Eşim son zamanlarda çok sinirli ve bende artık yoruldum.

Aynen öyle.. odama geldim klasik müzik açtım lavanta buhuru yaptım. Sınava kadar yüz göz olmayacağım. Sonrasına da bakacağım. Gerçekten sıkıldım..
Ne sınavı ki bu ben sınavdan falan olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.

Canınızı yakmaya çalışıyor gibi, çözemediğiniz bir sorun falan mı oldu evlilik arefesinde , sudan sebeplerle sinirliyim ben ayağına konuyu oraya getirmek istiyor sanki.

Ne desem hakaret algılıyor, sözde ego taşlıyormuşum ona demişsiniz.
Daha önce ne olduysa,onun istediği gibi olmadı hırsı bu net.

Hiçbir zaman huzurlu, sakin bir ilişkiniz olmamış. Eşinizin evlilik içinde de sıkıntılı olacağı çok belliymiş aslında.
Bazı şeyleri zorlayınca da olmayacaksa yine olmuyor.
Çocuk falan düşünmeyin bu evliliğe.
Eşiniz dışarıda gayet mülayim olmasını biliyor. Evde sizin saçınıza oynamanızdan rahatsız.
Çok ciddi rest çekmemiz lazım. Düzelmiyorsa da bitsin, gitsin.
Böyle stresle ömür geçmez.

Ne sınavı ki bu ben sınavdan falan olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.

Canınızı yakmaya çalışıyor gibi, çözemediğiniz bir sorun falan mı oldu evlilik arefesinde , sudan sebeplerle sinirliyim ben ayağına konuyu oraya getirmek istiyor sanki.

Ne desem hakaret algılıyor, sözde ego taşlıyormuşum ona demişsiniz.
Daha önce ne olduysa,onun istediği gibi olmadı hırsı bu net.
Eski konularımda behsettim. Aslında bu evliliğin mimarı benim. Hatta sürekli sen benim şansımsın der. Ona hayal edemeyecği bir yuva sağladım. Sanırjm bunun altında eziliyor ve istemsizce bana öfke duyuyor. Başka açkklaması olamaz. Ama bu kendiyle alakalı. İçindeki şeyi yenmedikçe benimle ve kendisiyle kavga edecek..

Karadenizli.. ırsi galiba bende yeni yeni bu yönünü görüyorum.
benim eşim de karadenizli ve o da her zaman herkese ve her şeye öfkeli. ama eşimin eniştesi var o da karadenizli, aynı şehirden. hayatımda ondan daha iyi niyetli, sakin, güler yüzlü insan görmedim. ama böyle bir insanla evlilik cok zor. ben de bosanıyorum. eger eşinizin anlaşmaya gönlü varsa ki gelip güldürüyor sonra demişsiniz bence var sizi seviyor, baştan ona uyarınızı çok net bir şekilde yapın ve çocuk işini de erteleyin. yoksa sırasıyla olacaklar şunlar, önce sinirlenme, sonra bağırıp çağırma sonra hakaretler ve küçümsemeler başlayacak.

Hiçbir zaman huzurlu, sakin bir ilişkiniz olmamış. Eşinizin evlilik içinde de sıkıntılı olacağı çok belliymiş aslında.
Bazı şeyleri zorlayınca da olmayacaksa yine olmuyor.
Çocuk falan düşünmeyin bu evliliğe.
Eşiniz dışarıda gayet mülayim olmasını biliyor. Evde sizin saçınıza oynamanızdan rahatsız.
Çok ciddi rest çekmemiz lazım. Düzelmiyorsa da bitsin, gitsin.
Böyle stresle ömür geçmez.
Sanırım güzel şeylerin hatrına sürsün istiyoruz. Çünkü güEl olan da çok şey var. Benzer çocukluklar benzer yaralar, benzer istekler..sanki öyle olunca ikimizde kurtuluruz gibime geliyor. Sonra bir bakıylrum o bazen tökezlemiş. İşin garibi o beni olumsuz düşünmekle suçluyor 😅 her şey çok iyi ben büyütüyprum..

