• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim soğuk yapıyor

Biraz kilo aldım diyorsunuz ya acilen önce o kiloyu verin. 30 yaşından sonra kilo vermek çok zor, üstüne hamile kalırsanız fazla kilodan hiç kurtulamazsınız.
Önceki evliliğimde çok çocuk hasreti çektim diyorsunuz ama eşiniz de mecbur mu sizin gibi düşünmeye? Belki adam en azından bir sene falan geçsin evliliğe alışsın istiyordur, kendini baba olmaya hazır hissetmiyordur ama sizdeki hevesi coşkuyu görünce sizi kırmak istemiyordur. Bırakın takvimi hesabı falan, sadece siz değil ikiniz birden hazır olunca başlarsınız denemelere.

Şimdi konuyu ben mi ters anladım bilmiyorum, yumurtlama günlerinde ilişkiye yanaşıyor onun dışında bebek potansiyeli olmayan günlerde yani icraat yok öyle mi? Yani arkadaşlar stres falan demiş de bu durumda tam tersi olması gerekmiyor mu? Sanki bebek o şekilde yapılmıyor olsa hiç istemeyecek gibi. Evlenmeden önce cinsel hayatınız var mıydı? Ya da öpüşme, sarılma dokunma vs nasıl yatak dışında?

kızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
Eşine niye yumurtlama falan yok diye soyluyosun ki erkeklere ne bundan hatta kendın bile yok yok diye moral olarak bozuluyorsundur bence kendın takip etsen bile eşine soyleme görev gibi hissedilmesin

Kurt bakışlımı hiç duymamıştım, siz mi uydur... pardon yarattınız bu sıfatı🙃
Yok kıaz ben uydurmadım :D Yeliz yeşilmen kocasına diomuş hxhshs

181170E2-B09D-40B2-AB14-C25BE151B2FB.webp

Tam bi kurt bakışlı ama dii mii :D

Bu sizin ikinci evliliğinizmiş,Biraz daha birbirinize zaman verseniz , evliliğiniz iyice otursa, eşinizin iş durumu feraha çıksa o zaman cocuk yapsanız olmaz mı?

5 yillik evli gibiyiz demissiniz de 8 yıllık evliyiz boyle degiliz.😁
Eşe yaklaşmak istememek zamanla normalleşen bir şey değil. Cocugunuz olduğunda tamamen kankaya bağlayacak bu adam. Ayrica evlenir evlenmez cocuk diye gün takip etmek vs doğru mu yani görev halini almiş tabi ki soğur insan. Hesap kitap yapmadan akliniza gelince sevişin, hamile kalmak için testle gün takip etmeye gerek yok herkes günle mi hamile kaliyor. 🙄

Bu sorunu çözmeden, eşinizi tanımadan çocuk yapmayın 😒

Bir arkadaşım çoluk çocuk sahibi aynen eşiniz gibi bir eşi var. Yanaşmayan, isteksiz, en ufak şeyde trip atan ömür törpüsü biri.
Doktora bile zorla gitti ama devamını getirmiyor.

Yani çocuk olunca herşeyimiz tamam olur sanmayın. Aksine daha kötü oluyor..

Bence eşinize ' bence biz akışına bırakalım bir çok kadın yumurtlama günü dışında hamile kalıyor salalım olur elbette tadını çıkaralım aşşşşkkkıımıızııın ' diye cilveli cilveli konuş düzelir merak etme biraz yokmuş gibi davranın :)

kızlar merhaba biz 5 ay önce evlendik ilk aylar alışma süremiz diye fazla birbirimizin üstüne düşmedik 3.ay dan itibaren çocuk kararı aldık zaten ilk ay tutmadı bu ay ovülasyon testi denedim onda da pozitif görmedim eşime de söyledim ama eşim cinsellikte çocuk söz konusu olunca birliktelik için yanaşıyor ama diğer zamanlarda yok yumurtlama yok dedikçe eşim sanki uzaklaştı cinsellikte neden böyle olmuş olabilir ki erkeklerin bi dönemi mi oluyor anlamadım yani konuşuyorum da zaten düğünden bu yana kilo da aldım yaşımız kaç olmuş yani çocuk değiliz ki cicim aylarındayız aslında ama sanki 5 yıllık evli gibiyiz. ne yapmam gerekir sizinde başınıza geldi mi böyle bi durum
Yaşımız kaç olmuş demişsiniz. Kaç ? Ovulasyon testi bilmem ne yaparak seksi vakitli ve amaca yönelik bi şeymiş gibi eşine göstererek sen uzaklaştırmışsın bence. Biraz akışına bıraksaydınız keşke. Kendinizi de eşinizi de strese sokmuşsunuz

Ay bu erkeklerin bu huyundan nefret ediyorum cansız manken alsınlar madem malum tek ihtiyaçlarını karşılayacak olan o

kızlar bütün mesajlarnızı okudum aslında ben yanlış yapmışım elimde ovülasyon testiyle gezmekle açıkcası eşimde merak ediyor sanmıştım ama o testlerden dolayı adamda strese girmiş ben üzüldüm yumurtlama yok deyince adam da üzülmüş sadece bana belli etmemiş hevesim kırılmasın diyede bırak testi diyememiş cumartesi günü yapmıcam test yaa aman dedim olursa olur dedim adam ondan sonra haa şöyle bırak ya testi strese soktu felan dedi ne bilim ben oda meraklı felan sandım halbuk, strese girmiş sonra dedim zayıflıcam ben dedim evlendikten sonra bayağı kilo aldım göğüsler büyüdü popo büyüdü şimdi kazak hırka idare ediyorum ama yaz gelince tişört giydiğim zaman kötü görünecek eşimde tamam dedi rahatsız oluyorsan zayıfla dedi ama kendimizi rahat bırakalım dedi sanırım ben biraz acele davrandım eşimde çocuk isteyince psikolojik olarak çocuğa odaklandım neyse şimdi kafamdan attım tamamen odak noktam zayıflamak şuan da sizede teşekkür ederim hepiniz fikir verdiniz konuşmak iyi geldi :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

ay valla böyle konulara yorum yapasım gelmiyor artık. allah akıl fikir versin size

Back
X