Eşim son zamanlarda çok sinirli ve bende artık yoruldum.

bahar2701

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
933
919
303
Merhabalar öncelikle.. eşim ve ben 1. 5 yıldır aynı evde yaşıyoruz. Zaman zaman prblemlerimiz oldu hadi yeniyiz dedim ses çıkarmadım. Ama son zamanlarda çok sinirli ve bana eskisi gibi saygısı yok. Nöbetli çalışıyor ondan mı diye soruyorum kendi kendime. Bende çalışmama rağmen evimi güzelleştirmek için elimden geleni yapıyorum. Düzenli yemeği yaparım. Ama ne yapsam beyefendi memnun olmuyor. Acaip sinirli davranıyor sonrasında pişman oluyor işte sürekli arayıp moralimi düzeltiyor. Nöbetten sonra yine aynısı. İkimizde görevde yükaelme sunavjna çalışıyoruz ve gerçwkten yoruldum. Evin işi, iş stresi ve sınav stresi derken birde eşin stresi çıktı başıma.. ha bir de ne desem ona hakaret gibi geliyor. Sözde ona karşı ego taslıyor muşum. Ne yapayım bilmiyorum. Çocuk düşünüyorduk ama bu akşamdan sonfa ertelemeye karar verdim.

Çocuk beklesin zaten, çocuk ekstra ekstra ekstra stres yüklüyor, işleri bebekle kurtaralm derken daha kötü yapmayın
Çok istiyor sözde.. ama gerçekten sinirinden sıkıldım. Hep aynı döngü sinir harbi sırnaşma ve barışma.. ilişki laçka olacak diye korkuyorum qrtık

Karadenizli.. ırsi galiba bende yeni yeni bu yönünü görüyorum.
sınava kadar bence birbirinizle çok muhattap olmayın ama sonrasında da bu durum devam ederse düzgünce konuşursunuz eğer yine devam ederse sinirli hallerine yol yakınken ayrılmak en iyisi gibi
hayat boyu bunu mu çekeceksiniz
çocuk için daha çok erken sakın

hizmetci gibisin demiş ya size dışarıya para verince belki yaptığınızın kıymetini anlar
Ben antepliyim mutfağa girince en az 3 çeşit yaparım, evim gayet temiz ama erkek milleti bunu istemiyor. Ye iç gez harca ve ona köpek çek.. valla yarın hiç bir şey yapmayacağım ne hali varsa görsün.

Back
X