Eşim sismanim diye başka bir kadinla görüştüğünü soyledi...

Konu sahibi yedikce yedim yedikce sistim diye kendi belirtmiş bende ona gore yorum yaptim savunacagim diyede metabolizmasi yavas belkide ondan aliyor muhabbetine gerek yok oyle olsa eskidende sisman olurdu degil mi ? Ilk once az yemeyi denemesini soyledim bende sonuc degismesse tamamneyin tepjisi bu yedikce yesem bende siserim

Konu sahibi bilemez sağlık sorunu olup olmadığını. Obezite tedavisi görmek için diyetisyene başvuran insanlara bir sürü tahlil yapılıyor. Kişi bilse ne derdi olduğunu doktor tahlil yapmaz herhalde. Neyse...

Kırıcı olduğunuzu düşünüyorum, bu onun tepkisi. Kilo elbise değil ki insan hemen üstünden çıkartıp atsın. Zaman gerektiren bir şey zayıflamak, insanlara destek olmak lazım.

Ne münasebet yahu? Bir insan kendi vücuduna saygısızlık yaptı diye aldatılmayı ve devamlı hassas noktadan bel altı vurularak hakaret yemeyi mi hakeder?
Neresinden bakalım bu olayın?
İnsanlık dışıdır şu yapılan hareketler.
Kilodan hoşnut değilse, çok rahatsızsa açar boşanma davasını boşanır.

Eşinin diyestisyene doktora vs gondermedigini yazmiş oyuzden dedim ilk yemeyi kes iradeli ol bakti yemedigi halde sonuc alamiyor ozaman sikintisini anlar ama yedikce yiyerek ben niye kilo aliyorum denmez ne konu sahibinin yazdiklarini ne benimkileri duzgun anlamadan yazma artik

Niye olaya tek tarafli bakiyorsunuz. Evlenip baska bir sehire taşınıp, babasizligi yasayip esinde sevgi arayip bulamayip ustune bir de dogum.kilolari, daha bir suru sikintilar.
Böyle bir hayatınız oldu mu...
Hırsızın hic mi sucu yok.
Böyle bir adamla sevgisiz bir ortamda yasasaniz ne olacakti...
Allah yasatmasin...
Ama zayif olup sismana akilvermek kolaydir.
Nice kisiler taniyorum uc kisilik yiyor hic kilo almiyor.

hahahha buldum serapzede baciii. Acil bir cozum istemissin ya ... 300 kilo ol ve o kocanin ustune otur.. kazayla olume sebebiyet vermekten serbest kalirsin.. burda takilirsin gene zede zede :))

Aha da şimdi kocaynan kavga etmiştim. Dertli dertli takılıyordum kk da. Senin yüzünden gamsız damgası yedim attığım kahkahayla. Çok mutsuzum

Adami iyi yapmis yazdigimi goremedim ben orda siz nerden okudunuz oyle birseyi ? Elestiriler sert yaptigi yanliş hatta kaldirilamaz yazdim .. sonrakileri konu sahibinin kendi icin soyledim bir hirsla okumadan yorumuma saldirmayin artik

Bence her şeyden önce kendi sağlığın için zayıflamalısın. KK da diyet grupları var bence hemen birisine üye ol. Çok faydasını göreceksin. Güzel haberlerini alalım inşallah.

Pardon güzel kardeşim sende işini ona göre yapsaydin ama allah yar ve yardımcın olsun böyle adamla iyi günde kötü günde beraber olunmaz biran önce boşanma nafakanida alirsin

Bence sizin yazım dilinizde hata var.

fake misin değilmisin bilmem.... ama cevabım tatmin edici olacaktır...
bu kadar ağır sözleri , iğrenç, saygısız, şerefsiz bir adamın söylemiş olduğunu düşünerek yazıyorum.....
kadınsan: sen zayıf seviyorsan ve zayıf kadınlara gidiyorsan... bende şişman seven adamlara giderim diyeceksin...
erkeksen: karşındakinden bu sözleri duyduğunu düşün... hatta onunda senin gibi harakete geçtiğini....

Evlendim baska sehirdeyim evet calismiyorum arkadasimda yok senin gibi.. esinin sevgisizligi basindan beri mi var kilo sorunundan beri mi var bilmiyorum basindan beri varsa cocuk dogurman ustu e tüy dikmek olmus dogum kilosu dedigin cidden isteyip ve sadece istemekle kalmayip baslayan bi cok kadinin kurtuldugu bisey o kilolar omurluk degil yani esinide suclu buldum kilo aldin diye okadar agir konusmanin gozunu disari kaydirmasinin hicbir bahanesi olamaz ama burda esin ne pislikmis yuhh diyecegime sana cozum soyluyorum bahanelere siginma kendini sev diyorum ben yemeyi azalt ozaman bide bak sonuc aliyormusun almiyormusun zor degil

Ben yorumunuzu okudum da siz ne yazdığınızdan bihabersiniz.
Bu saygısızlığı ve terbiyesizliği için resmen kılıf uydurmuşsunuz adama.
Hoşnutsuz olmak başka kadını devamlı aşağılayıp rencide etmesi başka.
Neresinden bakıyorsanız olaya biraz empati yapın.

Kimse kendi vücuduna saygısızlık etti diye, "şişko, çocukla yatma ezersin, senle mi gezcem tabi zayıf kadınlarla görüşücem" gibi iğrenç hakareteleri yemeyi haketmez. Net.
Savunulacak bir tarafı yok bu olayın.

Y
Adami iyi yapmis yazdigimi goremedim ben orda siz nerden okudunuz oyle birseyi ? Elestiriler sert yaptigi yanliş hatta kaldirilamaz yazdim .. sonrakileri konu sahibinin kendi icin soyledim bir hirsla okumadan yorumuma saldirmayin artik
Ya ben sizin dediklerinize bozulmadim. Ne demek istediginizi anliyorum.
Ama bir basina bir bebekle gurbette olmak cok zor. Para yok disari cikip kafa dagitamazsin.
Kimse yok bebegi birakip az hava alsan.
Yani cok zor.
Hele de aktif bir is hayatindan sonra hersey bicak gibi kesildi.

Herseyden once insaniz. Kimse kilo aldi diye hakareti haketmez, etmemeli. Adam konu sahibini resmen asagilayarak sindirmeye calismis. Hele hic bir insan aldatilmayi haketmez, adamin aldatmayi masum hale sokmak icin uydurdugu mazerete bakin: kilolar. Kilolar bahanesi olmus. konu sahibi kusura bakmasin da adamin zaten karakteri bozukmus bahane ariyormus.
Eski halinize gore sanirim 30 kilo fazlaliginiz var. Verilmeyecek bir kilo degil. Is sizin ne kadar azimli ve kararli oldugunuza bagli. Bunu yapabilirsiniz. Siz fazla kilolarinizdan kurtulabilirsiniz de esiniz karakterini onarabilir mi onu bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…