eşim soğuk yapıyor

Olabilir. Bana biraz öyle geldi yani siz birbirini arzulayan bir çift değil de bebek uğraşan, başarısız oldukça ilişkiye küsen durumdasınız. Biraz rahatlamanız, akışa bırakmanız lazım.
nişanlıyken aslında evlenelim görceksin gibisinden laflar kullanıyordu :oops::oops::oops: evlendik ama çocuk muhabbeti açıldı ama sanki böle bişey oldu anlamadım ki

Niye ki bu adamların duygusu yok mu robot gibi gel git yap et bukadarlar mi
Ben öyle sanıyordum 🥲
Offf yaptığın ne var ki ya alt tarafı bi şaapıyorsun diyodum ; ulan hayrat çeşmesi mi bu ne beklion anlamıorum ki dıodu 😂😂 o günden beri ne zaman Çeşme görsem kocam gelir aklıma 🤍

nişanlıyken aslında evlenelim görceksin gibisinden laflar kullanıyordu :oops::oops::oops: evlendik ama çocuk muhabbeti açıldı ama sanki böle bişey oldu anlamadım ki
Konu sahibi eşime dedim ki ne güzel bacaların incecik bana sana yetmiyor mu dedi :D ne dedim bacakların mı dedim hayır dedi hdhshs ona bile bozuldu incecik, cılız dememe :D bende yetmiyor desem ne yapacaksın ameliyat mı olacaksın dedim , ilk olanın hakkını ver dedi hdjdjd
Erkeklerin kafası değişik çalışıyor :D

Kardeş elinde ovulasyon testiyle evde gezersen işte öyle "tövbe estağfirullah buna bişey olmuş" dersin :D O ovulasyon testini çöpe at.

Konu sahibi eşime dedim ki ne güzel bacaların incecik bana sana yetmiyor mu dedi :KK70: ne dedim bacakların mı dedim hayır dedi hdhshs ona bile bozuldu incecik, cılız dememe :KK70: bende yetmiyor desem ne yapacaksın ameliyat mı olacaksın dedim , ilk olanın hakkını ver dedi hdjdjd
Erkeklerin kafası değişik çalışıyor :KK70:
hahaha evet yaa bende eşime popon çok güzel diyorum evet öyledir felan der sonra ben kendi popom güzel dediğim zama hayır benimki daha güzel dio :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

5 yillik evli gibi cocuk karari verip bir de ovulasyonlar, yumurtlamalar falan, cocugumuz olmuyo triplerine girdiginiz icin olabilir mi?? Adam cok hakli, ben olsam ben de bu kqdar mantiktan uzak birinden sogurdum

5 yillik evli gibi cocuk karari verip bir de ovulasyonlar, yumurtlamalar falan, cocugumuz olmuyo triplerine girdiginiz icin olabilir mi?? Adam cok hakli, ben olsam ben de bu kqdar mantiktan uzak birinden sogurdum
ama çocuğu isteyen kendisi ki ben onun için yapıyorum ovülasyon testini felan

evet oda aklıma geldi acaba kendince strese mi giriyor diye düşündüm ama yumurtlama yok deyincede sanki yaklaşmıyor gibi ne bilim insan karısını her ne olursa olsun istemez mi
ilk gebeliğimi isterken hiç aklıma gelmemişti ovülasyon testi vs :)
çevremde de öyle hiç görmedim.. boyle yaptıkça mı olmuyor ve eşiniz de strese giriyor acaba?
çok konuşuyor musunuz evde yok yumurtlama şu bu?

kızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
Çocuk yapma... Daha oturmamış sorunlar var olmasa da siz öyle hissediyorsunuz. yaş geçiyor diye çocuk yapmayın. Önce evlilik otursun , sorunlarınızı halledin. Daha 3. Ayda çocuk kararı mı alınır. Sevgililik uzun dönem olsa dahi yapılmaz . Evlilik farklı .

evet oda aklıma geldi acaba kendince strese mi giriyor diye düşündüm ama yumurtlama yok deyincede sanki yaklaşmıyor gibi ne bilim insan karısını her ne olursa olsun istemez mi
Tavuk ureticisi mi bu adam, niye rapor veriyosun, yumurtlama var, yumurtlama yol diye, olursa olur kendiliginden. Bunun icin birlikte oluyosa olmasin zaten. Sen de bu evlilige cocuk getirmeye ugrasma o zaman.

arkadaşlar yorumlarınızı okudum evet ama şöyle söyleyim eşim nişanlıyken zaten iyiydi ilgili alakalı severek evlendik evet yaşımız 28-29 ayrıca çocukları çok seviyorum ki benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliği daha öncekinde çocuğum olmadı çocuk hasreti çok çektim açıkcası bişeyler yaşadım geride bıraktım ve şimdi tekrar başladım çünkü eşim ve ailesi çocuğu ayrı hevesle ayrı heyecanla istiyor herşeyin hayırlısı sağlıklısı zaten haa şuda var çalıştığı yerin işleri kötü şuan ama herşey iş değil ki
Her şey iş degil mi? O çocuk olunca masrafları nasıl karşılanacak. 20 yaşında ki genç kızlar gibi konuşuyorsunuz.

