eşim soğuk yapıyor

kızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
5 ay ve hemen çocuk, kuzum siz acaba cesaret hapimi tuttunuz, yürek mi yediniz

arkadaşlar yorumlarınızı okudum evet ama şöyle söyleyim eşim nişanlıyken zaten iyiydi ilgili alakalı severek evlendik evet yaşımız 28-29 ayrıca çocukları çok seviyorum ki benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği daha öncekinde çocuğum olmadı çocuk hasreti çok çektim açıkcası bişeyler yaşadım geride bıraktım ve şimdi tekrar başladım çünkü eşim ve ailesi çocuğu ayrı hevesle ayrı heyecanla istiyor herşeyin hayırlısı sağlıklısı zaten haa şuda var çalıştığı yerin işleri kötü şuan ama herşey iş değil ki
Herşey iş kuzum yani para. Parasız çocuk, hamilelik, o bu su nasıl yapılacak acaba

kızlar bütün mesajlarnızı okudum aslında ben yanlış yapmışım elimde ovülasyon testiyle gezmekle açıkcası eşimde merak ediyor sanmıştım ama o testlerden dolayı adamda strese girmiş ben üzüldüm yumurtlama yok deyince adam da üzülmüş sadece bana belli etmemiş hevesim kırılmasın diyede bırak testi diyememiş cumartesi günü yapmıcam test yaa aman dedim olursa olur dedim adam ondan sonra haa şöyle bırak ya testi strese soktu felan dedi ne bilim ben oda meraklı felan sandım halbuk, strese girmiş sonra dedim zayıflıcam ben dedim evlendikten sonra bayağı kilo aldım göğüsler büyüdü popo büyüdü şimdi kazak hırka idare ediyorum ama yaz gelince tişört giydiğim zaman kötü görünecek eşimde tamam dedi rahatsız oluyorsan zayıfla dedi ama kendimizi rahat bırakalım dedi sanırım ben biraz acele davrandım eşimde çocuk isteyince psikolojik olarak çocuğa odaklandım neyse şimdi kafamdan attım tamamen odak noktam zayıflamak şuan da sizede teşekkür ederim hepiniz fikir verdiniz konuşmak iyi geldi :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
Kadınlar kulübü haklı çıktı. Sanal arkadaşlarınızın kıymetini bilin. 😁😁😁🤗🤗🤗

kızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
Cinsellikte basarinin olcutunu gebe kalmaniza bagliyor bence..
Bundan haz almak icin degil sonuc almak icin yapiyor.
Doneminde olmadigi zaman ise zaten tutmaz dusuncesiyle icinden gelmiyor muhtemelen.

Daha ilk aylarda sadece cocuk icin sevisen adamin cocuk olduktan sonra libidosu yerle bir olur. İkili iliskinize cok onem vermiyorsunuz sanirim. Bu evlilik icin bebek cok erken alinmis bir karar.

Bişi dicem gittiğin doktora 1 yıl doldu de :KK70: Benim enfeksiyondan dolayı mesela spermler ölüyordu , sonra ben bir doktora gittim enfeksiyon için ve çok şükür ki bitti o sorunum. Sonra hemen o ay hamile kaldım. Sen çok istiyorsun anlıyorum ama adamı darlama. Seni arzuluyorum falan de yumurtlama günlerinde :KK70:
Benimde enfeksiyonum var acaba doktorunuz nasıl bı tedavi uyguladı enfeksiyondan dolayı spermler ölüyor malesafe 2 kimyasl oldu

Back
X