eşim sonunda isyan etti ne olacak bu aşk-ı memnu sevdam:(

o konuda size katılıyorum sadece aşkı memnu için değil dizilerin genelinin insanları etkilediğini düşünuyorum mesela günümüz dizileri çilek kokusu kiralık aşk asla izlemem ve tasvip etmıyorum çocuklarımızın beynini ahlak kültürel yapısını bozuyor bende boyle dusunuyorum canım

ayyyy kızzz süper babayı nerrde buldun allahaskına söyle bende izleyim hep eksik bölümleri. kaç zamandır arıyordum

aaaaaaa benn
bende yaprak dökümünü sürekli izlerim esim arada vır vır yapar ama takmam
sende takma yani mac izliyosa dikkat et derbi zamanları 10 sene öncesi golleri bile izlerler o an da bas kalayı
bende bendee yaprak dökümü bir başka ama cem öldükten sonrası biraz sıkıyor benı sankı sana da öyle gelıyormu

Aşk ı memnu fanatikleri çok ya benim hiç hoşuma gitmedi mesela izlemeye zorladım kendimi bu kadar ses getirdi diye ama yok yani değişik bi dizi

İnanamıyorum yalnızım sanıyordum. Bende avrupa yakası ve 1 erkek 1 kadın bagimlisiyim sabah öğle akşam bir onu bir onu izlerim. Patron bikmis durumda tuvalette bile telefondan açıp lavabonun üstüne koyup dinliyorum . Evet çok enteresan bi bağımlılık vazgeçmek zor . Yada youtube dan makyaj videoları izliyorum . Napcaksam boyle

Aman agzinizin tadi bozulmasin ladyLynn hanim saka bir yana o yokken gizli gizli izleyin

Niye herkes bu kadar yadirgamis anlamadım. Çok mu tuhaf. Günümüz dizilerine bakarsak şu anda herkes onlara özenip birbirine atlıyor.Tecavüzler çoğaldı ha tabi ki aşkı memnunun bunlardan farkı yok ama eski dizileri izleyenlere manyak muamelesi yapmayın. Ben de Mahallenin Muhtarları, Bizimkiler,Yaprak Dökümü, Perihan Abla dizilerini izliyorum. Bundan da gocunmuyorum. Aksine gurur duyuyorum. Cocukluguma dönüyorum ve diyorum ki keşke yine böyle diziler yayınlansa AİLE DİZİLERİ !!!

ah kardeşim bende de var aynı dert tüm sezonu 6-7 kez izlemişimdir. yine aç yine keyifle izlerim hala dijitürk bozulduğunda hemen internetten aşkı memnuyu açar izlerim

Sen bihter behlül kolik olmuşsun

adam iyi sabretmis
Canim sen de baska birseylere sar ne bileyim kitap falan okumaya alistir kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…