• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Sosyal medya sapkını

caresiz5858

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
7 yıllık evliyiz. 1 çocuğum var (2,5 yaşında) Eşim instagramdan kadın butiklerinde mini etek giyen kadınların bacaklarına, dans eden kadınların kalçalarına bakıyor. Girdiği profillerden bunları görüyorum. 7 yıl boyunca benzer vakalar yaşadım. Fake hesap açmalar, online sesli sohbet sitelerinde birileriyle tanışmalar vs vs. Sürekli alttan alıyorum özürler diliyor ama sonuç yine aynı. Gerçekten çok sıkıldım oğlum için diyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Kadın butik sayfalarına, iç çamaşırı, yoga, dans sayfalarına bakmak nedir ? Buna benzer vakalar yaşayan var mı ? Şaştım kaldım, yardım lütfen

7 yıllık evliyiz. 1 çocuğum var (2,5 yaşında) Eşim instagramdan kadın butiklerinde mini etek giyen kadınların bacaklarına, dans eden kadınların kalçalarına bakıyor. Girdiği profillerden bunları görüyorum. 7 yıl boyunca benzer vakalar yaşadım. Fake hesap açmalar, online sesli sohbet sitelerinde birileriyle tanışmalar vs vs. Sürekli alttan alıyorum özürler diliyor ama sonuç yine aynı. Gerçekten çok sıkıldım oğlum için diyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Kadın butik sayfalarına, iç çamaşırı, yoga, dans sayfalarına bakmak nedir ? Buna benzer vakalar yaşayan var mı ? Şaştım kaldım, yardım lütfen
Siz niye alttan alıyorsunuz bu sapığı?

Çocuğunuz babası da olsa bir sapıkla birlikte yetişiyor yani? Bir de bu açıdan bakın.

Sosyal medyada bunu yapan gerçek hayatta da yapıyordur, sizin yakınlarınız dahil.

sadece sayfayla mı kalıyordur? çünkü kuzenlerınız varsa kız Kardesınız hepsine bu gözle bakmaması için guvenecegıniz biri de değil . Dünyada ki tek annesi babası ayrı çocuk sizinki olmaz korkmayın kendınıze saygınız kalmamış bari çocuğunuzu bununla büyütmeyin

Çocuğu da ihmal etmemişsiniz ama bu arada. Adam sapık, hamuru belli, değişmez.

Siz niye alttan alıyorsunuz bu sapığı?

Eşinizin sapık olduğu noktasında haklısınız cidden ağır sapık, peki siz bu sapık adamla neden halen berabersiniz? Sapık biriyle evli olmayı evlat yetiştirmeyi nasıl alıyor mideniz bunu soruyoruz?
Gördüğüm kadarıyla dışarda çok düzgün, normal şartlarda kadınlarla bir muhabbeti yok. Herşey sosyal medyada. Zaten kendine özgüveni olmadığından böyle sanal olarak kendini ispatlamaya çalışıyor bence.

Aynı zamanda sapkınlık dışında oğlumuzla da çok ilgileniyor. İşi gereği yoğun ve yorgun oluyor. Evden işe işten eve geliyor nadiren arkadaşlarıyla görüşüyor onda da tanıdığım kişiler zaten.

Aynı zamanda sapkınlık dışında oğlumuzla da çok ilgileniyor. İşi gereği yoğun ve yorgun oluyor. Evden işe işten eve geliyor nadiren arkadaşlarıyla görüşüyor onda da tanıdığım kişiler zaten.
Evet evet, çok iyi bir baba olur genelde böyleleri.

Gördüğüm kadarıyla dışarda çok düzgün, normal şartlarda kadınlarla bir muhabbeti yok. Herşey sosyal medyada. Zaten kendine özgüveni olmadığından böyle sanal olarak kendini ispatlamaya çalışıyor bence.
Yani kız kardeşinize annenize arkadaşlarınıza ya da hiç tanımadığınız herhangi bir kadına hayvan gibi bakmasında süzmesinde hiç bir sakınca görmüyorsunuz doğru mu anladım? Öyleyse niye konu açtınız?

Yani açıkçası buraya beni yermeniz için yazmadım. Zaten hassas bi süreçteyim yorum yaparken ağır kelimeler kullanmadan yorumlarsanız sevinirim. Çok çaresiz kaldım fikir danışmak istedim

Yani açıkçası buraya beni yermeniz için yazmadım. Zaten hassas bi süreçteyim yorum yaparken ağır kelimeler kullanmadan yorumlarsanız sevinirim. Çok çaresiz kaldım fikir danışmak istedim
Yermek için söylemiyorum gözünüz açılsın diye yazıyorum sapıklık sapıklıktır, siz eşinizin dışarda ya da aile içinde en yakınınız olan kadınlara bakmadığını mı düşünüyorsunuz,
bir kere zihniyeti bozuk adamın, butik hesabı yoga hesabı kovalamak çok uç ya, zaten bu hayvana çoluğa çocuğa tecavüz edenlerin çoğu özgüvensiz sessiz sakin yaratıklar oluyorlar genelde,
ama siz bunu normalleştirmişsiniz sadece sosyal medyada yapıyor diye :) böyle bir şey yok, gözünüzü açın yakın takibe alın telefonunu çok daha farklı şeyler çıkacağına eminim altından.

Olayın başkahramanı olunca objektif olamıyorum sanırım ama çevreme bunu yapabileceğini düşünmüyorum öyle kötü birisi de değil ama bu olayı ben kendi zihnimde hiç bir yere koyamıyorum. Aklım almıyor, bu nasıl bi hastalık arkadaşlar

Boşanmayacaksan nasıl bir yardımda bulunalım ki adam zaten yedi senedir böyleymiş üstüne çocuk yapmışsınız şimdi de çocuğu bahane Edip boşanmıyorsunuz

Back
X