- 17 Eylül 2015
- 1.460
- 3.886
- 83
- Konu Sahibi guvercinkalbi
-
Katiliyorum, bu cografyada hicbir erkegin arkadasca tavrina inanmam. Amaclari belli.Hanımefendi bizim memlekette sosyal medyada erkeklerin iletişim kurma amaçları %99 belli
Bu durumda siz niye elin herifiyle muhattap oluyorsunuz?
Yani normal bir ülkede olsak sen medenice konuşmuşsun adam asılmış nerden bilcektin derdim ama cinsel açlığın afrikasındayız. İnsanların Linkedin gibi hiçbir şekilde flört amacı olmayan bir platformdan bile kadınları rahatsız ettiği bir ülkedeyiz.
Öte yandan niyetini belli etmiş bir adamla niye seni evlendireyim vb cıvık muhabbet ettiniz bunu anlamadım. Ben evli barklıyım kardeşim bana böyle şeyler yazmayın demeniz yeterli ille de bu adamla konuşmakta ısrarcıysanız
Yanlış anlamayın ben kadında da erkekte de cıvıklığa karşıyım hoşlanmıyorum
hayır şu an tek sorum var ben eşimi aldattım mıCevap vereceginize engellerdiniz ya da özel mesajı kapatirdiniz , hepsi bu.
Ne burada anket açmaya gerek var ne de doğru bulmuyorsaniz gereksiz muhabbete.
Erkek ya da kadın fark etmez, birinin size asıldığını düşünüyorsa kişi ve bundan gerçekten hoslanmamişsa , tavrı net ve sert olmalı.
Konusmanin icerigi onemli.bulusma talebi yada flort eder tarzda bi konusma yaptiysan aldatmaya adim atmissindir ama anlattigin kadarsa aldatmadin ama bana kalirsa gereksiz bir davranista bulundun esin o acidan hakli.esin ayni konusmayi yapsa sen ne düşünürdünhayır şu an tek sorum var ben eşimi aldattım mı
Üzgünüm ama eşiniz haklı alttan almaya bakınsözlükte tanınmış biriydi ve benim fikirlerime destek olan nadir kişilerden biriydi. hiç ümit vermesem de sürekli ve uzun yazıyordu. en sonunda öyle dedim.
erkek gozuyle evethayır şu an tek sorum var ben eşimi aldattım mı
sen de degersizlikten adamla sohbet mi ettin?o aralar eşimi deli gibi seviyordum ama o beni paçavra kadar değersiz görüyordu. anasına bacısına ezdiriyordu filan
hayır şu an tek sorum var ben eşimi aldattım mı
Niyetin neydi ? Cevap da o dur iştehayır şu an tek sorum var ben eşimi aldattım mı
kız ona göre kendimi suçlu tada suçsuz bulacamSiz bu bozuk anlatim tarziyla sozlukte basliklari da katlediyorsunuzdur. Ankete bak konuya bak may gat
Kısacasi o anlarda adam ile konuşnak sana iyi geliyordu degil mi?o aralar eşimi deli gibi seviyordum ama o beni paçavra kadar değersiz görüyordu. anasına bacısına ezdiriyordu filan
eşimden başkasına gönlüm kaymadı hiç. onun beni yoksaymasını nasıl görmezden gelebilirim diye sözlüğe giriyordum zaten. orda tartışmalar övgüler derken zaman geçiyordu o annesinde oturuyordu hepNiyetin neydi ? Cevap da o dur işte
adam yada kadın farketmezdi ama kadınlar kadınlarla kısacık konuşuyor. bi tek burada çok konuşuyorlar. ben de buraya geldim kadın var diyeKısacasi o anlarda adam ile konuşnak sana iyi geliyordu degil mi?
Suclusunuz elin gormedigi kadinina sulanacak kadar yoklukta olan adamiyla boyle laubali muhabbetlere girmemeniz gerekirdi. Hos evlisiniz hicbir adamla boyle laubali olmamalisiniz.kız ona göre kendimi suçlu tada suçsuz bulacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?