gerçekten bunları okurken çok üzüldüm ortada adam gibi evlilik yok derken ? bende salak değilim heralde adam gibi olmayan biriyle evlenip hayatımı zindan edecek değilim mutsuzluk olsa zaten çocuk için bişeyleri çabalamam ayrıca o bebeği mutsuz bir yuvaya ortak etmem açıkcası yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu . eşimin belkide cinsellikten yana sıkıntısı da olabilir yazmışsınız ya yukarıda cinsel sorunu yoksa diye belkide var benim burda yazmamın sebebi her kadının başından geçmiştir böyle bişey bir yuvayı yıkmak kolay değildir önemli olan ortak dertlerimiz olan kadınlarla konuşup çözüm bulmaktı benim amacım ama siz resmen ortalığı yaktınız yıktınız ama yinede teşekkür ederim uzunca yazmışsınız
Konuyu eşimin cinsel isteksizliği ya da cinsel ilişkide başarısız olması olarak açsanız size bir parça hak verebilir ve yazdıklarınızı anlayabilirdim ancak siz kendiniz diyorsunuz eşinizin sıkıntısı yaşamak ile ilgili değil, bunu yaşama motivasyonu ile ilgili. Anladığım kadarı ile eşiniz çocuk sahibi olma amacı olunca cinsel ilişki yaşamada sorun yaşamıyor, bu durumda eşinizin fiziksel olarak bir sıkıntısın olmadığının göstergesi. Evliliinizin başından itibaren bu konuda bir uzaklık olduğunuda kendiniz yazmışsınız, böyle bir halde çocuk en son aklınıza gelecek şey olmalıydı. Türk kadınlarının anlamadığı birşey var o yuva diye tanımladığınız evliliğin en az %50 si cinsellik zaten, erkekler için temiz ev sıcak yemekten çok daha büyük bir evlilik motivasyonu mutlu düzenli bir cinsel yaşam. Aynı şekilde kadınlar içinde bir görev değil, ihtiyaç gibi görülmesi ve dert gereken bir konu bence siz bunun bile farkında değilseniz. Ayrıca ben size yuvanızı dağıtın, boşamın falan demedim ama bu evliliğinizde büyük bir sorun olduğunu gerçeğini göz ardı edemezsiniz.
Bakın mutlu evliliği olan insanlar bile çocuk sahibi olmayı iki kere düşünürken, daha evliliğin başında cinselliğin en tutku ile yaşandığı dönemde bile böyle çok önemli bir konuda sorun yaşarken çocuk yapmaya çalışmanızı kusura bakmayın ama mazur göremem. Emin olun sıkıntılı bir evlilikte çocuk sahibi olmak sanılanın aksine evliliği toparlayan değil, tamamen dağıtan bir şey. Bu sadece dünyaya getirdiğiniz canıda kendi mutsuzluğunuza ortak olmasına neden oluyor.
Size vereceğim tek tavsiye eşinizle bu sorunların tamamını çözmeden çocuk konusunu ağzınıza bile almamanız olur. Bunun yoluda oturup konuşmaktan , hem kendinizin hemde eşinizin cinsel yönden beklenti ve isteklerinizi anlatmaktan, gerekiyorsa yardım almaktan geçiyor. Eğer ikinizin arasındaki tutku ve istekle ilgiliyse ve eşinizin size bu konuda bir arzusu yoksada zaten yapacak fazla birşey kalmıyor.

Son düzenleme:
kızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
oturmamış sallanan evliliğe koştur koştur çocuk yapmamaya çalışmalısınız mesela.

evet yaa ereksiyon sertleşme sorunu oluyor ne yalan söyleyim hatta üzülüyor bu sefer kendiside bende boşver diyorum sarılıp uyuyoruz napalım
Evliligin tadini çikarin. Çocuk olunca ayda bir ilişkiye bile mecaliniz kalmiycak. Beraber gezin, film izleyin, sinemaya gidin. Yuruyuş yapin. Birbirinize iyice alişin ondan sonra bebek için denemelere başlayin derim. Hayat sizin tabi. Soğukluk yaranmamasi için gun gun denemelere ara verin. Eşine de ki bebek konusunu kapatalim. Aklinda yine ovulasyon gununu belirlersen o ayri ama eşine yansitma.

Bence önce ovulasyon testini fln bırakın yaşınız daha 30 bile değil...ovulasyon günlerine hiç bakmadan 6 ay deneyin sonra sorun var mı diye dr gidersiniz. Kaldı ki doktora gitseniz de en az bi 6 ay hatta 1 yıl korunmadan deneyin öyle gelin diyecektir

Siz kendi evliliğinizi mahvetmeye niyetliyseniz tabi yapın hemen çocuk. Hayır tecrübesiz de değilsiniz. Yaşınız fazla da değil ayrıca. Çocuk yapmak için evlendiniz galiba ama belli ki bunu eşinize hissettiriyorsunuz. Şimdiden cinsellik göreve dönmüş. Bi bekleyin evliliğiniz otursun, evlilik hayatının tadını çıkartın. Üçüncü ayda çocuk denemeye başlamışsınız cicim aylarınız çocuk oldu olmadı stresiyle dolmuş

Back
X