Konu sahibi yedikce yedim yedikce sistim diye kendi belirtmiş bende ona gore yorum yaptim savunacagim diyede metabolizmasi yavas belkide ondan aliyor muhabbetine gerek yok oyle olsa eskidende sisman olurdu degil mi ? Ilk once az yemeyi denemesini soyledim bende sonuc degismesse tamamneyin tepjisi bu yedikce yesem bende siserimAyrıca herkesin bünyesi ve metabolizma hızı bir değil. Nasıl oluyor da hakkında hiçbir bilginiz olmayan bir insanı kendinizle bir tutuyorsunuz? Kadında hormon bozukluğu var belki? Ayrıca streste kilo yapar.
Boğazını tutma ifadesi de hiç hoşuma gitmiyor. Kilo vermek o kadar kolay olsaydı bir tane kilolu insan olmazdı. Ama size göre hepsi hak ediyor bu durumu değil mi?
Konu sahibi bilemez sağlık sorunu olup olmadığını. Obezite tedavisi görmek için diyetisyene başvuran insanlara bir sürü tahlil yapılıyor. Kişi bilse ne derdi olduğunu doktor tahlil yapmaz herhalde. Neyse...Iyi okusaydin ona degi digimi gorurdun konu sahibi "deseki saglik sorunum vardi oda yok" sagkiktan kaynaklansa tepkimin hepsi adama olurdu ama keyfe keder yiyip onca kilo alip yinede begensin demek cok bencilce biriyle tanisirken azbucuk dis gorunusune bakarsin tanidikca huyunuda seversin zamanla .... yani onemli olllan ic guzellik hikayesini yeniden yazmaya gerek yok benim saglik sorunum yokken kendi kendimin vucudunu mahvedip esimin karsina o halde gecsem ilk ben utanirim onun bisey demesine gerek yok olay saglik filan degil evlendin diye perperişan kendimi sakayim begensin demekte sacma
Kırıcı olduğunuzu düşünüyorum, bu onun tepkisi. Kilo elbise değil ki insan hemen üstünden çıkartıp atsın. Zaman gerektiren bir şey zayıflamak, insanlara destek olmak lazım.Konu sahibi yedikce yedim yedikce sistim diye kendi belirtmiş bende ona gore yorum yaptim savunacagim diyede metabolizmasi yavas belkide ondan aliyor muhabbetine gerek yok oyle olsa eskidende sisman olurdu degil mi ? Ilk once az yemeyi denemesini soyledim bende sonuc degismesse tamamneyin tepjisi bu yedikce yesem bende siserim
Niye adama giydiriyorsunuz bukadar ya konu sahibi kendini tutamamis yemiste yemis 75ken 105 olmus tamam adam fazla sert elestirmis ve yaptigi cidden kotu birsey hatta kaldirilamaz ama bi insanin kendini yiyerek o hale getirmesi vucuduna yaptigi saygisizliktir ee karsi taraf nasil saygi duysun adam kendi fitmiş kadinda evlenirken 75 ti sonucta deseki saglik sorunum vardi ondan oldu oda yok yemis yemis kilo almiş tabiki rahatsiz olur adam ben 45 kiloyum boyle begendi sevdi tutup 70 kilo olsam tabiki hosnutsuz olacak benim esim 180 boyunda fit adam birazda oyle bakin bence
Eşinin diyestisyene doktora vs gondermedigini yazmiş oyuzden dedim ilk yemeyi kes iradeli ol bakti yemedigi halde sonuc alamiyor ozaman sikintisini anlar ama yedikce yiyerek ben niye kilo aliyorum denmez ne konu sahibinin yazdiklarini ne benimkileri duzgun anlamadan yazma artikKonu sahibi bilemez sağlık sorunu olup olmadığını. Obezite tedavisi görmek için diyetisyene başvuran insanlara bir sürü tahlil yapılıyor. Kişi bilse ne derdi olduğunu doktor tahlil yapmaz herhalde. Neyse...
Niye olaya tek tarafli bakiyorsunuz. Evlenip baska bir sehire taşınıp, babasizligi yasayip esinde sevgi arayip bulamayip ustune bir de dogum.kilolari, daha bir suru sikintilar.Iyi okusaydin ona degi digimi gorurdun konu sahibi "deseki saglik sorunum vardi oda yok" sagkiktan kaynaklansa tepkimin hepsi adama olurdu ama keyfe keder yiyip onca kilo alip yinede begensin demek cok bencilce biriyle tanisirken azbucuk dis gorunusune bakarsin tanidikca huyunuda seversin zamanla .... yani onemli olllan ic guzellik hikayesini yeniden yazmaya gerek yok benim saglik sorunum yokken kendi kendimin vucudunu mahvedip esimin karsina o halde gecsem ilk ben utanirim onun bisey demesine gerek yok olay saglik filan degil evlendin diye perperişan kendimi sakayim begensin demekte sacma
hahahha buldum serapzede baciii. Acil bir cozum istemissin ya ... 300 kilo ol ve o kocanin ustune otur.. kazayla olume sebebiyet vermekten serbest kalirsin.. burda takilirsin gene zede zede :))
Kesinlikle katılıyorum.Sen zayiflasanda o seni yine aldatir, karekteri bozuk
Cünkü. Kilonu bahane etmis. Sana deger verseydi,
Güzel bir dille kilo vermene yardimci olup seni
Heveslendirirdi.
