Ya yemek yapmasın, tüm kontrol kadında. Yemek yapmasın, çamaşırını yıkamasın, ilgilenmesin bakalım yine yapabiliyor mu hadsiz. Bu adamları bir odaya tıkıp vericen dinamiti.Eline oklavayı al adamın gözünü korkut biraz. Ezik durma yanında. Sana böyle davranmasına izin verme.
Evet dogru. Bir kere anne olarak kiymet görmedim. Doğum hediyesi istedim. Dedim hatira kalsin onu bile cok gordu. Ama kendi evlendigimizden bu yana 3.arabasıArkadaşım şimdi yazacağım yorum için el elin eşeğini türkü çığıra çığıra ararmış diyeceksin belki ama yazacağım. Bence önce zayıfla, ardından iyi bir işe gir ve bu adamı şutla.
Bu nasıl bir saygısızlık ya? İnsan kendisine evlat vermiş bir kadınla nasıl bu şekilde konuşur? Yazıklar olsun ne diyim.
Boyun uzun, o kilo sende o kadarda kötü durmaz. Zayıflamaya çalıştığını bu adama söyleme. Alaya alır gerizekalı sonra moralin bozulur vazgeçersin.
Nede olsa evladının babası kötü konuşmak istemem ama bundan bir cacık olmaz...
Bende baska sehirdeyim suan calismiyorum ve hic arkadasim yok koca gun yatiyorum diyet yemek kullanmiyorum yuruyus yapmiyorum evde bir iki hareket calisiyorum kendim okadar ve gram almadim illa diyet olmasina gerek yok az ye sende tut kendini yemekten baska oyalanacak sey mi yok ?? Bu kilolari raddeye gelene kadar gorup ben napiyorum ya deyip iradeli olsaydin keske benim kuzende kiloluydu bi hirs yapti 60tan 49a dustu diyet yemek almadi spor salonunada gitmedi bogazini tuttu kizBir acidan haklidiniz belki ama baska bir şehirde yapayalnizsiniz.. Isiniz yok.arkadaşınız yok.
Ben de 45 kg olsam.belki sizin gibo yorum yapardim
Ben size katılmıyorum. Sizin eşiniz kilo alsa yada hasta olsa ne yapacaksınız? Ben hasta adamı ne yapayım diyip kapıya mı koyacaksınız? Yoksa bu sorunu çözmek için destek mi olacaksınız?Niye adama giydiriyorsunuz bukadar ya konu sahibi kendini tutamamis yemiste yemis 75ken 105 olmus tamam adam fazla sert elestirmis ve yaptigi cidden kotu birsey hatta kaldirilamaz ama bi insanin kendini yiyerek o hale getirmesi vucuduna yaptigi saygisizliktir ee karsi taraf nasil saygi duysun adam kendi fitmiş kadinda evlenirken 75 ti sonucta deseki saglik sorunum vardi ondan oldu oda yok yemis yemis kilo almiş tabiki rahatsiz olur adam ben 45 kiloyum boyle begendi sevdi tutup 70 kilo olsam tabiki hosnutsuz olacak benim esim 180 boyunda fit adam birazda oyle bakin bence
Ya yemek yapmasın, tüm kontrol kadında. Yemek yapmasın, çamaşırını yıkamasın, ilgilenmesin bakalım yine yapabiliyor mu hadsiz. Bu adamları bir odaya tıkıp vericen dinamiti.
Ayrıca herkesin bünyesi ve metabolizma hızı bir değil. Nasıl oluyor da hakkında hiçbir bilginiz olmayan bir insanı kendinizle bir tutuyorsunuz? Kadında hormon bozukluğu var belki? Ayrıca streste kilo yapar.Bende baska sehirdeyim suan calismiyorum ve hic arkadasim yok koca gun yatiyorum diyet yemek kullanmiyorum yuruyus yapmiyorum evde bir iki hareket calisiyorum kendim okadar ve gram almadim illa diyet olmasina gerek yok az ye sende tut kendini yemekten baska oyalanacak sey mi yok ?? Bu kilolari raddeye gelene kadar gorup ben napiyorum ya deyip iradeli olsaydin keske benim kuzende kiloluydu bi hirs yapti 60tan 49a dustu diyet yemek almadi spor salonunada gitmedi bogazini tuttu kiz
Iyi okusaydin ona degi digimi gorurdun konu sahibi "deseki saglik sorunum vardi oda yok" sagkiktan kaynaklansa tepkimin hepsi adama olurdu ama keyfe keder yiyip onca kilo alip yinede begensin demek cok bencilce biriyle tanisirken azbucuk dis gorunusune bakarsin tanidikca huyunuda seversin zamanla .... yani onemli olllan ic guzellik hikayesini yeniden yazmaya gerek yok benim saglik sorunum yokken kendi kendimin vucudunu mahvedip esimin karsina o halde gecsem ilk ben utanirim onun bisey demesine gerek yok olay saglik filan degil evlendin diye perperişan kendimi sakayim begensin demekte sacmaBen size katılmıyorum. Sizin eşiniz kilo alsa yada hasta olsa ne yapacaksınız? Ben hasta adamı ne yapayım diyip kapıya mı koyacaksınız? Yoksa bu sorunu çözmek için destek mi olacaksınız?
Evlilik iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta değil mi?
Calisiyordum. Tayinle buraya gelince birakmak zorunda kaldimÇalışan bir bayan degilmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?