o konuda size katılıyorum sadece aşkı memnu için değil dizilerin genelinin insanları etkilediğini düşünuyorum mesela günümüz dizileri çilek kokusu kiralık aşk asla izlemem ve tasvip etmıyorum çocuklarımızın beynini ahlak kültürel yapısını bozuyor bende boyle dusunuyorum canımcanım boş ver ya her zaman aynı şey ednan beyin boynuzlar uzaydan görünüyor
bihter behlül nerede görseler birbirlerine atlıyor
bir Firdevs hanım tüm konağı parmağında oynatıyor
böyle böyle ahlakı bozdular zengn lüks yaşama kolay yoldan ulaşmak için babası yaşında ki adamlarla evlenen kızlar evli adamı ayartmaya çalışanlar bu dizilerden sonra normalleşti
netten izlıom tatlım :)Hangi kanalda oynuo. Bnde açiim
ayyyy kızzz süper babayı nerrde buldun allahaskına söyle bende izleyim hep eksik bölümleri.Ahaha benden bir tane daha. Asla tvyle işim olmaz. Yemek yerken çemberimde gül oya izlemekten adama gına geldi. Annem uyurken diye bir dizi var onu açmaya başladım sonra.ama bu çabuk bitiyor. Çemberimde gül oya daha uzun. Süper baba baba evi ikinci bahar bizimkini oyalamak için açtığım farklı diziler
etmezmiadam sitem etmedimi beni beni bihterini diye
aaaaaaa benn
bende yaprak dökümünü sürekli izlerim esim arada vır vır yapar ama takmam
sende takma yani mac izliyosa dikkat et derbi zamanları 10 sene öncesi golleri bile izlerler o an da bas kalayı
yok bee ben asık sevket gidince cok üzüldüm ama napıyım necle leyla cok seviyorumbende bendee yaprak dökümü bir başka ama cem öldükten sonrası biraz sıkıyor benı sankı sana da öyle gelıyormu
aynen tüm seriyi ezberlediğimiz için adam isyan daWalking dead candir laf yok
Aman agzinizin tadi bozulmasin ladyLynn hanimsaka bir yana o yokken gizli gizli izleyin
Sen bihter behlül kolik olmuşsunkızlar merhaba eşimle tartıştık ben iş yaparken falan yemek yaparken sürekli aşkı memnu izlerim bütün bölümleri ard arda... izlediğimde yok alışkanlık olmuş bekarlığımdan beri ses olsun isterim geceleride uyuyamazdım sabaha kadar açardım ses eşliğinde uyurdum alışkanlık,birşeyle uğrasırken hep aşkı memnu açardım onun bölümleri bitince de yaprak dökümüne başlarım bu döngü hep böyle gidiyor eşim de artık yeter dayanamıyorum bıktım artık behlülden bihterden necladan diye ortalığı kaldırdı ara ara hep söyleniyordu ama geçiştiriyordum ama bu sefer fena patladı ama ne yapabilirim alışkanlık olmuş başka birşey izleyemıyorum inanın tv le alakam yoktur bir tek bu iki dizi sürekli sürekli izliyorum bir daha açılmayacak dedi evden gitti eşcağzım ama mutfağı topluyordum o gitti yine açtım elimde değil nasıl yeneceğim bu durumu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?