Ayni yerde calisiyoruz demedim. Ben bankada calisiyordum. O musterimizdi. Orada tanistik yani.Ayni yerde çalışıyoruz dedin sende o şekilde tayinini yapsaydin şimdi bu soylediklerinle insan muallakta kalıyor
Adami iyi yapmis yazdigimi goremedim ben orda siz nerden okudunuz oyle birseyi ? Elestiriler sert yaptigi yanliş hatta kaldirilamaz yazdim .. sonrakileri konu sahibinin kendi icin soyledim bir hirsla okumadan yorumuma saldirmayin artikNe münasebet yahu? Bir insan kendi vücuduna saygısızlık yaptı diye aldatılmayı ve devamlı hassas noktadan bel altı vurularak hakaret yemeyi mi hakeder?
Neresinden bakalım bu olayın?
İnsanlık dışıdır şu yapılan hareketler.
Klodan Hoşnut değilse, çok rahatsızsa açar boşanma davasını boşanır.
Bence her şeyden önce kendi sağlığın için zayıflamalısın. KK da diyet grupları var bence hemen birisine üye ol. Çok faydasını göreceksin. Güzel haberlerini alalım inşallah.Niye olaya tek tarafli bakiyorsunuz. Evlenip baska bir sehire taşınıp, babasizligi yasayip esinde sevgi arayip bulamayip ustune bir de dogum.kilolari, daha bir suru sikintilar.
Böyle bir hayatınız oldu mu...
Hırsızın hic mi sucu yok.
Böyle bir adamla sevgisiz bir ortamda yasasaniz ne olacakti...
Allah yasatmasin...
Ama zayif olup sismana akilvermek kolaydir.
Nice kisiler taniyorum uc kisilik yiyor hic kilo almiyor.
Bence sizin yazım dilinizde hata var.Eşinin diyestisyene doktora vs gondermedigini yazmiş oyuzden dedim ilk yemeyi kes iradeli ol bakti yemedigi halde sonuc alamiyor ozaman sikintisini anlar ama yedikce yiyerek ben niye kilo aliyorum denmez ne konu sahibinin yazdiklarini ne benimkileri duzgun anlamadan yazma artik
Evlendim baska sehirdeyim evet calismiyorum arkadasimda yok senin gibi.. esinin sevgisizligi basindan beri mi var kilo sorunundan beri mi var bilmiyorum basindan beri varsa cocuk dogurman ustu e tüy dikmek olmus dogum kilosu dedigin cidden isteyip ve sadece istemekle kalmayip baslayan bi cok kadinin kurtuldugu bisey o kilolar omurluk degil yani esinide suclu buldum kilo aldin diye okadar agir konusmanin gozunu disari kaydirmasinin hicbir bahanesi olamaz ama burda esin ne pislikmis yuhh diyecegime sana cozum soyluyorum bahanelere siginma kendini sev diyorum ben yemeyi azalt ozaman bide bak sonuc aliyormusun almiyormusun zor degilNiye olaya tek tarafli bakiyorsunuz. Evlenip baska bir sehire taşınıp, babasizligi yasayip esinde sevgi arayip bulamayip ustune bir de dogum.kilolari, daha bir suru sikintilar.
Böyle bir hayatınız oldu mu...
Hırsızın hic mi sucu yok.
Böyle bir adamla sevgisiz bir ortamda yasasaniz ne olacakti...
Allah yasatmasin...
Ama zayif olup sismana akilvermek kolaydir.
Nice kisiler taniyorum uc kisilik yiyor hic kilo almiyor.
Niye adama giydiriyorsunuz bukadar ya konu sahibi kendini tutamamis yemiste yemis 75ken 105 olmus tamam adam fazla sert elestirmis ve yaptigi cidden kotu birsey hatta kaldirilamaz ama bi insanin kendini yiyerek o hale getirmesi vucuduna yaptigi saygisizliktir ee karsi taraf nasil saygi duysun adam kendi fitmiş kadinda evlenirken 75 ti sonucta deseki saglik sorunum vardi ondan oldu oda yok yemis yemis kilo almiş tabiki rahatsiz olur adam ben 45 kiloyum boyle begendi sevdi tutup 70 kilo olsam tabiki hosnutsuz olacak benim esim 180 boyunda fit adam birazda oyle bakin bence
Ya ben sizin dediklerinize bozulmadim. Ne demek istediginizi anliyorum.Adami iyi yapmis yazdigimi goremedim ben orda siz nerden okudunuz oyle birseyi ? Elestiriler sert yaptigi yanliş hatta kaldirilamaz yazdim .. sonrakileri konu sahibinin kendi icin soyledim bir hirsla okumadan yorumuma saldirmayin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?