olllan ic guzellik hikayesini yeniden yazmaya gerek yok benim saglik sorunum yokken kendi kendimin vucudunu mahvedip esimin karsina o halde gecsem ilk ben utanirim onun bisey demesine gerek yok olay saglik filan degil evlendin diye perperişan kendimi sakayim begensin demekte sacma

konu sahibi zayıfla bencede böyle bahanelerin arkasına sığınarak olmaz..Gururunu düşünüyosan evde bebeginle de olsa istersen yaparsın..Bana kalırsa senin zayıflaman dısında bu adamla zaten cok zor eve kendi istediklerini alıyor,neti kapattırıyor kafasına göre takılıyor sen konu mankenimisin o evde anlamadımki..Yani et alıyor yeşillik almıyor falan saçma..Bazı arkadasların dedikleri doğru ezik gibi ses etmediğin için adamda sınır yok hadsiz ukalanın teki..Az sesin çıksın nedir ya bana eşim öyle diyecek evi başına yıkarım bölesine deliyi oynicaksın elaleme rezil ediceksin ki adam olsun azcık..

Kiloyu bende bir bayana hiç yakıştırmıyorum..Para vermiyor alışveriş yapamıyorum falan hep bahane..Para vermese ne olur..Protein diyeti yapıcaksınız,un,şeker,tuz yok,ekmek yok..Salata+protein besleniceksiniz yani..Evinizde tavuk yada et yok mu? Bunlardan az miktar ve yanındada salata yiyeceksiniz..Yeşil çay içeceksiniz,bol su içeceksiniz..Spor salonuna gidemiyorsanızda evde yapılacak bir sürü hareket var,internetten izleyerek yapabilirsiniz..Ama eşinizin tutumuna gelirsek hiç hoş değil..Çok ayıp etmiş ve kalbinizi kırmış..Söylenmeyecek laflar etmiş..O konuda haklısınız..Ama kilo konusunda haksızsınız,eğer ki bir hormon hastalığınız yoksa bu kiloda olmak sizin seçiminiz..Aldığınız gibi bu kiloları verebilceğinizi unutmayın ve lütfen bahanelerin arkasına sığınmayın..Herşeyden önce sağlığınız önemli...

Boşanmak için daha ne kadar rencide etmesini bekliyorsunuz bu küstah pisliğin?
Size şöyle diyet yapın böyle spor yapın demicem. Herkes kendi vücudunu tanır.
Ama her şeyden önce şutlayın şu tezeği hayatınızdan.
Neden kilo aldığınız belli.
Çalışma hayatınız olmuş, yeniden başlarsınız. Ailenizin yanına gidersiniz bir süre.

Yaptırmayın bu saygısızlığı kendinize lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…