Eski konularımda behsettim. Aslında bu evliliğin mimarı benim. Hatta sürekli sen benim şansımsın der. Ona hayal edemeyecği bir yuva sağladım. Sanırjm bunun altında eziliyor ve istemsizce bana öfke duyuyor. Başka açkklaması olamaz. Ama bu kendiyle alakalı. İçindeki şeyi yenmedikçe benimle ve kendisiyle kavga edecek..
Bir şeyin altında ezildiği falan yok yahu , ezilen insan böyle mi davranır?

İstediği bir şeyi yaptıramamış bu size, öfkesi ondan.

benim eşim de karadenizli ve o da her zaman herkese ve her şeye öfkeli. ama eşimin eniştesi var o da karadenizli, aynı şehirden. hayatımda ondan daha iyi niyetli, sakin, güler yüzlü insan görmedim. ama böyle bir insanla evlilik cok zor. ben de bosanıyorum. eger eşinizin anlaşmaya gönlü varsa ki gelip güldürüyor sonra demişsiniz bence var sizi seviyor, baştan ona uyarınızı çok net bir şekilde yapın ve çocuk işini de erteleyin. yoksa sırasıyla olacaklar şunlar, önce sinirlenme, sonra bağırıp çağırma sonra hakaretler ve küçümsemeler başlayacak.
Babamdan biliyorum. O nedenle korkuyorum zaten. Böyle bir evde çocuk büyümez huzurlu olmaz. Böyle bir evde kadın da mutlu olmaz ışığı söner..

Çift karakterli gibi.. dışarıda görseniz ben cadı o çok mülayim. Sessiz sakin ama alakası yok. Bir bakıyprsun seni göklere çıkarıyor ayağıma masaj yapıyor. Bir bakıyprsun seni oradan aşağı atmış. Bende nasıl davranacağımı şaşırdım..
Allah aşkına burcu ne balık mı🤣

Her şeye.. demin ders çalışıyoruz o okuyor bende saçjmla oynadım. Yok saçınla oynuyorsun, yok bacağını oynatıyorsun. Bende git odanda çalış yeter ya dedim. Çalışmıylrum deyip kağıtları yırtıp gitti..
Yok artık.Böyle hayat geçmez.Stresini yönetmeyi bilmiyorsa başka işe girsin.

Ruhsal bir skntisi oldugu net

1000043163.webp

Benden özür bwkledi.. sessizce yanıma geldi uzandı hiç bir şey demedi. Benim konuşmamı istedi .. şaka gibi ya🙃 tabiki konuşmadım uyumak istediğimi söyledim bir süre gerçekten bunu çekemeywceğim. Saçımla oynamışım, elimle oynamışım🤪 5 yaşında sanki

Merhabalar öncelikle.. eşim ve ben 1. 5 yıldır aynı evde yaşıyoruz. Zaman zaman prblemlerimiz oldu hadi yeniyiz dedim ses çıkarmadım. Ama son zamanlarda çok sinirli ve bana eskisi gibi saygısı yok. Nöbetli çalışıyor ondan mı diye soruyorum kendi kendime. Bende çalışmama rağmen evimi güzelleştirmek için elimden geleni yapıyorum. Düzenli yemeği yaparım. Ama ne yapsam beyefendi memnun olmuyor. Acaip sinirli davranıyor sonrasında pişman oluyor işte sürekli arayıp moralimi düzeltiyor. Nöbetten sonra yine aynısı. İkimizde görevde yükaelme sunavjna çalışıyoruz ve gerçwkten yoruldum. Evin işi, iş stresi ve sınav stresi derken birde eşin stresi çıktı başıma.. ha bir de ne desem ona hakaret gibi geliyor. Sözde ona karşı ego taslıyor muşum. Ne yapayım bilmiyorum. Çocuk düşünüyorduk ama bu akşamdan sonfa ertelemeye karar verdim.
birebir konuştunuz mu ? tartışmadan sakin sakin anlatın duygularınızı.

Back
X