eşim sözlükteki özel mesajımı okudu

evli bir kadın sözlükte yazabilir mi?

• evet ama özel mesaj ve profil fotosu olmayacak

OY: 12 46,2%
  • özel mesaja da açık olsun ki olduktan sonra fikir paylaşımı yapılabilsin

OY: 5 19,2%
  • evli kadın asla sosyal medya kullanmamalı. onu görmeseler de onun gönlü kayabilir.

OY: 2 7,7%
  • kocası tüm şifrelerini bilsin. bu şekilde kullanıyosa kullansın

OY: 7 26,9%

• Ankete Katılan
    26
Katiliyorum, bu cografyada hicbir erkegin arkadasca tavrina inanmam. Amaclari belli.

Bi defasında hayvan severler sayfasında gördüğüm bi kediyi kaybolan kedim gürbüze çok benzetip yorum yapmıştım. Paylaşan kişi bi erkekti, sokakta bulmuş falan filan. Profil resmimde gurbuzdu zaten. Sonra bi baktım sözde hayvan sever gecinenler resmime bakip bu sizin kedi alin kedinizi oradan aaa ne kadar sorumsuz vicdansız tarzı lince maruz birakinca ozelden mesaj attım adama kedimin resimlerini attım benzemediğini ispat için ve yorumlarimi silmesini rica ettim. Eşimin bundan hoslanmayacagini da ekledim. Derken msj kutumu hep temizleyen ben bir cahillik edip silmeyi unuttum o yazismayi. Esim birgün attı teli önüme nerdeyse dovecek beni. Ne bu dedi, okuduysan ne olduğunu anlamissindir falan dedim ama yok, vay efendim yabancı erkeğe ne curetle mesaj atarmisim. Erkeklerin nasıl düşüncelere sahip olduğunu falan ben bilmezmisim vs. Vs. Bayağı bi kus kaldık bana güvenmediği icin. Velhasıl kelam. İstersen adama sadece höst de yinede kabahatli olursun... Sizin yaptığınızı yapsam eve gelmez bizimki

hayır şu an tek sorum var ben eşimi aldattım mı

hayır şu an tek sorum var ben eşimi aldattım mı
Konusmanin icerigi onemli.bulusma talebi yada flort eder tarzda bi konusma yaptiysan aldatmaya adim atmissindir ama anlattigin kadarsa aldatmadin ama bana kalirsa gereksiz bir davranista bulundun esin o acidan hakli.esin ayni konusmayi yapsa sen ne düşünürdün

o aralar eşimi deli gibi seviyordum ama o beni paçavra kadar değersiz görüyordu. anasına bacısına ezdiriyordu filan

Niyetin neydi ? Cevap da o dur işte
eşimden başkasına gönlüm kaymadı hiç. onun beni yoksaymasını nasıl görmezden gelebilirim diye sözlüğe giriyordum zaten. orda tartışmalar övgüler derken zaman geçiyordu o annesinde oturuyordu hep

Kısacasi o anlarda adam ile konuşnak sana iyi geliyordu degil mi?
adam yada kadın farketmezdi ama kadınlar kadınlarla kısacık konuşuyor. bi tek burada çok konuşuyorlar. ben de buraya geldim kadın var diye

kız ona göre kendimi suçlu tada suçsuz bulacam
Suclusunuz elin gormedigi kadinina sulanacak kadar yoklukta olan adamiyla boyle laubali muhabbetlere girmemeniz gerekirdi. Hos evlisiniz hicbir adamla boyle laubali olmamalisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…